0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 12. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Ha duguláselhárításra van szükséged a XII. kerületben, akkor mi vagyunk az ideális választás számodra. Szolgáltatásunk elérhető a kerület összes részén, így Budakeszin, Csillebércen, Farkasréten, Istenhegyen, Jánoshegyen, Kissvábhegyen, Kútvölgyben, Mártonhegyen, Németvölgyben, Orbánhegyen, Sashegyen, Svábhegyen, Széchenyi-hegyen, Virányoson és Zugligetben is. Bármilyen típusú lefolyó problémával szembenézel, legyen az mosogató, mosdó, fürdőkád, összefolyó vagy WC, mi segítünk a duguláselhárításban.

Szolgáltatásunk során csak bontás nélkül dolgozunk, és a legkorszerűbb ipari duguláselhárító berendezéseket használjuk, így biztosítva, hogy a lefolyó vezeték szakszerűen és gyorsan legyen tisztítva. Ráadásul, minden munkánkra garanciát vállalunk, hogy megfeleljünk az elvárásaidnak, és a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk.

Ha szükséged van a duguláselhárítás 12. kerületben, hívj minket bizalommal.

Mikór hívjon benünket A Provi- Domus KFT 0630 786 1000 Telefonszámon?

Ha a lefolyó vagy a csatorna eldugult, és nem folyik le a szennyvíz, akkor azonnali segítségre van szükséged, hogy elkerüld a további károkat. Hívj minket bizalommal, és a 12. kerületben azonnal kiszállunk, hogy segítsünk a duguláselhárításban. Az ingyenes kiszállás mellett kedvező áron kínálunk professzionális szolgáltatást, amelynek során több évtizedes tapasztalatunkat használjuk fel a dugulás megszüntetéséhez, lefolyótisztításhoz és csatornatisztításhoz. Ráadásul, nem kell aggódnod a bontás miatt, mivel mi szakszerűen, bontás nélkül dolgozunk. Bízz bennünk, és segítünk a duguláselhárításban a XII. kerületben.

 • Ha duguláselhárító szolgáltatásra van szükséged Budapesten, akkor ne keress tovább, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Szolgáltatásunk fix áras, és elérhető a teljes Budapesti területen. Az ügyfélszolgálatunk non-stop, a hét minden napján dolgozunk, így bármikor hívhatod a szolgáltatásunkat.

Milyen módon végzi A Duguláselhárítás 12. kerületi Provi Domus Kft?

Duguláselhárítást bontás nélkül végezzük a legmodernebb gépekkel, így garantálva a legmagasabb minőséget. Eldugult WC, mosdó, mosogató vagy összefolyó esetén, ne aggódj, mi gyorsan és hatékonyan elhárítjuk a dugulást. A szolgáltatásunkat fix áron kínáljuk, így nem kell aggódnod a rejtett költségek miatt, és ráadásul minden munkánkra garanciát vállalunk. Az árak nagyon olcsóak, így nem kell aggódnod az árak miatt sem.

Szolgáltatásunk a legkorszerűbb gépekkel dolgozik, így biztosítva a gyors és higiénikus duguláselhárítást bontás nélkül. Budapest minden kerületében dolgozunk, és ingyenes kiszállást biztosítunk. Hétvégén is dolgozunk a XII. kerületben, így bármikor hívhatod a szolgáltatásunkat, és mi azonnal kiszállunk, hogy segítsünk. Bízz bennünk, és segítünk megszüntetni a dugulás problémádat!

Ha duguláselhárításra, womás csatornamosásra vagy vízvezeték szerelésre van szükséged a XII. kerületben, akkor nálunk a helyed! Kerületi gyors szolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, akik rendelkeznek az szükséges tapasztalattal és szaktudással, hogy szakszerűen és hatékonyan végezzék el a munkájukat.

 

Minden duguláselhárításra garanciát vállalunk, így nyugodt lehetsz, hogy minőségi munkát kapunk tőlünk. Legfőbb specialitásunk a mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC-vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása, de vállaljuk a nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is, úgy mint strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Womás duguláselhárítást végzünk a nagy teljesítményű csatornamosó kocsival, így biztosítva a hatékony és gyors duguláselhárítást.

