0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 10. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Falbontás nélküli munka: A Provi Domus Kft professzionális duguláselhárító szolgáltatást nyújt anélkül, hogy falat vagy bútort kellene szétszedni. Így biztosítjuk, hogy a munkánk nem jár semmilyen kárral otthonában vagy irodájában.

Duguláselhárítás 10. kerület fix áron – gyorsan, tisztán, garanciával! – Budapesten és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Ha bármilyen jellegű duguláselhárítási problémával szembesülsz a 10. kerületben, ne habozz hívni minket! Cégünk tapasztalt szakemberei szívesen segítenek megszüntetni a dugulást, akár az éjjel-nappal is elérhető ügyfélszolgálatunkon keresztül. A gyors és hatékony duguláselhárítás mellett szakértőink tanácsokkal és javaslatokkal is ellátják ügyfeleinket, hogy megelőzzék a dugulások kialakulását.

Fontos tudni, hogy a dugulások kialakulásának legfőbb okai a szennyeződés, idegen tárgyak bekerülése és az elavult lefolyórendszerek. Ezért rendkívül fontos a rendszeres karbantartás és a megelőző tisztítás. Ha van lehetőséged, javasoljuk a folyamatos karbantartást, hogy elkerüld a kellemetlen dugulásokat és a hosszabb ideig tartó, drága javításokat.

Ha mégis bekövetkezik a dugulás, ne próbálkozzunk otthoni módszerekkel, mert azok csak ronthatják a helyzetet. Inkább hívjuk a szakembereket, akik gyorsan és hatékonyan megszüntetik a problémát.

Kerületünkben számos szolgáltató van, de fontos, hogy olyan szakembert válasszunk, aki megbízható, tapasztalt és az általunk kiválasztott időben elérhető. Cégünk, a Duguláselhárítás Budapest 10. kerület, pontosan ezeket a szempontokat képviseli, és minden esetben a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja ügyfeleinek. Ha duguláselhárítási problémával találkozol a 10. kerületben, bátran fordulj hozzánk!

 • Nincs kiszállási díj: Nálunk nincs kiszállási díj, így nem kell aggódnia a költségek miatt, ha hív minket.
 • Nincs folyóméter díj: Nem számolunk fel folyóméter díjat sem, így az árak átláthatóak és előre kiszámíthatóak.
 • Nincs óradíj: Nálunk nincs óradíj, így nem kell aggódnia, ha a munka hosszabb ideig tart, mint amire számított.
 • Nincs hétvégi és ünnepnapi felár: A Provi Domus Kft szolgáltatásait ugyanazon az áron kínálja hétköznap és hétvégén, ünnepnapokon is, így nem kell extra költségekre számítania.
 • Előre egyeztetett fix ár: Az árakat előre meghatározzuk, így nem lesznek meglepetések a végösszeggel kapcsolatban. A fix árak átláthatóak és korrektek.
 • 1 hét garancia: Bízzon bennünk, hogy a duguláselhárítási munka tartós eredményt nyújt. Ezért két hetes garanciát vállalunk a munkánkra.

Miért érdemes Minket választani?

Provi Domus Kft egy megbízható és megfizethető duguláselhárító szolgáltatást nyújt. Cégünk szakemberei falbontás nélkül dolgoznak, és az árak előre meghatározottak és átláthatóak.

Ha minket választ, nem kell aggódnia a költségek vagy a munka minősége miatt, mert mi az Ön elégedettségét tartjuk szem előtt. Duguláselhárítás 10 kerületben Olcsó, Fix áron.

A duguláselhárítás 10. kerületében nagyon fontos a megelőző karbantartás

 Hiszen sok olyan ok létezik, ami dugulást okozhat. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakoribb okokat, és adunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan lehet elkerülni ezeket.

