0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 13. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Kérdésed van a duguláselhárítással vagy bármilyen szolgáltatásunkkal kapcsolatban a XIII. kerületben? Kérlek, bátran keress minket, szívesen segítünk!

Munkánk során felhasználunk modern és hatékony technológiákat a duguláselhárítás, csatornatisztítás és fertőtlenítés területén, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. A falak bontása nélkül, gépi eszközökkel dolgozunk, így minimális a kellemetlenség a munka során.

Minden szolgáltatásunkat fix áron kínáljuk, így nem érhetnek meglepetések az árak terén. Ráadásul garanciát vállalunk a munkánkra, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megoldást nyújtunk a problémádra.

Tehát ha duguláselhárításra van szükséged a XIII. kerületben, ne habozz, keress minket bizalommal!

Mitöl függ a duguláselhárítás 13. kerület?

A duguláselhárítás a 13. kerületben számos tényezőtől függ, többek között a dugulás típusától, az érintett csőrendszer méretétől és anyagától, valamint az okoktól, amelyek a dugulást előidézték.

A dugulás típusa befolyásolja a megoldás módját és a szükséges eszközöket. Például az egyszerűbb, felületi dugulásokat általában könnyebb eltávolítani, míg a mélyebben elhelyezkedő vagy szilárdabb anyagokból eredő dugulásokat nehezebb lehet eltávolítani.

Az érintett csőrendszer mérete és anyaga szintén befolyásolhatja 

a duguláselhárítás folyamatát. A keskenyebb vagy nehezebben elérhető csövek esetében speciális eszközökre lehet szükség, és az anyaguk is befolyásolja, hogy milyen módon és eszközökkel lehet eltávolítani a dugulást.

Végül az okok, amelyek a dugulást előidézték, szintén befolyásolják a duguláselhárítás folyamatát és hatékonyságát. Például a zsírlerakódásoktól eltérő módon kell eltávolítani a papír- vagy hajdugókat, és ha a dugulást okozó problémát nem orvosolják, akkor a dugulás újból előfordulhat.

Összességében a duguláselhárítás hatékonysága és folyamata számos tényezőtől függ, ezért célszerű szakember segítségét kérni a probléma megoldása érdekében.

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!

Megértjük, hogy a duguláselhárítás sürgős és fontos probléma lehet, és örömmel ajánljuk szolgáltatásainkat. Vízvezeték szerelés Budapesten, villanybojler csere és szeréls 13 kerületben

Szakembereink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, hogy a dugulásokat a lehető leghatékonyabban és higiénikusan távolítsuk el. Fix árakat kínálunk minden szolgáltatásunkra, így nem érhet meglepetés az árak terén.

Az ingyenes kiszállás lehetővé teszi, hogy azonnal kiérkezzünk az Ön otthonába vagy vállalkozásába, hogy azonnal megoldjuk a problémát. Szolgáltatásaink között szerepel a WC, mosdó, mosogató és összefolyó duguláselhárítása. Az általunk végzett munkára teljes körű garanciát vállalunk.

Emellett specializálódtunk nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok, mint például strang, alap- és gerincvezetékek tisztítására is. Womás duguláselhárítást is végezünk nagy teljesítményű csatornamosó kocsival, amely hatékonyan távolítja el a dugulást a csatornarendszerből.

Ha bármilyen duguláselhárítási problémád merül fel, ne habozz, keress minket! Hétvégén is dolgozunk, hogy segíthessünk.

Miben tuduk segíteni 13 kerületben? Ügyelet 06307861000

Az általunk nyújtott duguláselhárítási szolgáltatásokat széles körben kínáljuk, és különböző típusú ingatlanokban és létesítményekben dolgozunk. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban és ipari telephelyeken is elvégezzük a duguláselhárítást.

Amennyiben részletesen ismertetni tudja a dugulás jellemzőit, szakértő kollégánk megpróbálja meghatározni a duguláselhárítás árát. Az ár azonban változó lehet a dugulás típusától, az érintett csőrendszer méretétől és anyagától, valamint az okoktól, amelyek a dugulást előidézték. Az ár pontos meghatározása érdekében javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot, miután pontosabb információkkal szolgált a problémáról.

Ne halogasd a duguláselhárítás 13 kerületben


A duguláselhárítás időbeni elvégzése nagyon fontos, mert minél később hívunk szakembert, annál komolyabb dugulást kell majd elhárítani, és ez általában magasabb költségeket is jelent. Ezért javasoljuk, hogy ha dugulásra utaló jeleket tapasztal, azonnal hívjon szakembert, hogy megoldja a problémát, mielőtt az súlyosabbá válik.

Azonban a megelőzés is nagyon fontos, és nagyon hasznos tanácsokat tudunk adni a dugulások elkerüléséhez. A weboldalunkon található duguláselhárítás házilag menüpontban rengeteg bevált praktikát osztunk meg, amelyekkel megelőzheti a dugulások kialakulását. Ezek a tippek egyszerű házi praktikák, amelyek segítenek a csövek tisztán tartásában, például a rendszeres tisztítás, zsír és ételmaradékok elkerülése a lefolyóban, és a megfelelő szűrők és szűrőbetétek használata.

