0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Miért nem adunk előre árat?

Minden dugulás egyedi és változó. Nem szeretnénk Önt félrevezetni vagy megtéveszteni egy előre meghatározott összeggel, amely talán nem is felel meg az Ön specifikus problémájának.


Az Ön dugulása egyedülálló. És mi a megoldást is egyedien kínáljuk!

Kérjük, hívjon fel minket, és ismertesse a problémát. Szakértőink a legpontosabb és legtisztességesebb ajánlatot fogják adni, miután megértették a helyzetet.

Hívjon most!

A legjobb szolgáltatást kínáljuk a legtisztességesebb áron.

Amennyiben megpróbálná kiszámolni, úgy az okos árkalkulátorunk tud ebben segíteni:

Duguláselhárítás okos árkalkulátor

Számold ki, hogy mennyi lenne a duguláselhárításod ára.
Okos

FIGYELEM: az árak tájékoztató jellegűek. A konkrét probléma után tudunk 100%-os árat mondani. Amire a munka után természetesen jár a garancia. Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a munkát, úgy 25.000 ft + ÁFA kiszállási költséget számolunk fel!

Nézzük meg, hogy a duguláselhárítás milyen átlagárakon mozog:


A társasházi lakásokban lakáson belül szinte 99,5 %-ban 5 méteren belül van a dugulás.Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 20.000Ft+5.000Ft+5000Ft= 30.000Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Egy átlagos háztartásban a duguláselhárítás 20.000-tól kezdőik. A végösszeget csak akkor tudjuk megmondani ha már tudjuk, hogy mi a probléma. Fontos, hogy keressen minket telefonon vagy a feltüntetett elérhetőségeinken, mert miután pontosítottunk és átbeszéltük a problémát úgy közel 100%-os árat tudunk mondani és garantálni. Lehet, hogy csupán pár ezer forintos a baj. Egy telefonhívás vagy visszahívás kérés teljesen ingyenes és csak pár percet vesz igénybe: 06 (30) 786-1000

Mennyibe kerűl egy duguláselhárítás? Mi befolyásolja a duguláselhárítás árát?

Amitől a legtöbben tartanak dugulás kapcsán, azok a felmerülő költségek. A helyszíni kiszállás, valamint a helyzetfelmérés ingyenessége ellenére is könnyen lehet, hogy akár több tízezer forintba kerül majd a beavatkozás.

De tulajdonképpen minek függvénye az, hogy mennyit kell majd végül fizetnünk? A duguláselhárító szakember pontos összeget csak azután fog tudni mondani, hogy személyesen látta a problémát. Az összeg nyilvánvalóan a dugulás jellegétől, helyétől, és súlyosságától függ.

A bontás nélküli duguláselhárítás nyilvánvalóan olcsóbb, mintha akár több napig tartó munkára lenne szükség. Az egyes szükséges alkatrészek, tömítések ára is befolyásolhatja a számla összegét, s az is, hogy az ingatlanon belül, vagy kívül van a probléma forrása. Nem ritka, hogy a lakásba visszafolyó szennyvizet a kertben levő, gyökérbenövés okozta csőtörés okozza.

A csövek cseréjekor felmerülő alapanyag költségek, valamint a munkadíj mind olyan befolyásoló tényezők, melyek hatással lehetnek a végösszegre. A dugulás megszüntetésekor ne csak az döntsön, hogy mennyi a duguláselhárítás ára, ha nem, hogy vállalnak-e garanciát és milyen minőségi munkát végeznek el. A Provi Domus kft. minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt, gyorsan és tisztán.

A megelőzésre nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. Ne hanyagolja el azt, és végezze el a lefolyók ecetes, forró vizes átmosását legalább havonta!

Duguláselhárítás árainak kiszámítása:

Gyakran felszámolják például a kiszállási díjat, amit körülbelül 3000 forintban szoktak meghatározni – a megoldandó problémától függetlenül ezt mindenképpen ki kell fizetni, hacsak a cég nem engedi el alapból. Mivel azt sem lehet tudni, mennyi ideig tart a munka, az óradíj is bizonytalan árú lehet, ez óránként általában 1000 forint körül alakul.