 • WC dugulás 10 keületben:
  A WC-ben leggyakrabban a papírmaradványok okoznak dugulást. Nagyon fontos, hogy ne dobáljunk bele semmilyen más anyagot, csak toalettpapírt. Kerüljük a nedves törlőkendők és a higiéniai betétek használatát, mert ezek könnyen elakadhatnak a csatornában. Ha mégis megtörténik a dugulás, azonnal hívjunk szakembert, mert ha időben nem hárítjuk el a problémát, akkor komolyabb következményekkel is számolhatunk.
 • Konyhai mosogató dugulás 10. kerület :
  A konyhai mosogató lefolyója gyakran eldugul az ételmaradékok miatt. Éppen ezért fontos, hogy a mosogatás során ne engedjük le az ételmaradékokat a mosogatóba. Használjunk szűrőt a lefolyóban, ami kiszűri az ételmaradékokat, és rendszeresen takarítsuk ki a szifont.
 • Fürdőszobai lefolyó dugulás 10. kerület :
  A fürdőszobai lefolyóban leggyakrabban a szőr és a haj okoz dugulást. Ha rendszeresen eltávolítjuk ezeket az anyagokat a lefolyóból, akkor nagy valószínűséggel elkerülhetjük a dugulást. Használjunk szűrőt a lefolyóban, és rendszeresen takarítsuk ki a szifont.
 • Padlóösszefolyó dugulás 10. kerület :
  A padlóösszefolyóban a legtöbbször a szennyeződések okoznak dugulást. A lefolyóban megjelenő szennyeződések eltávolítása érdekében használjunk szűrőt, és rendszeresen takarítsuk ki a lefolyót és a szifont.

Ha duguláselhárítás 10. kerület van szükségünk, akkor érdemes szakembert hívni, aki gyorsan és hatékonyan el tudja távolítani a problémát. A duguláselhárító szakemberek rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és tapasztalattal, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Ne próbálkozzunk otthoni duguláselhárítással 10. kerület.

Duguláselhárítás 10. kerület az árajánlat kérés folyamata.

Az árajánlatunk megadásához szükséges néhány információ.

 • Milyen típusú lefolyóval van probléma? (WC, mosogató, kád, zuhanytálca, mosdó, padlóösszefolyó stb.)
 • Hogyan próbálta elhárítani a dugulást? (pumpa, csőkígyó, vegyszerek stb.)
 • Van-e emésztőgödör az ingatlanban, és mennyire van tele?
 • Van-e átemelő szivattyú az ingatlanban?

Ezek az információk segítenek nekünk a várható munkaidő és a költségek meghatározásában. Amennyiben rendelkezik a fenti információkkal, kérjük küldje el nekünk, és mi azonnal megküldjük Önnek az árajánlatunkat.7

Szeretnéd, hogy fürdőszobád és konyhád minden lefolyója akadás nélkül folyon le?

Ne kelljen többé bajlódni a dugulásokkal?

Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Cégünk, a Duguláselhárítás Budapest, szakértői segítséget nyújtunk dugulások elhárításában.

 • Szakembereink a legmodernebb eszközökkel és technológiával dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban és hatékonyabban szüntessék meg a problémákat. Legyen szó mosogató, fürdőkád, zuhanyzó, wc vagy padlóösszefolyó dugulásról, mi mindig a segítségedre leszünk.
 • Garantáljuk, hogy szolgáltatásaink gyorsak, megbízhatóak és hatékonyak. Többé nem kell bajlódnod a dugulásokkal, mi mindent megteszünk, hogy minden lefolyód újra tökéletesen működjön.

Hívj minket bátran, ha duguláselhárításra van szükséged, és mi azonnal intézkedünk. Ne várj tovább, hagyd, hogy szakembereink megoldják a problémáidat!

Hogyan valósíthatjuk meg a duguláselhárítás falbontás?

 • A duguláselhárítás során a falbontás a legtöbb esetben a legdrasztikusabb megoldás, és csak akkor javasolt, ha minden más módszer megbukott. A falbontás során a falat szétszedik, hogy hozzáférjenek a csatornarendszerhez és eltávolítsák a dugulást. Azonban a falbontásnak számos hátránya van, és rengeteg munkával és költséggel jár, így először mindig más módszereket kell kipróbálni.
 • Ha valóban szükség van a falbontásra, akkor javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, aki érti az építészeti munkákat és a csatornarendszer működését. A szakember megvizsgálja az épületet, és megtervezi a falbontást, ami a lehető legkisebb mértékben károsítja az épületet és a csatornarendszert.
 • A falbontás előtt fontos biztosítani, hogy az épületben nincs gázszivárgás vagy más veszélyes anyag, amelynek eltávolítása előzetesen szükséges lehet. A falbontás során a szakember eltávolítja a falat, majd hozzáfér a csatornarendszerhez, hogy eltávolítsa a dugulást. Azután helyreállítja a falat és visszaállítja a falakat az eredeti állapotukba.
 • A falbontás rendkívül munkaigényes és költséges eljárás, így mindig csak akkor alkalmazzák, ha nincs más alternatíva. A legtöbb esetben a falbontás elkerülhető más duguláselhárítási módszerekkel, például a csőtisztító spirállal, hidrodinamikus tisztítással, kamera vizsgálattal, vegyi anyagokkal vagy más megfelelő technológiával.