Tehát a duguláselhárítás mellett fontos, hogy tartsa rendben a csatornarendszert, hogy megelőzze a dugulások kialakulását. Bármilyen további kérdése vagy problémája van a duguláselhárítással kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Dugulás kialakulásának okai.

 

A dugulások kialakulásának okai nagyon változatosak lehetnek, és attól függően, hogy melyik lefolyóról van szó, különböző okok is okozhatnak problémát. A következőkben összefoglaljuk a leggyakoribb dugulások kialakulásának okait:

Konyhai mosogató lefolyó dugulása: Az okok között szerepelhet a vékony lefolyó átmérője, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulása: A túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya okozhat dugulást.

WC csésze és lefolyó dugulása: Az öreg elvízkövesedett WC csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos, hogy ne akarjunk spórolni a WC öblítő vízzel, minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulása: Az okok közé tartozik a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszeres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulása: A túlságosan vékony elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása okozhatja a dugláselhárítás 13. kerület.

Továbbá fontos megemlíteni, hogy az okok változatosak lehetnek az ingatlanon belül is. Például, az elavult csövek vagy rossz minőségű csövek is vezethetnek dugulások kialakulásához. A túl sok zsír és ételmaradék elhelyezése a lefolyóban, a szennyezett víz vagy a külső környezeti hatások is hozzájárulhatnak a dugulások kialakulásához.

Azonban a megfelelő karbantartás, az időszakos tisztítás és a megelőző intézkedések segíthetnek a dugulások elkerülésében. Ha bármilyen problémája van a dugulásokkal, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakemberünk segít a probléma megoldásában.

DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPESTEN
I. kerület – Budai vár
II. kerület – Rózsadomb
III. kerület – Óbuda
IV. kerület – Újpest
V. kerület – Lipótváros
VI. kerület – Terézváros
VII. kerület – Erzsébetváros
VIII. kerület – Józsefváros
IX. kerület – Ferencváros
X. kerület – Kőbánya
XI. kerület – Újbuda
XII. kerület – Hegyvidék
XIII. kerület – Angyalföld
XIV. kerület – Zugló
XV. kerület – Újpalota
XVI. kerület – Sashalom
XVII. kerület – Rákosmente
XVIII. kerület – Pestszentlőrinc 
XIX. kerület – Kispest
XX. kerület – Pesterzsébet
XXI. kerület – Csepel
XXII. kerület – Budafok-Tétény
XXIII. kerület – Soroksár

A duguláselhárító feltehet Önnek a telefonos vagy a személyes konzultáció során az alábbi kérdéseket.

Az információk, amelyeket a dugulásról és annak körülményeiről ad, segíthetnek a szakembernek megérteni a problémát és kiválasztani a legjobb megoldást. A duguláselhárító szakembernek szüksége van a dugulás helyének, típusának és súlyosságának pontos meghatározására, hogy megfelelően tudjon reagálni és elvégezni a duguláselhárítást. Az időpont egyeztetésével kapcsolatban is fontos megemlíteni, hogy a duguláselhárító általában rugalmas az időpontok tekintetében, és igyekszik a lehető leghamarabb megoldást nyújtani a problémára.

Általában ezek azok a lépések, amelyeket a duguláselhárító követ a munka során:
 • Az első lépés az árajánlat adása, amely lehetővé teszi a megrendelőnek, hogy előzetesen tájékozódjon a szolgáltatás díjairól és a várható költségekről.
 • A szakember a helyszínen megvizsgálja a problémát, és eldönti, hogy milyen típusú és milyen berendezést kell használni a dugulás megszüntetéséhez.
 • Az ipari duguláselhárító gépek segítségével a szakember elvégzi a duguláselhárítást. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére, így az ingatlan újra használható lesz.
 • Végül, az elpakolás és takarítás következik, amelynek során a szakember eltávolítja az összes eszközt és tisztítja az ingatlant. Ha szükséges, a szakember fertőtlenítőszert is alkalmazhat az ingatlan tisztítása során, hogy biztosítsa az optimális higiéniai feltételeket.


Ezek azok a praktikák és megelőző intézkedések,

elkerülhetjük a dugulások kialakulását otthonunkban vagy az üzletünkben:

 • • Bőséges meleg víz: használjon bőséges mennyiségű meleg vizet, amikor leöblíti a lefolyót, mivel ez segíthet eltávolítani a zsíros lerakódásokat és megakadályozni a dugulások kialakulását.
 • • Csak a szükséges mosogatószer: használjon csak a szükséges mennyiségű mosogatószerrel, hogy csökkentse a zsíros maradékok és ételmaradékok mennyiségét a lefolyóban.
 • • Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe: A por alapú mosogatószerek hajlamosak lerakódni a csövekben, ami dugulásokat okozhat. A folyékony mosogatószerek kevésbé maradnak meg a csövekben, így kevesebb a dugulás kialakulásának esélye.
 • • Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta: Az ecet természetes tisztító hatású, és segíthet eltávolítani a zsíros maradványokat és a szennyeződéseket a mosógépben és a mosogatógépben is.
 • Ezen kívül még számos más praktika és megelőző intézkedés is létezik a dugulások kialakulásának megelőzésére, például a szűrők rendszeres tisztítása, az elavult csövek cseréje, vagy az időszakos duguláselhárítás szakember által.
 • Érdemes elolvasni az erre vonatkozó tippeket és tanácsokat a duguláselhárítás szakembereink weboldalán, vagy kérdezzen szakemberünktől, hogy milyen további intézkedéseket tehet a dugulások elkerülése érdekében.

