0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 11. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Kedves Ügyfelünk,

A duguláselhárítás 11. kerület, womás csatornatisztítással, kamerás csővizsgálat, vízszivattyúzással foglalkozik cégünk Budapesten és környékén.

Cégünk, a Provi Domus Kft, duguláselhárítás 11. kerület – ben szolgáltatást nyújt Budapesten, különösen a 11. kerület alábbi részein: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Péterhegy, Sasad, Sashegy és Tabán.

 • Az alábbi előnyöket kínáljuk, ha minket választ:
 • Falbontás nélküli duguláselhárítás: Szakembereink korszerű technológiával dolgoznak, amely lehetővé teszi, hogy a dugulást bontás nélkül és minimális károsodással elhárítsuk.
 • Nincs kiszállási díj: Nem számolunk fel kiszállási díjat az ügyfeleinknek.
 • Nincs folyóméter díj: Nem számolunk fel folyóméter díjat az ügyfeleinknek, így az árak átláthatóak és előre kalkulálhatóak.
 • Nincs óradíj: Nem számolunk fel óradíjat az ügyfeleinknek.
 • Nincs hétvégi és ünnepnapi felár: Nem számolunk fel felárat a hétvégéken és az ünnepnapokon.
 • Előre egyeztetett fix ár: Mindig előre egyeztetett áron dolgozunk, hogy az ügyfeleknek ne legyenek meglepetései az árakat illetően.
 • 2 hét garancia: Garanciát vállalunk a végzett munkára, hogy biztosak lehessünk abban, hogy elégedettek lesznek a szolgáltatásunkkal.
 • Ha duguláselhárítási szolgáltatásra van szüksége a 11. kerületben, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szakértőink állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek elhárítani a dugulást.

Duguláselhárítási tippek duguláselhárítás 11.  kerület!

A Provi Domus Kft segít 06307861000

 • Mosogatószivacs és forró víz: Tedd egy mosogatószivacsot a lefolyóba, majd önts rá forró vizet. A szivacs segít eltávolítani a szennyeződéseket és a forró víz feloldja a dugulást.
 • Csőtisztító spirál: Használj csőtisztító spirált, hogy eltávolítsd a dugulást. Tekerj egy spirált a lefolyóba, majd forgasd meg és húzd ki a dugulás eltávolításához. 
 • Vegyi anyagok: Vegyi anyagokat is használhatsz a dugulás eltávolítására, de használatuk során mindig kövesd az utasításokat és viselj védőkesztyűt és védőszemüveget.
 • Hidrodinamikus tisztítás: A hidrodinamikus tisztítás során nagynyomású vízsugárral tisztítják a csatornarendszert. Ez hatékony megoldás lehet a makacs dugulások esetén.
 • Kamera vizsgálat: A kamera vizsgálat lehetővé teszi, hogy megnézd a csatornarendszer belsejét és feltárja a dugulás okát, hogy aztán hatékonyan eltávolíthasd.
 • Ha az otthoni duguláselhárítási módszerek nem működnek, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki segíthet eltávolítani a dugulást a legmegfelelőbb módon

Számos oldalon lehet ehhez hasonló díjszabát olvasni, hogy 15ezer forinttól vagy forintig. A duguláselhárítás egy szolgáltatás, olyan mint egy új vízeveték kiépítése. Előre nem lehet gondolni, hogy milyen buktatóba ütközünk és ezért a duguláselhárítók gyakran kiírnak egy minimum és egy maximum árat amit elkérhetnek a duguláselhárításért.

Cégünk FIX áron dolgozik, Duguláselhárítás árak itt tekinheti meg azaz megszabott áron végez duguláselhárítást a 11. kerületben is és mindegyik más kerületben is. mi is leszögezzük, hogy mi lehet egy minimum kiadás amire számolni lehet kapásból. Amikor megkeres minket, akkor megvitatják a duguláselhárítóval, hogy mi a gond pontosan és mi ekkor adunk egy mondhatni pontos 100%-os árat ami FIX nemigazán változhat.

Mennyit kell várni mire ideér egy duguláselhárítás  11. kerület ?

Ez sok mindentől függ. Igazából a baleset vagy forgalom ami késleltető komponens főleg Budapesten. A 11. kerületbe sem egyszerűbb eljutni mint a 2. vagy 4. kerületbe.

Ez függ a napszaktól és az építkezésektől  felújításoktól, de szerintünk ezt nagyon nem kell kommentálni egy Budapesti főleg itt a 11. kerületben.