Megelégelte a kiadott ezreket, a sikertelen duguláselhárítási kísérleteket? A problémát a 10. kerületben tapasztalva hívja szakembereinket, és mi nagy gyakorlattal állunk mindazok rendelkezésére, akik számára fontos a gyors, hatékony és hosszú távon is eredményes munkavégzés.

A telefonos egyeztetés alkalmával kérjük, ossza meg velünk, hol tapasztalta a dugulást, és mióta áll az fenn. Hasznos információ lehet számunkra az érintett cső típusa, anyaga, mérete.

Ha van erről tudomása, sokat segíthetne vele. Ne tartson attól, hogy koszt hagyunk magunk után a lakásban, hiszen gondoskodunk a fertőtlenítésről, és a keletkezett kellemetlen szagok eltávolításáról is.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés.

Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!

A WC le kell szedni annak érdekében, hogy a duguláselhárító szakember hatékonyan és biztonságosan be tudja vezetni a csőgörényt a lefolyócsőbe. A WC lehúzó részénél lévő csőgörény általában nem képes áthatolni a WC-ülőke alatti íves lefolyócsőn, ezért a WC-t le kell szerelni ahhoz, hogy a csőgörény bevezetése a lefolyóba megoldható legyen.

A WC szerelése általában nem egyszerű feladat, és a nem megfelelő szakszerűséggel végzett szerelés komoly károkat okozhat az ingatlanban. Ezért, ha nincs tapasztalata a WC szerelés terén, vagy ha bizonytalan a saját képességeiben, érdemes inkább szakember segítségét kérni a szereléshez.

Az 10. kerületben számos megbízható duguláselhárító szakember működik, akik képesek a WC lebontására és az eltömődés eltávolítására. Az árak változóak lehetnek, és függnek a dugulás súlyosságától és a probléma okától. Azonban, egy megbízható szakember mindig ad egy árajánlatot, mielőtt elkezdi a munkát.

Összefoglalva, a WC le kell szedni ahhoz, hogy a csőgörényt be lehessen vezetni a lefolyócsőbe és a duguláselhárítás hatékonyan és biztonságosan megoldódjon. A WC szerelése azonban nem egyszerű feladat, és a nem megfelelően végzett szerelés károkat okozhat. Ha bizonytalan a saját képességeiben, érdemes inkább egy megbízható duguláselhárító szakember segítségét kérni a 10. kerületben.

Van valami fapados házi  megoldás a 10. kerületben? 

Ha valamilyen duguláselhárítási problémával küzdesz a 10. kerületben és keresel egy fapados házi megoldást, akkor van néhány dolog, amit megpróbálhatsz:

 • Forró vízzel próbálkozhatsz: Önts forró vizet a lefolyóba, ami segít feloldani a szennyeződéseket és eltávolítani a dugulást.
 • Szódabikarbóna és ecet: Szórj szódabikarbónát a lefolyóba, majd önts rá ecetet. A keverék reakcióba lép, amely segít eltávolítani a dugulást. Hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le forró vízzel.
 • Mosogatószivacs és forró víz: Tedd egy mosogatószivacsot a lefolyóba, majd önts rá forró vizet. A szivacs segít eltávolítani a szennyeződéseket és a forró víz feloldja a dugulást.
 • Csőtisztító spirál: Használj csőtisztító spirált, hogy eltávolítsd a dugulást. Tekerj egy spirált a lefolyóba, majd forgasd meg és húzd ki a dugulás eltávolításához.
 • Szódabikarbóna és só: Keverj össze szódabikarbónát és sót, majd szórd a keveréket a lefolyóba. Önts rá forró vizet, és hagyd hatni 15-20 percig, majd öblítsd le.