Számolni kell azzal is, hogy esetleg felszámolnak folyóméter díjat, illetve hétvégi vagy ünnepnapi felárat – éppen ezért nem árt előre tájékozódni az árakról és még a kiszállás előtt megállapodni benne, hogy ne forduljanak elő később felmerülő, nem várt költségek.

Miért ne az olcsóbb duguláselhárítót válasszuk?


Az olcsóbb duguláselhárítási szolgáltatások egyre népszerűbbek, és sokan úgy gondolják, hogy az olcsóbb árak jobbak. Azonban fontos megérteni, hogy az ár nem mindig jelzi a minőséget, és az olcsóbb duguláselhárítás nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb szolgáltatást kapunk.

Az olcsóbb duguláselhárítási szolgáltatások általában azért lehetnek olcsóbbak, mert az elvégzett munka minősége és a szolgáltatás színvonala alacsonyabb lehet, mint a drágább alternatívák esetében. Az alacsonyabb árak gyakran azt jelentik, hogy a szolgáltatók a munka végzéséhez használt anyagok minőségén spórolnak, vagy rövidebb időt szánnak az elvégzett munkára.

Az olcsóbb duguláselhárítási szolgáltatások esetében előfordulhat, hogy az elvégzett munka nem megfelelően van dokumentálva, vagy nem kapunk garanciát a munkára. Ez azt jelenti, hogy ha a probléma újból felmerül, akkor a szolgáltató nem vállal felelősséget, és további költségekkel járhat a javítás.

Ön egy ilyen dugulást mennyiért csinálna meg mi legyen ön szerin ennek a duguláselhárítás ára?

Ezzel szemben a drágább duguláselhárítási szolgáltatások általában a jobb minőségű anyagokat és a magasabb minőségű munkát nyújtják. Az ilyen szolgáltatások magukban foglalhatnak részletes dokumentációt és garanciát a munkára, amely biztosítja, hogy a munka hosszabb távon is tartós és hatékony maradjon.

Az olcsóbb duguláselhárítás azonban nem mindig jelenti, hogy rossz szolgáltatást kapunk, és a drágább szolgáltatások sem mindig jelentik azt, hogy jobb minőséget kapunk. Az fontos, hogy vállalkozásunkat olyan szolgáltatóhoz bízzuk, amely átlátható és megfelelő garanciákkal rendelkezik, és amelynek jó hírneve van az iparágban. A döntésünket azonban nem csak az ár, hanem a szolgáltató hírneve, a dokumentáció és garancia, valamint az általuk nyújtott szolgáltatás minősége és hatékonysága alapján is mérlegeljük.

Emellett, ha egy szolgáltató árai jelentősen alacsonyabbak, mint a piaci árak, akkor érdemes körültekintően megvizsgálni, hogy miért van ez így. Lehet, hogy a szolgáltató az árak alacsony tartásával igyekszik versenyezni más cégekkel szemben, vagy éppen azért, mert nem áll rendelkezésére megfelelő eszközök és felszerelések a munka elvégzéséhez.

Az olcsóbb duguláselhárítási szolgáltatások általában nem nyújtanak megfelelő képzést a munkavállalóknak, és nem rendelkeznek megfelelő eszközökkel és felszerelésekkel. Ez azt jelenti, hogy a munkavállalók nem tudják, hogyan kezeljék a problémákat, és nem rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és felszerelésekkel a hatékony munkavégzéshez. Ezáltal nagyobb az esélye annak, hogy a munka nem lesz teljesen hatékony, és az újbóli eldugulás esélye is magasabb lehet.

Az olcsóbb duguláselhárítás ára lehet, hogy vonzóbb, de fontos mérlegelni, hogy az árban megkapjuk-e a szükséges minőségi szolgáltatást, a megfelelő dokumentációt és garanciát, valamint a hosszú távú problémamentes működést. A drágább duguláselhárítási szolgáltatások pedig általában többet tudnak kínálni ezekből a szempontokból.

Fontos, hogy a megfelelő szolgáltatásokat és árakat válasszuk a duguláselhárítási szolgáltatások esetén. Az árak önmagukban nem jelentenek garanciát a minőségre, így fontos mérlegelni a szolgáltató hírnevét, tapasztalatát, dokumentációját és garanciáját is.