Ha segítségre van szükséged, hívj minket a 12. kerületben dolgozó szakembereinket, akik készen állnak arra, hogy segítsenek a duguláselhárításban, womás csatornamosásban vagy vízvezeték szerelésben.

 

A Provi Domus Kft Duguláselhárításon belül milyen szolgáltatásokat nyújt a 12. kerületben

Szolgáltatásunk széleskörű, és elérhető számos helyen, beleértve a lakásokat, családi házakat, társasházakat, irodákat, üzlethelyiségeket, vendéglátó egységeket, szállodákat, kórházakat és ipari telephelyeket. Bármilyen típusú helyszínen elvégezzük a duguláselhárítást, és szakértő kollégáink mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják.

Ha telefonon megkeresel minket, és részletesen ismerteted a dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát. Fontos tudni, hogy minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, és a várható költségek is növekedhetnek. Ezért, ha már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, és hívjon minket minél hamarabb.

A duguláselhárítás mitől függ a 12. kerületben? Mivel vállalkozásunk guruló szolgáltatás és a működése az, hogy ingyen elmegy mindenkihez ezért nálunk nem számít, hogy melyik kerületben lakik. Legyen az épp a 12. kerület vagy a 22. kerület nem vesszük számításba. Nap mint nap Budapest területén dolgozunk Budapesti telephelyünkről indulnak el a duguláselhárítóink dugulást elhárítani, voltaképp több mint 20  éve ezen vagyunk. Nem létezik olyan dugulás legyen az a 12. kerületben vagy bárhol, amire mi ne tudnánk megoldást találni.

A 12. kerületben árakat a duguláselhárítás árak lehet tájékozódni és eldönteni, hogy kéri e szolgáltatásunkat. Érdemes megemlíteni, hogy weboldalunkon van lehetőség online vásárlásra is. Ez egy kényelmes megoldás, amit mi nyújtunk bárkinek Budapesten vagy Pest megye mindannyi településén.

 • Azonban a dugulás megelőzése is fontos, és ezért a weboldalunkon rengeteg tippet, trükköt és hasznos tanácsot adunk a dugulás megelőzésére. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez is rengeteg bevált praktikát adunk a duguláselhárítás házilag menüpontunkban. Bízzon bennünk, és segítünk a duguláselhárításban, valamint a dugulás megelőzésében is.

Nagyon fontos meg előzni hogy ne alakuljon ki dugulás

 • Valóban számos ok vezethet a dugulások kialakulásához az ingatlanokban. A konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai között találjuk a vékony lefolyó átmérőt, a rossz csatorna lejtést a falban, a sok könyököt a falban, a túl magas lefolyó kiállást, a rossz szifon kialakítást, a kevés meleg víz kapacitást, a túl sok mosogatószer alkalmazását, illetve a folyamatos tabletta alkalmazást a mosogatógépben.
 • A fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai között találjuk a túl vékony lefolyót, esetleges sok iránytörést a falban, a kevés meleg víz használatát, a rengeteg kemikália használatát (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók), valamint a szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiányát.

Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a fent említett okok vezethetnek dugulások kialakulásához, hanem számos más ok is lehet a háttérben, például a rossz minőségű csövek vagy a rendszeres használat miatt felhalmozódó szennyeződések. Ezért, ha dugulás alakul ki az ingatlanban, érdemes a szakértő szolgáltatást igénybe venni, hogy pontosan meghatározhassák a dugulás okát, és a lehető leghatékonyabb módon tudják azt elhárítani.

