Figyelem! Minimum 1 szolgáltatás és 1 eszköz kiválasztása, valamint a település és az emelet megadása kötelező. Ezek nélkül nem tudunk semmilyen megközelítő összeget sem mutatni.
Ez az árkalkulátor egy olyan okos eszköz, amivel mi magunk is meg tudjuk becsülni, hogy milyen összegben is kell gondolkodnunk egy duguláselhárítás akalmalmával.

Azonban arra nagyon felhívnánk a figyelmet, hogy az itt kiszámolt és feltüntetett árakat nem tudjuk elfogadni és felhasználni. Ez az eszköz csupán annyit segít, hogy meg tudjuk becsülni mi magunk is, hogy milyen összegben kell kb gondolkodni.


SzolgáltatásokMinimum 1 szolgáltatás kiválasztása kötelező!*

A mosogató duguláselhárítás szolgáltatás során eltávolítjuk a mosogatóban keletkező dugulást és helyreállítjuk a vízelvezetést.

A wc duguláselhárítás szolgáltatás keretében eltávolítjuk a WC-ben keletkezett dugulást és helyreállítjuk a normális működést.

A padlóösszefolyó duguláselhárítás során eltávolítjuk a padlóösszefolyóban keletkezett dugulást és visszaállítjuk az optimális vízelvezetést.

A mosdó, zuhanytálca duguláselhárítás során megszüntetjük a dugulást és biztosítjuk a zavartalan vízelvezetést a mosdókagylóban és a zuhanytálcában.

A kád duguláselhárítás során eltávolítjuk a kádban keletkezett dugulást és helyreállítjuk a megfelelő vízelvezetést.

A csatorna duguláselhárítás során hatékonyan eltávolítjuk a csatornarendszerben keletkezett dugulást és visszaállítjuk a szabad víz áramlását.

A nyomvonal meghatározás szolgáltatás segítségével meghatározzuk a csővezeték pontos elhelyezkedését és segítünk a csőtörés vagy dugulás helyének lokalizálásában.

A piszoár duguláselhárítás során megszüntetjük a piszoárban keletkezett dugulást és biztosítjuk a zavartalan vízelvezetést.

A kamerás csatornavizsgálat felderíti a dugulás / csőtörés pontos helyét.

A womás csatornatisztítás során speciális magas nyomású vízsugárral tisztítjuk meg a csatornát, hatékonyan eltávolítva a dugulást és a szennyeződéseket.

EszközökMinimum 1 eszköz kiválasztása kötelező!*

A Rothenberger R600 Duguláselhárító Gépet használjuk a hatékony duguláselhárításhoz. Ez a gép nagy teljesítményű és képes megbirkózni a legmakacsabb dugulásokkal is.

A Rothenberger nyomó-szívó tisztítópumpa segítségével tisztítóhatást fejtünk ki a csöveken. Ez a készülék lehetővé teszi a dugulások hatékony és gyors eltávolítását.

A Rothenberger ROSPI ECO 10 Duguláselhárító egy speciális eszköz, amelyet csőrendszer tisztítására használunk. Hatékonyan és gyorsan megszabadítja a csöveket a dugulástól.

A Rothenberger Roscop csővizsgáló kamerát használjuk a csővezetékek állapotának ellenőrzésére és a dugulás okának megállapítására. Segítségével pontos képet kaphatunk a csatorna belső részéről.

Add meg, hogy hány méter mélyen lehet a dugulás

A 16 mm-es tisztítóspirált alkalmazzuk a kisebb átmérőjű csövek dugulásainak eltávolítására.

Add meg, hogy hány méter mélyen lehet a dugulás

A 16 mm-es bélelt tisztítóspirált alkalmazzuk a kisebb átmérőjű, érzékenyebb csövek dugulásainak eltávolítására.

Add meg, hogy hány méter mélyen lehet a dugulás

A 22 mm-es tisztítóspirált alkalmazzuk a közepes átmérőjű csövek dugulásainak eltávolítására.