A másik szempont az, hogy van e nélkülözhető négykerekűnk és duguláselhárítónk. Mert ha épp mindenki dolgozik akkor sajnos rögtön nem tudunk odavezetni csak egy közösen választott időpontban. az a tapasztalat szerencsére, hogy szokott üres duguláselhárítónk lenni itt a 11. kerületben, ha nem akkor kitalálunk valamit.

A harmadik faktor az, hogy milyen pontosan kapjuk meg a címet és az egyéb példátlan információkat. Ugyanis ha nem találja a duguláselhárító a címet amit kapott, akkor keresgélnie kell és rosszabb esetben újabb információkat kérni.

az a tapasztalatunk, hogy bármerre is járnak a duguláselhárítók, akkor is max 1 óra mire odaérnek a 11. kerületbe.

Van valami jutányos házi megoldás a duguláselhárítás 11. kerület – ben? Vagy ez mitől függ?

A házi megoldásokat nem kötjük budapesti kerületekhez, így a 11. kerületben is ugyan azt ajánljuk mint amit a 20. kerületben. Minden nagyobb vegyesboltban lehet kapni duguláselhárító lefolyótisztítót.

Ez az első lépés mindig ha nem komoly a dugulás, azonban ha már a víz sem folyik le akkor a lefolyótisztító sem fog eljutni a dugulás helyéig, így az csak pénzkidobás lenne. A házi megoldások nem sikerülnek a duguláselhárítás 11 kerület – ben segíthet

A spájzos megoldás a legolcsóbb: amit már mindenki kívülről fúj: forróvíz, kóla, szódabikarbóna különböző variációkban, mosószóda stb…

A 2005 óta hivatalosan is Újbuda névre keresztelt 11.kerület népessége rohamosan növekedett az idők során, mára pedig elérte a 145 000 főnél több lélekszámot. A közel negyven négyzetkilométeres fővárosi kerületben alacsony a munkanélküliség, a lehetőségek széles tárháza várja a munkát vállalni, kikapcsolódni vágyókat.

A fejlett infrastruktúra, számos újépítésű lakópark, s a viszonylagos anyagi jólét többek között annak is betudható Újbudán, hogy a legtöbben közép-, és felsőfokú végzettséggel rendelkeznek a munkavállalók közül.

 A 11. kerület oktatási, képzési központként is jelen van a főváros életében, de természetesen a változatos szórakozási lehetőségek sem hiányozhatnak a kínálatból. Mindezek ellenére a tapasztalat azt mutatja, hogy a dugulás nem kíméli az itteni ingatlanokat sem, és legyen szó akár lakóparkokról, akár a kertes házakról, a csövek sajnos itt is kitettek az elzsírosodás, és a dugulás veszélyének.

Hogyan szüntetik meg a dugulást a duguláselhárító falbontás nélkül?

Természetesen vannak olyan helyzetek, ahol elengedhetetlen a bontás, hiszen csőcsere szükségessé válásakor csak így oldható meg a helyzet. Miként azonban szakembereink tapasztalják, a legtöbbször olyan dugulásról van szó, melyet a spirálos módszerrel gyorsan meg lehet szüntetni. S hogy miként tesszük ezt anélkül, hogy akár a járólapot, akár a csempét meg kellene bontanunk?

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már számtalanszor bizonyította hatékonyságát, s a száloptikás módszert nem csak akkor javasolt bevetni, ha már eldugult a rendszer, hanem akkor is, ha szeretne tisztában lenni az ingatlanához tartozó csövek állapotával. A bármilyen átmérőjű csőhöz használható készülék a dugulások pontos helye mellett a rendszer rejtett hibáira is felhívja a figyelmet. Forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik tisztán, és hosszú távú eredményeket garantálva végzik el a rájuk bízott duguláselhárítást!

Milyen házilagos módszerek ismertek a dugulások megszüntetésére?

Nyilvánvaló, hogy elsőként általában nem a szakembert hívjuk, ha nehezen csordogál le a víz a mosogatóból, hanem inkább a pumpához nyúlunk, bevetjük a jobbnál-jobbnak bélyegzett duguláselhárító vegyi anyagokat. Közülük sokról már bebizonyosodott, hogy az utólagos „tűzoltás” helyett célszerűbb megelőzésre használni őket. De milyen lehetőségei vannak akkor, ha nem szeretne súlyos ezreket a célra költeni, és a környezetkímélő megoldások híve? 