Ezek azok a dolgok, amiket nem szabad tenni a lefolyókkal:

 • Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál: A forró víz segíti a zsíros lerakódások és ételmaradványok eltávolítását a lefolyócsőből. Ha hideg vízzel mosogatunk, akkor a zsíros anyagok nem oldódnak fel és a csőben lerakódnak, ami dugulást okozhat.
 • Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál: A WC-t mindig a maximális vízmennyiséggel kell lehúzni, mert csak így tudja a lefolyórendszer a szennyvizet megfelelően eltávolítani, és nem alakul ki dugulás.
 • • Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát: A por alapú mosogatószerek könnyen lerakódnak a lefolyócsőben és dugulást okoznak. A folyékony mosogatószerek kevésbé maradnak meg a csövekben, így kevesebb a dugulás kialakulásának esélye.
 • • Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe: A granulátumok nehezen oldódnak fel és lerakódnak a csövekben, ami dugulást okozhat. A folyékony lefolyótisztítók hatékonyabbak és biztonságosabbak.
 • Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója: Az illatosítók könnyen eltömíthetik a WC. csövét és dugulást okozhatnak. Inkább használjunk tisztítószert és rendszeresen takarítsuk a WC-t.

Fontos tudni, hogy még számos más dolog is létezik, amit nem szabad tenni a lefolyókkal, és amit érdemes elkerülni a dugulások elkerülése érdekében. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik termék vagy tevékenység károsíthatja a lefolyórendszert, kérjük, konzultáljon a duguláselhárító szakemberrel, aki további tanácsokat és tippeket adhat a dugulások elkerülése érdekében.

Hogyan válasszak elhárítót

Ezen kívül fontos szempont az is, hogy a szakember megbízható, precíz és gyors munkát végezzen, illetve a munka után a helyszínt rendben hagyja. Ajánlott továbbá olyan szakembert választani, aki a legmodernebb technológiákat használja, például womás csatornamosást vagy speciális kamerákat a dugulás lokalizálásához. Továbbá fontos, hogy a szakember érthető módon kommunikáljon és válaszoljon minden felmerülő kérdésre. Ha van lehetőség, ajánlott referenciákat és véleményeket is kérni a szakember korábbi ügyfeleitől.


A megfelelő duguláselhárító kiválasztása érdekében érdemes körülnézni a piacon és több szakember ajánlatát összehasonlítani, valamint érdemes kérdezni barátoktól, ismerősöktől is, hogy van-e valakinek ajánlása. Fontos szempont az is, hogy a szakember gyorsan és rugalmasan elérhető legyen, akár hétvégén is, mert a dugulások gyakran akkor jelentkeznek, amikor a legkevésbé számítunk rájuk.

A duguláselhárítás árak terén érdemes körültekintően eljárni, és nem feltétlenül a legolcsóbb ajánlatot választani, mert lehet, hogy olcsóbban kínálják az árakat, de nem biztos, hogy minőségi munkát végeznek. A garancia kérdése szintén fontos, hiszen ha a szakember garanciát vállal a munkájára, az azt jelenti, hogy biztosak lehetünk abban, hogy a duguláselhárítás után hosszabb távon sem kell aggódni a probléma miatt.

Milyen eszközök segítenek duguláselhárítás 13. kerületben

Ezen eszközök segítségével a duguláselhárító szakember hatékonyan tudja elvégezni a feladatát, és rövid idő alatt megszüntetni a dugulásokat. Az ipari kézi lefolyó tisztító spirál segítségével hatékonyan lehet eltávolítani a dugulásokat a vékony vezetékekben, míg a szívó-nyomó duguláselhárító pumpa a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének tisztításához használatos. A motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve lehetővé teszik a dugulások hatékony eltávolítását a nagyobb átmérőjű csövekben is.

A csatorna kamera (száloptikás diagnosztikai műszer) a csőhibák felderítésére és dokumentálására szolgál, mely nagyban segíti a duguláselhárító munkáját. A magasnyomású csatorna mosó (WOMA) pedig hatékonyan és gyorsan eltávolítja a csatornában felgyülemlett szennyeződéseket, akár nagyobb teljesítménnyel is.

Ez a sokrétű eszköztár biztosítja, hogy a duguláselhárító szakember hatékonyan és gyorsan tudja elvégezni a munkáját, és megoldást találjon az összes dugulási problémára.