Az alacsony árak csábítóak lehetnek, de az olcsóbb duguláselhárítási szolgáltatások általában nem biztosítják a hosszú távú problémamentes működést, míg a magasabb árak általában magasabb minőséget és garanciát jelentenek.

Kollegáink tapasztalata az, hogy van hogy ők a 3 vagy 4. duguláselhárítók ahova érkeztek. Ennek az az oka, hogy az olcsó duguláselhárítónak nincsenek megfelelő gépei és ideje sem mivel mindenki őt akarja. Így az a helyzet áll fenn, hogy gyorsan megpróbálkozik 1 technikával és ha nem sikerűl megoldani a problémát akkor elmegy de elkéri a kiszállási díjat és egy alap árat.

Egy kérdés foglalkoztat mostanában minket: Egyszer fizessünk többet és meg van csinálva 1-2 óra alatt, vagy fizessünk 3x kisebb összeget és napokig nem fog működni a wc?

U.i.: 3 kisebb összeg = 1 nagy összeg Következő körben jön a drágább duguláselhárító aki vagy ráér vagy nem és vagy meg tudja csinálni vagy nem. A mi áraink nem drágák de nem is a legolcsóbbak de 7 nap garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra. A duguláselhárítás nem olcsó mulatság ezért figyeljünk oda, hogy mit dobunk a lefolyóba.

Olcsó Duguláselhárítás árak Budapest-en:


duguláselhárítás ára nem mindig könnyen előre megállapítható, mivel a dugulás okai és a megoldások változóak lehetnek. Az árakat befolyásolja a munka nehézsége, az alkalmazott technológiák és anyagok, valamint a szakember tapasztalata és képzettsége is.

Sok duguláselhárítási szolgáltatásnál van azonban általános árlista, amely segíthet az ügyfeleknek az árak előzetes megismerésében. Az árak általában az elvégzett munka típusától függenek, például egy egyszerű WC duguláselhárítása általában kevesebbe kerül, mint a fővezeték dugulásának eltávolítása.

Az árak szempontjából fontos, hogy az ügyfelek előzetesen tájékozódjanak, hogy milyen költségeket kell számítani, és milyen szolgáltatásokat tartalmaz az ár. Érdemes olyan duguláselhárítási szolgáltatót választani, amely átlátható és ésszerű árakat kínál, és akik vállalják a munkájukra a garanciát.

Összességében elmondható, hogy bár az árak előre megállapítása nem egyszerű a duguláselhárítás esetén, az általános árlista, az előzetes tájékozódás és a megbízható szolgáltatók kiválasztása segíthet az ügyfeleknek abban, hogy hatékony és pénztárcabarát szolgáltatást kapjanak.

WC duguláselhárítás árak: Mennyibe kerül a WC-elvezető eltávolítása?

A WC duguláselhárítása olyan probléma, amely gyakran fordul elő otthonokban és irodákban. A dugulás okai változóak lehetnek, de általában a túlzott papírhasználat, a rossz minőségű csövek vagy a nem megfelelő használat miatt következnek be. Az árak a WC duguláselhárításra változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú elvezetőről van szó és milyen jellegű a probléma.

Általánosságban elmondható, hogy a WC duguláselhárítás árai 20.000 Ft-tól kezdődnek, és akár 50.000 Ft-ig is emelkedhetnek, attól függően, hogy milyen típusú WC-ről van szó, és milyen mélyre került a dugulás. Az árakat befolyásolja továbbá az is, hogy az adott vállalkozó milyen technológiát alkalmaz a dugulás eltávolítására.

Azonban, amint azt Ön is említette, náluk fix árak vannak, függetlenül attól, hogy milyen hosszú vagy nehéz a WC-elvezető eltávolítása. Ez lehet előnyös számukra, mivel előre tudhatják, milyen költségekkel kell számolniuk a duguláselhárítás során. Javasolt azonban, hogy a WC duguláselhárításra szakosodott szakembert válasszák, aki garanciát vállal a munkájára és az árak átláthatóak és ésszerűek.