A minden háztartásban megtalálható ecetet szódabikarbónával, sóval, vagy sütőporral keverve újra átjárhatóvá tehető a lefolyó. A bórax és a trisó is bizonyította már hatékonyságát, ám amiről egyetlen alkalommal sem feledkezhet meg, az a rendszer forró vizes átöblítése. Ezt egyébként is javasoljuk, hiszen a csövek elzsírosodása aktívan hozzájárul a dugulások kialakulásához. Előzze meg azt házilagos módszerekkel!

Keresse a 11. kerületi duguláselhárítónkat

Amennyiben makacs dugulásról van szó, érdemes szakemberhez fordulnia, hiszen akár komoly probléma is állhat a háttérben. Ha indokolatlanul magas vízköltségeket tapasztal, esetleg kezdenek átnedvesedni a falak, azonnal hívja cégünket, ugyanis nagy valószínűséggel csőtörés okolható ez esetben, ekkor pedig valóban minden perc számít. Jól tudjuk, hogy a gyors és hatékony duguláselhárítás gyakran tényleg nem várathat magára. 

Ahoz hogy a vízszerelő, felkészülten érkezzünk a helyszínre, hasznos információ lehet számunkra az érintett cső átmérője, típusa, anyaga. Ha ezekkel az információkkal nem tud szolgálni, akkor is szeretnénk megkérdezni az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, mióta áll az fenn, valamint milyen anyagokat próbált már bevetni az elhárítás céljából. Garanciális munkavégzéssel állunk rendelkezésre, hogy a lefolyók újra átjárhatóak legyenek otthonában, s ez hosszú távon szolgálja kényelmét.

Melyik duguláselhárítót válasszam?

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is!

Visszahívás kérés a megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés.

Duguláselhárítás 11. kerület –  Provi Domus kft

Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

 

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!
 7. Womás duguláselhárítás 11. kerület most garanciával
 8. lefolyó duguláselhárítás 11. kerület fix áron
 9. mosogató duguláselhárítás 11. kerület ingyenes kiszállás
 10. wc duguláselhárítás 11. kerület nincs méterdíj

Mikor kell wc tartályt cserélnem? Vízvezeték szerelő

A WC tartály cseréje általában akkor szükséges, ha a meglévő tartály meghibásodik, vagy ha az elavult és nem megfelelően működik. A tartály cseréje általában magában foglalja a meglévő tartály eltávolítását, majd a helyére való telepítést és csatlakoztatást.

A cserét általában egy szakember végezheti el, mivel a WC tartályok összetett rendszerek, és hibás telepítés esetén akár vízkárosodás is előfordulhat. A cserét megelőzően fontos, hogy a megfelelő tartályt válasszuk ki, amely kompatibilis a meglévő WC-csészével és a vízvezeték rendszerrel.

A tartály cseréjével a WC működése hatékonyabbá és megbízhatóbbá válhat, és további javításokat előzhetünk meg a jövőben.

A duguláselhárítás 1. kerület, womás csatornatisztítással, kamerás csővizsgálat, vízszivattyúzással foglalkozik cégünk Budapesten és környékén.

Az Óbudai duguláselhárításelhárító 3. kerületben is ingyenes kiszálással megy házhoz.

Mikor cseréljek villanybojlert?

A villanybojler cseréjét több tényező befolyásolhatja, például a bojler életkora, a működési hatékonysága, a meghibásodások gyakorisága, illetve az elavult technológia miatti magas energiafogyasztás és költségek.

Általánosságban azt javasolják, hogy a villanybojlert legalább tíz évente cseréljük ki, még akkor is, ha nincsenek nyilvánvaló problémák vele. Ha a bojler gyakran meghibásodik, vagy ha nem tudja melegvíz-igényeinket kielégíteni, akkor lehet, hogy a cserére hamarabb van szükség.

Továbbá, ha az elavult technológiával rendelkező bojlerünk magasabb energiafogyasztást eredményez, akkor érdemes lehet modern, energiahatékonyabb modellre váltani. Fontos megjegyezni, hogy a villanybojler cseréjét egy szakember végezze el, aki felméri a szükséges kapacitást, kiválasztja a megfelelő modellt és biztonságosan telepíti azt.

Duguláselhárítás 2. kerület – II. kerület – Rózsadomb   0630-786-1000 A mesteri elhárítás Provi-domus kft