Ezek a fapados házi megoldások segíthetnek eltávolítani a dugulást. Azonban, ha ezek a módszerek nem működnek, akkor javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki segíthet eltávolítani a dugulást a legmegfelelőbb módon.

Fontos információk a garanciáról:
Az elvégzett duguláselhárításra csak akkor tudunk garanciát vállalni, ha a lefolyórendszer teljes szakasza szakszerűen és sérülésmentesen van kivitelezve. A garancia csak beltéri és kültéri csatorna szakaszokon elvégzett duguláselhárításokra érvényes, és csak akkor, ha a lefolyórendszer teljes szakasza sérülésmentes.

A 30 napos garancia nem érvényes, ha a lefolyórendszer szakszerűtlenül van kivitelezve vagy eltér az építési szabványtól, ha túl hosszú vagy alulméretezett az átmérője, sok derékszögű iránytöréssel rendelkezik, vagy hiányoznak a tisztító pontok vagy tisztítóaknák a kültéri lefolyóhálózatban. A garancia nem érvényes csatorna szakaszok süllyedése, csatorna törés, gyökérbenövés, vagy bekötött építőanyag maradványok esetén sem. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a nedves törlőkendők használata a leggyakoribb okozója a dugulásoknak, így ilyenkor az elvégzett munkára nem vállalunk garanciát.

Az lefolyótisztító granulátumok használata nem javasolt, mert a legtöbb esetben nem oldják meg a dugulást, és belekötnek a szifonba vagy a lefolyórendszerbe. Ezért a szakszerű gépi tisztítás már nem lehetséges. A termék gyártóját terheli minden felelősség.

A Provi Domus Kft. számos szolgáltatást kínál a 10. kerületben az ingatlanokban fellépő problémákra. Az egyik legfontosabb szolgáltatásunk a duguláselhárítás, amely magában foglalja a mosogató, a WC, a padlóösszefolyó, a zuhanyzó, a kád és az egyéb lefolyók dugulásának elhárítását. A duguláselhárításhoz használt speciális Womás technológiánk garantálja a hatékony és gyors megoldást, minimális károkozással az ingatlanban.

Emellett szakembereink szolgáltatják a vízvezeték szerelési munkákat is, ideértve a csaptelepek, zuhanyfejek, WC-k, mosogatók és egyéb vízvezetékek javítását és cseréjét. Ha problémája van a villanybojlerrel, akkor szintén számíthat ránk a szerelés, karbantartás és cseréjében is.

Néhány hatékony szifon- és lefolyótisztító szer a következő:

Ecet és szódabikarbóna keveréke: Keverjünk össze egy kis mennyiségű szódabikarbónát és ecetet egy kis tálban, majd öntsük le a szifonba vagy lefolyóba. Hagyjuk hatni 5-10 percig, majd öblítsük le bő vízzel.

Kémiai szifon- és lefolyótisztító: A boltokban számos kémiai alapú szifon- és lefolyótisztító kapható, amelyek hatékonyan eltávolítják az eldugult szifonokat és lefolyókat. Azonban használatuk során körültekintően kell eljárni, és betartani az adagolási utasításokat, mivel túlzott mennyiségű vegyszer károsíthatja a lefolyórendszert.

Enzimes szifon- és lefolyótisztító: Az enzimes tisztítószerek hatékonyan távolítják el az eldugult szifonokat és lefolyókat, miközben nem károsítják a csöveket és a szifonokat. Az enzimes tisztítószerek hatékonyabbak, ha hosszabb ideig hagyjuk hatni, és használatuk általában biztonságosabb, mint a kémiai alapú tisztítószereké.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a szifon- és lefolyótisztító szerek használata csak akkor ajánlott, ha más módszerekkel nem sikerült eltávolítani a dugulást, és mindig fontos betartani az adagolási utasításokat, valamint a személyes biztonsági előírásokat. Ha bizonytalan vagy a lefolyótisztító szer használatában, mindig érdemes szakember segítségét kérni.