 • A WC-csésze és WC-lefolyó dugulásának főbb okai között említhető az öreg, elvízkövesedett WC-csésze, amelyben részleges vagy teljes dugulás léphet fel. Idegen tárgyak, például műanyag WC-illatosítók, nedves törlőkendők és ételmaradékok is okozhatnak dugulást a WC-csészében. Fontos, hogy minden használat után a maximális mennyiségű vizet húzzuk le a WC-ből, hogy átöblítsük a teljes lefolyóhálózatot.
 • A mosógép lefolyóvezeték dugulásának főbb okai között találjuk a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiányát, a túlságosan vékony lefolyócsövet, a sok derékszögű iránytörést a fali szakaszon, az alacsony hőfokon üzemeltetett mosógépet és a mosógép szűrő rendszeres tisztító karbantartásának hiányát.
 • A padlóösszefolyó dugulásának főbb okai között találjuk a túlságosan vékony elmenő lefolyócső átmérőjét, a nem megfelelő lejtést a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, az időszakos tisztítás hiányát és a rossz beépített bűzelzáró kialakítást.

Ezek az okok csak néhány példa a dugulások kialakulásának lehetséges okaira, és a duguláselhárító szakemberek széles körű tapasztalattal rendelkeznek a dugulások okainak pontos meghatározásában és hatékony elhárításában. Ha dugulás lép fel az ingatlanban, érdemes minél hamarabb szakértő segítséget kérni a probléma megoldására.

Mire számíthat amikor felhívja a duguláselhárítás 12. kerület szolgáltatóját.

 • Amikor felhívja a duguláselhárítót, számos kérdés merülhet fel, például hogy melyik lefolyó, mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó vagy WC van eldugulva, mióta áll fenn a probléma, milyen jelek utalnak a dugulásra, voltak-e már otthoni próbálkozások a lefolyótisztításra, milyen átmérőjű csőről van szó, hol található az ingatlanon a probléma helye, és ha a fővezeték dugult el, van-e tisztítóakna vagy csatornafedél a közelben. Emellett a szakember által javasolt időpontot is meg kell beszélni.
 • A duguláselhárítás folyamata a következő lépésekből áll: először árajánlatot adunk a telefonos megbeszélés során, majd a helyszínen a szakember eldönti, milyen berendezést alkalmaz, majd az ipari duguláselhárító gépekkel megkezdődik a munka. A dugulás megszüntetése után a szerelvények visszakerülnek a helyükre, majd az elpakolás és takarítás következik, amennyiben szükséges, fertőtlenítéssel együtt. Végül a szakember átadja a garanciát a végzett munkára, és az ügyfél ellenőrzi az elvégzett munkát, majd kifizeti a számlát, és felteheti a további kérdéseit a szakembernek.

 

Időben mennyit kell várni mire ide érkezik egy duguláselhárító a 12. kerületbe?

 • Ez sok mindentől függ. Persze a forgalom ami késleltető szempont főleg Budapesten. A 12. kerületbe sem egyszerűbb eljutni mint a 2. vagy 4. kerületbe. Ez függ a napszaktól és az építkezésektől / felújításoktól, de szerintünk ezt nagyon nem kell magyarázni egy Budapesti főleg itt a 12. kerületben.
 • A következő komponens az, hogy van e üres négykerekűnk és duguláselhárítónk. Mert ha épp mindenki dugulást hárít el akkor sajnos perpill nem tudunk oda rohanni csak egy közösen kipécézett időpontban. az a tapasztalat szerencsére, hogy szokott nélkülözhető duguláselhárítónk lenni itt a 12. kerületben, ha nem akkor kitalálunk valamit.
 • A harmadik variáns az, hogy milyen pontosan kapjuk meg a címet és az egyéb specifikus információkat. Ugyanis ha nem találja a duguláselhárító a címet amit kapott, akkor fűrkésznie kell és rosszabb esetben újabb információkat kérni.

Budapesten a 12. kerületben Van nonstop duguláselhárító?

Duguláselhárítás non-stop szolgáltatása elérhető a 12. kerületben hétvégén és ünnepnapokon is. Mivel a dugulások előre nem láthatóak, ezért fontos, hogy mindig legyen elérhető egy szakember, aki akár késő este is azonnal segítséget tud nyújtani.

A non-stop szolgáltatás sokakat ment már meg a kellemetlen helyzetektől, és nagy biztonságérzetet ad, hogy mindig van kihez fordulni. A szakember természetesen minőségi munkát végez, és a készenléti idő alatt sem várakoztatja az ügyfelet.