Add meg, hogy hány méter mélyen lehet a dugulás

A 22 mm-es bélelt tisztítóspirált alkalmazzuk a közepes átmérőjű, érzékenyebb csövek dugulásainak eltávolítására.

Add meg, hogy hány méter mélyen lehet a dugulás

A 31 mm-es tisztítóspirált alkalmazzuk a nagyobb átmérőjű csövek dugulásainak eltávolítására.

Az egyenes tisztítófejet arra használjuk, hogy egyenes vonalban tudjunk haladni a csővezetékben a dugulás megszüntetése érdekében.

A buzogány tisztítófejet arra használjuk, hogy hatékonyan tudjuk felbontani a dugulást és megszüntetni a problémát a csővezetékben.

A habverő tisztítófejet arra használjuk, hogy habképződést hozzunk létre a csővezetékben és oldjuk a dugulást.

Az U alakú tisztítófejet arra használjuk, hogy könnyen tudjuk kanyarokban is haladni a csővezetékben és megszüntessük a dugulást.

A gömb alakú tisztítófejet arra használjuk, hogy gömb alakú mozgást hozzunk létre a csővezetékben és megszüntessük a dugulást.

A kör alakú tisztítófejet arra használjuk, hogy körkörös mozgást hozzunk létre a csővezetékben és megszüntessük a dugulást.

A körfúró tisztítófejet arra használjuk, hogy fúró mozgást hozzunk létre a csővezetékben és megszüntessük a dugulást.

A láncos tisztítófejet arra használjuk, hogy a csővezeték falához simulva megszüntessük a dugulást és tisztítsuk a csövet.

Az iszapoló tisztítófejet arra használjuk, hogy a csővezetékben keletkező szennyeződéseket fellazítsuk és megszüntessük a dugulást.

A kétélű kaparó szívvel hatékonyan tudjuk kaparni a csővezeték falát és megszüntetni a dugulást.

A négyélű fogazott kaparó szívvel hatékonyan tudjuk kaparni a csővezeték falát és megszüntetni a dugulást.

A Rothenberger ROSPI 8 H+E Plus Kézi Csőtisztítóval hatékonyan tudjuk tisztítani a csővezetéket és megszüntetni a dugulást. A készülék 7,5 méteres hosszúságú spirállal rendelkezik.

A Rothenberger Ropuls EDM Mosókompresszorral nagy nyomású vízsugárral tudjuk tisztítani a csővezetéket és megszüntetni a dugulást.

A Rothenberger Rospimatic CL Elektromos Csőtisztító Készülékkel hatékonyan tudjuk tisztítani a csővezetéket és megszüntetni a dugulást.

A rozsdaoldó spray-t alkalmazzuk, ha rozsda okozta probléma van a csővezetékben. Segít a rozsda oldásában és a csővezeték tisztításában.

A csavarozó készlet segítségével könnyen szétszerelhetjük a csővezetékben található alkatrészeket és hozzáférhetünk a duguláshoz.

A villáskulcsokkal könnyen meglazíthatjuk és meghúzhatjuk a csővezetékben található anyákat és csatlakozókat.

A szilopasztot alkalmazzuk, ha tömítést szeretnénk létrehozni a csővezeték alkatrészeinél, vagy ha szorosabb illeszkedést szeretnénk elérni.

A beömlőt használjuk a csővezetékbe való vízbevitelhez a dugulás megszüntetése vagy a csővezeték tisztítása során.

A kiömlő segítségével vezethetjük el a csővezetékből kifolyó vizet a tisztítás vagy a dugulás megszüntetése során.

A takarító eszközök segítségével eltávolíthatjuk a dugulás során keletkező szennyeződéseket és tisztán tarthatjuk a munkaterületet.

Kötelező kitölteni!*

A dugulás elhárításához szükséges lehet emelkedni a földszinttől. Kérlek, válaszd ki a megfelelő emeletet a listából.

Kötelező kitölteni!*

Kérlek, válaszd ki a megfelelő helyszínt a listából, ahol a duguláselhárítást végezni kell.