Az egyik legjobb lefolyótisztító anyag a sósav, amely hatékonyan oldja fel a zsírt és szerves anyagokat. Azonban a sósav erős savas anyag, amelyet körültekintően kell használni, mert károsíthatja a bőrt és a szemeket. Ha nem akarunk olyan erős anyagot használni, akkor az ecet és a szódabikarbóna keveréke is hatékony lehet. Az ecet oldja fel a zsíros lerakódásokat és a szódabikarbóna pedig segít eltávolítani a kellemetlen szagokat és a szerves anyagokat. Ezen kívül léteznek még boltban kapható lefolyótisztító szerek is, amelyeket szintén hatékonyan lehet használni. Azonban ezek gyakran tartalmaznak erős vegyi anyagokat, amelyek körültekintő használatot igényelnek.

10 kerület szenyvízhálozat története.

A X. kerületben a csatorna-rendszer kiépítése fokozatosan történt az évek során. Az első csatornázási munkálatokat a 19. század végén végezték el, majd a 20. század elején folytatták és bővítették ki a rendszert. A környék falusias jellegű volt, így sokáig nem volt szükség a csatorna-rendszerre, azonban az iparosodás és a városiasodás elindulása miatt a rendszer kiépítése és bővítése elkerülhetetlenné vált. Manapság a kerület nagy részén már teljes körű csatornahálózat áll rendelkezésre.

Mennyit kell várni mire megjön egy duguláselhárító a 10. kerületbe?

Ez sok mindentől függ. Egyértelműen a baleset vagy forgalom ami késleltető variáns főleg Budapesten. A 10. kerületbe sem egyszerűbb eljutni mint a 1. vagy ‘.9.’. kerületbe. Ez függ a napszaktól és az építkezésektől / felújításoktól, de szerintünk ezt nagyon nem kell demonstrálni egy Budapesti főleg itt a 10. kerületben.

A másik faktor az, hogy van e üres nagy autónk és duguláselhárítónk. Mert ha épp mindenki robotol akkor sajnos késedelem nélkül nem tudunk menni csak egy közösen kiszúrt időpontban. az a tapasztalat szerencsére, hogy szokott fölös duguláselhárítónk lenni itt a 10. kerületben, ha nem akkor kitalálunk valamit.

A harmadik szempont az, hogy milyen pontosan kapjuk meg a címet és az egyéb különleges információkat. Ugyanis ha nem találja a duguláselhárító a címet amit kapott, akkor kajtatnia kell és rosszabb esetben újabb információkat kérni.

Az a észlelésünk, hogy bármerre is járnak a duguláselhárítók, akkor is max 1 óra mire odaérnek a 10. kerületbe.

Mit tehet akkor, ha házilag szeretné elhárítani a dugulását 10 kerületben?

Sokan legtöbbször a különféle garantált megoldást jelentő vegyi anyagokhoz fordulnak, melyek azonban igen borsos áron szerezhetőek be, és nagyon kell vigyázni velük, hiszen a bőrre irritáló, veszélyes hatással lehetnek. Vannak azonban olyan házilagos módszerek, melyek környezet-, és pénztárcakímélően távolítják el a csövekben lerakódott anyagokat, ugyanak kor nem kell attól tartani, hogy bőrre kerülve problémákat, irritációt okozhatnak. Ilyen a már sokat bizonyított ecet. Nem csak akkor érdemes otthon tartania néhány üveggel, ha vízkőoldásra, vagy tisztításra használná, hanem a dugulásokra felkészülten is.

Keverje szódabikarbónával, vagy ha az éppen elfogyott, akkor sóval, sütőporral, majd miután hatott az elegy, öblítse át a rendszert forró vízzel! Ez utóbbi arra is alkalmas, hogy megelőzésként időnként a lefolyóba öntse, ezzel leoldva a csövek faláról a zsiradékot. Vannak, akik bóraxot, trisót használnak, azt azonban ne felejtse el, hogy az utólagos öblítés ezek esetében is fontos.

 

A Budapest 10. kerület (Kőbánya) a következő részekből áll:

Alsórákos
Felsőrákos
Ganztelep
Kőbánya
Kőbánya-Kertváros
Kőbánya alsó része
Téglagyárváros
Újhegy
Vaspálya telep

Tartalom jegyzék