A non-stop duguláselhárítás előnye az is, hogy nem kell aggódni a hétvégi vagy ünnepnapos felárak miatt sem. A duguláselhárító szolgáltatás minden nap, az év minden napján elérhető, és az árak sem változnak a hétvége vagy az ünnepnapok esetén sem. Ez nagy könnyebbséget jelent a felhasználók számára, akik így bármikor nyugodtan hívhatják a szakembert, anélkül, hogy a magasabb költségek miatt aggódnának.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a non-stop duguláselhárítás esetében is érdemes előre felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, és pontosan meghatározni a problémát, hogy a szakember már az első pillanattól kezdve tudja, milyen berendezést, eszközöket kell használni a dugulás megszüntetéséhez. Ez javítja a hatékonyságot, és csökkenti az időt, amelyre szükség van a feladat elvégzéséhez.

Végső soron, a non-stop duguláselhárítás lehetővé teszi, hogy bármikor és bármilyen helyzetben megbízhassunk a szakemberben, és biztosak lehessünk abban, hogy a problémát szakszerűen és minőségi munkával oldják meg.

A dugulások kialakulását elkerülhetjük, ha néhány egyszerű szabályt betartunk:

 • Ne dobjunk szilárd anyagokat a lefolyókba, például ételmaradékokat, kávészemet, továbbá vattát, papírtörlőt, hajat és szőrt sem.
 • Csökkentsük a zsír és olaj mennyiségét az ételek elkészítésekor, hogy ne kerüljenek a csatornába.
 • Használjunk szűrőket a mosogatókban, a zuhanyzókban és a mosdókban, hogy megakadályozzuk a szilárd anyagok lefolyóba jutását.
 • Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert az beleköthet a lefolyócsőbe és dugulást okozhat.
 • Rendszeresen tisztítsuk meg a lefolyókat, akár házilag is, például forró vízzel vagy ecettel.
 • Mosogatógép és mosógép használatakor figyeljünk arra, hogy csak a megfelelő mennyiségű mosogatószert és mosóport használjuk, valamint hogy rendszeresen tisztítsuk a szűrőket és a tartályokat.
 • Ne használjunk WC-illatosítókat, mert azok a dugulások egyik fő okozójai lehetnek.
 • Rendszeresen végezzünk karbantartást és tisztítást a szennyvízrendszerben, és ha probléma merül fel, hívjunk szakembert időben, hogy megelőzzük a súlyosabb dugulásokat.
 • Ne öntsük le a mosogatóba a zsíros, olajos ételmaradékokat.
 • Ne dobjunk papírtörlőt, papírzsebkendőt, higiéniai terméket a WC.-be.
 • Ne hajtsunk le a WC.-be túl nagy mennyiségű papírt egyszerre.
 • Ne dobjunk el nagyobb tárgyakat a WC.-be vagy a lefolyóba.
 • Ne dobjunk le olyan dolgokat a mosdóba, amik nem oldódnak fel vízben, mint például haj, szőr vagy éppen fogkrém.

Fontos megjegyezni, hogy bármit is teszünk a lefolyókkal, a dugulás előbb vagy utóbb előfordulhat. Azonban a megelőzés és az elővigyázatosság sokat segíthet abban, hogy elkerüljük a dugulások kialakulását, és minimalizáljuk a duguláselhárításra fordított időt és pénzt.

Pici történelem.

A már réz-, és ókorban is lakott területen ma Budapest előkelő házai, villái kapnak helyet, de diplomáciai képviseletek színvonalas ingatlanjai is megtalálhatóak a Hegyvidék régiójában. A páratlan természeti értékek mellett számos turisztikai látnivaló, sportolási lehetőség, és idegenforgalmi nevezetesség is várja a 12. kerületben a látogatókat.

A fővárosra nyíló remek kilátás, a magas ingatlanárak és a valóban hatalmas birtokok miatt Hegyvidéken a tehetős lakosok rendelkeznek lakással. A kerület előkelő jellege azonban nem garancia arra nézve, hogy ne fordulnának elő a házakban dugulások. A csövek elzsírosodása természetes folyamatként tudható be, és megelőzés, valamint odafigyelés hiányában akár komoly dugulásokkal is lehet számolni még ezeknek az ingatlanoknak az esetében is.

Duguláselhárítás falbontás és a vele járó kellemetlenségek nélkül

 • Ha már bekövetkezett a baj, és nem segítenek sem a házilagos módszerek, sem a méregdrága vegyi anyagok, akkor a következő lépés általában a szakember tárcsázása. Sokan tartanak attól, hogy a helyzet csak falbontással, az értékes járólapok és csempék megbontásával oldható meg.
 • Mielőtt azonban tovább kísérletezgetne a már korábban sem eredményes módszerekkel, hasznos tudnia, hogy szakembereink ma már olyan korszerű technológiát alkalmaznak, melyhez nem szükséges semmiféle bontás.
 • Bár kétségtelen, hogy amennyiben csőtörésről van szó, nem úszhatja meg ezt, de tapasztalataink azt mutatják, hogy főleg a 12. kerület ingatlanjai azok, ahol éppen a minőségi kivitelezés, és a felújított rendszerek miatt csőtöréssel a legritkább esetben kell számolni.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat után spirálos módszerrel tesszük újra átjárhatóvá a lefolyót, és gondoskodunk arról is, hogy a munka során keletkezett koszt és kellemetlen bűzt maximálisan eltüntessük.

Tanácsok otthoni duguláselhárításhoz

 • Mivel elsőként nem biztos, hogy érdemes a szakembert tárcsázni, így szeretnénk abban segítségére lenni, hogy milyen módszereket javasolunk házilagos duguláselhárításra.
 • A pumpa mechanikai hatása mellett válogathat az üzletek széles vegyi anyag kínálatában. Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a környezetvédelemnek, és a természetes módszerek alkalmazásának. Ezekről akkor sem kell lemondania, ha dugulást tapasztal otthonában.
 • Az ecet és a szódabikarbóna felveszi a versenyt hatékonyságban a legdrágább vegyszerekkel is. Sót, vagy sütőport is használhat szódabikarbóna helyett, de a penész eltávolításában már bizonyított trisó is alkalmas lehet arra, hogy a lefolyói átjárhatóvá váljanak.

Hívja a 12. kerületi duguláselhárítót

 • Ha nincs ideje, türelme ezekkel a módszerekkel kísérleteznie, akkor javasoljuk, hívjon minket már a dugulás első jeleinek tapasztalásakor, így még időben elejét vehetjük a komolyabb problémáknak.
 • Számos dugulás típussal találkoztak már szakembereink mind a lakáson belül, mind a kertben, mégis minden alkalommal hasznos segítségnek bizonyul, ha elöljáróban meg tudják mondani a tulajdonosok, hogy milyen anyagú, típusú, átmérőjű cső érintett.
 • A kapcsolatfelvétel során az is érdekli majd profijainkat, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, s mióta áll fenn a kellemetlen helyzet.
 • A 12. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nagy gyakorlattal, jelentős tapasztalattal, korszerű felszerelésekkel, és teljes körű duguláselhárítási szolgáltatással állunk az ingatlantulajdonosok rendelkezésére!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérés.

A megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!

Az árak és díjak fontos szempontok, amikor egy szolgáltatót választunk. A duguláselhárítás esetében is fontos az előre megbeszélt fix ár, hiszen senki sem szereti, ha a vége felé kiderül, hogy végül jóval többet kell fizetni, mint amit eredetileg tervezett. Az előre meghatározott ár biztonságot és nyugalmat ad, hiszen nem kell aggódni a váratlan költségek miatt.

Egy megbízható szakembernek pontosan kell érkeznie a megbeszélt időpontra. Ez nagyon fontos, mert senki sem szereti a felesleges várakozást, különösen akkor, ha sürgős a probléma. A pontos megjelenés azt jelzi, hogy a szakember komolyan veszi a munkáját, és tiszteli az ügyfelek időbeosztását.

A tiszta munkavégzés nemcsak esztétikailag fontos, hanem az egészségünkre is hatással lehet. A duguláselhárítás során keletkező piszkos víz, szenny és szagok jelenthetnek kellemetlen meglepetéseket, ezért fontos, hogy a szakember minden munkafolyamat során gondoskodjon a tisztaságról és a higiéniai előírások betartásáról.

A 30 napos garancia azt jelenti, hogy a szolgáltatás minősége és hatékonysága garantált. Ha a duguláselhárítás után bármilyen probléma merülne fel, a szakember visszatér és kijavítja azt, garantálva ezzel az ügyfél elégedettségét.

A 25 éves tapasztalat garantálja, hogy a szakember rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal és képességekkel, hogy minden duguláselhárítási problémát hatékonyan megoldjon. Az évek során szerzett tapasztalatok segítségével a szakember gyorsan felismeri a problémát, és megfelelően cselekszik annak elhárítása érdekében.

Nem kell tartani a rejtett költségektől, hétvégi felártól, kiszállási díjtól, óradíjtól vagy folyóméter ártól. A szakember előre egyértelműen meghatározott árakkal dolgozik, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy pontosan tudják, mire számíthatnak, és milyen költségekkel kell számolniuk. Az ilyen átláthatóság és megbízhatóság nagyban hozzájár

Célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon, ezért a minőségi munkavégzés mellett fontosnak tartjuk a teljes átláthatóságot és az ügyfélorientált hozzáállást. Előre meghatározott fix árainkkal garantáljuk, hogy az ügyfél mindig tisztában lesz a várható költségekkel, és nem kell kellemetlen meglepetésekkel számolnia.

Pontos megjelenésünkkel és az időben történő munkavégzéssel biztosítjuk, hogy az ügyfél ne vesztegesse az idejét, és ne kelljen várakoznia a szakemberre. Az általunk használt felszerelések és anyagok, valamint a precíz munkavégzés garantálja a tiszta és rendes kivitelezést.

Mivel biztosak vagyunk a munkánk minőségében, 30 napos garanciát vállalunk minden elvégzett munkára. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a javítás után, ingyenesen újra elvégezzük a munkát.

25 éves tapasztalatunkkal és szakmai tudásunkkal állunk az ügyfelek rendelkezésére. Bizonyosak vagyunk abban, hogy minden problémát meg tudunk oldani, és ügyfeleink elégedettek lesznek a végeredménnyel.

Nálunk nem kell aggódni a rejtett költségek miatt, mert előre egyértelműen meghatározzuk az árakat. Nem számolunk fel hétvégi felárat, kiszállási díjat, óradíjat, vagy folyóméter árat. Az általunk kínált szolgáltatások átláthatóak és korrektek, így biztos lehet benne, hogy nem kell felesleges kiadásokkal számolnia.

A kert tulajdonosoknak érdemes tudniuk, hogy a növények gyökerei hosszú távon problémát okozhatnak a csatornarendszerben. Az elgyökeresedett fák, bokrok okozta dugulások elkerülése érdekében javasolt a csatornahálózat nyomvonalának felkutatása, és kerülni kell a növények telepítését a csatornahálózat fölé. Bár a modern PVC csövek kevésbé fogékonyak az elgyökeresedésre, az erős gyökerek még mindig károsíthatják a csöveket, így érdemes elővigyázatosnak lenni. Az időben történő felkészülés és megfelelő odafigyelés hosszú távon megóvhatja a csatornarendszert és megelőzheti a dugulások kialakulását.

Egy csatornarendszerben a dugulás kialakulása több okra vezethető vissza. Az egyik leggyakoribb ok az elavult, rossz minőségű vagy hibásan szerelt csövek, amelyek vékonyak vagy nem megfelelően illeszkednek egymáshoz, ami a víz áramlását akadályozza. Emellett az előírtnál kevesebb vagy hideg víz használata, ami a túlzott mosogató- és mosószer-felhasználással párosul, szintén hozzájárulhat a dugulás kialakulásához. A harmadik ok az idegen tárgyak, amelyek bekerülnek a WC vezetékébe, például ételmaradék, nedves törlőkendő, intimbetét, gyerekjáték, macskaalom stb. Ezért fontos, hogy csak a megfelelő anyagokat és tárgyakat engedjük le a lefolyóba vagy a WC-be. A duguláselhárítás fontos szerepet játszik a csatornarendszer megfelelő működésének fenntartásában és a dugulások megelőzésében.

Duguláselhárító kollégáink széles körű eszközparkkal rendelkeznek, hogy a legkülönfélébb dugulásokat is hatékonyan és gyorsan el tudják hárítani. Ilyen eszközeink közé tartozik az ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, valamint a szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, amelyek segítségével a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékeinek kitisztítása is probléma nélkül megoldható. Emellett nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörényeink 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve állnak rendelkezésre.

A csatornarendszerben kialakult bonyolultabb dugulások elhárításához a csatorna kamerát (száloptikás diagnosztikai műszer) alkalmazzuk, amely segítségével pontosan meg tudjuk határozni a csőhiba jellegét és pontos helyét. A magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű, 100-300 bár nyomással, pedig azokban az esetekben jelenthet megoldást, amikor az egyszerűbb módszerek már nem elegendőek.

Tudjuk, hogy az eszközök mellett a szakértelem is rendkívül fontos, így duguláselhárító kollégáink mindig a legjobb tudásukat használják fel a problémák megoldásához. Bátran számíthatnak ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XII. kerületében.

Cégünk széles körű szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére a Budapest XII. kerület területén. Vízvezeték és fűtésszerelési munkák mellett, a duguláselhárítás területén is szakszerű segítséget nyújtunk. Többféle módszerrel hárítjuk el a dugulásokat, például gépi csatornatisztítással vagy lefolyótisztítással. Az igényeknek megfelelően WOMA csatorna tisztítást is végzünk, valamint vállaljuk szennyvíz aknák, esővezetékek tisztítását is. A WC és mosogató, valamint a kézmosó dugulásokat is hatékonyan elhárítjuk, valamint a padlóösszefolyók és zuhanyzók lefolyóinak tisztítását is vállaljuk. Bármilyen dugulással kapcsolatos probléma merülne fel, cégünk profi szakemberei biztosítják a gyors és hatékony megoldást a Budapest XII. kerület területén.

vállalunk csatornatisztítást és lefolyótisztítást a 12. kerület számos különböző helyszínén, beleértve lakásokat, családi házakat, állami intézményeket, kereskedelmi egységeket, vendéglátó egységeket, irodákat, kórházakat, üzemeket és gyárakat is. Bármilyen típusú épület vagy helyszín legyen is szó, a szakembereink készen állnak arra, hogy segítsenek elhárítani a dugulásokat és biztosítsák a megfelelő csatorna- és lefolyórendszer működését. Bármilyen probléma is adódik, mi ott vagyunk, hogy megoldjuk!

Cégünk szakemberei a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel rendelkeznek a duguláselhárítás területén. Az ipari kézi lefolyó tisztító spirál kiválóan alkalmas a vékony vezetékek tisztítására, míg a szívó-nyomó duguláselhárító pumpa hatékonyan oldja meg a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztítását. Nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörényeink 12, 16, 22 és 32 mm-es spirálokkal felszereltek, így mindenféle dugulás elhárítására alkalmasak. A csatorna kamera (száloptikás diagnosztikai műszer) lehetővé teszi a csőhibák pontos felderítését és dokumentálását, beleértve a töréseket, repedéseket és idegen anyagokat.

Magasnyomású csatorna mosónk WOMA technológiával rendelkezik, amely kis és nagy teljesítményű változatban is elérhető, és 100-300 bár nyomással képes hatékonyan eltávolítani a dugulásokat. Ne halogassa a probléma megoldását, számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest 12. kerületében. Vállaljuk duguláselhárítást fix áron, garanciával és kedvező áron Budapest valamennyi kerületében.