0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 14. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Ha XIV. kerületi lakos vagy, és duguláselhárító szakembert keresel, akkor jó helyen jársz! A szolgáltatásunk magában foglalja a mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítást a XIV. kerületben, Zugló területén. Az áraink fixek, és garantáljuk a falbontás nélküli, gyors és hatékony munkavégzést.

Emellett lehetőség van fertőtlenítésre és lefolyótisztításra is. Ha bármilyen segítségre van szükséged, hívj minket bizalommal!

Ha bármilyen dugulással kapcsolatos problémája van, ne habozzon hívni minket! Duguláselhárító szakembereink Budapest összes kerületében és Zuglóban gyorsan, hatékonyan és precízen elvégzik a duguláselhárítást.

A legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk, hogy biztosítsuk a lehető legmagasabb minőséget és garantáljuk a hosszú távú megoldást. Non-stop ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető, hogy bármikor segítséget tudjunk nyújtani Önnek. Ne habozzon, hívjon minket és bízza ránk a duguláselhárítást, garantáltan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal!

Duguláselhárítás 14. kerület – ben –  Provi domus Kft

Nagyon fontos, hogy az ingatlan tulajdonosok rendszeresen karbantartsák a vízvezeték-hálózatot, a lefolyókat és a csatornákat, hogy megelőzzék a dugulások kialakulását. A megelőzésnek egyik legfontosabb eszköze a rendszeres takarítás és karbantartás, valamint a megfelelő használati szokások kialakítása. Ha mégis bekövetkezik a dugulás, fontos, hogy minél előbb hívjunk szakembert, aki gyorsan, hatékonyan és szakszerűen oldja meg a problémát. A duguláselhárító szakember kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a szakmai tapasztalatot, a rendelkezésre álló technológiákat, a garanciát, a fix árakat és az ügyfélszolgálat elérhetőségét.

Cégünk széles körű szolgáltatásokkal rendelkezik, és különböző helyszíneken végzi a munkáit. Dolgozunk lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban és ipari telephelyeken. Amennyiben telefonon részletesen ismerteti a probléma jellemzőit, szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Nagyon fontos, hogy ha már kialakult a dugulás, ne halogassuk a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Azonban, érdemes megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet, trükköt és hasznos tanácsot találhatunk weboldalunkon.

Ha kisebb kezdődő dugulásokkal találkozunk, házilagosan is megszüntethetjük azokat, rengeteg bevált praktikát találhatunk ezzel kapcsolatban a weboldalunk „Duguláselhárítás házilag” menüpontjában.

Emellett weboldalunkon érdekes és hasznos bejegyzéseket is olvashatunk, például a szennyvízcsatorna lejtéséről, a WC. eldugulása esetén mit kell tennünk vagy éppen a duguláselhárító spirál használatáról. És végül, a weboldalunkon található információk segítségével megismerhetjük a leggyakoribb dugulások okait is.

A dugulások kialakulásának főbb okait – duguláselhárítás 14. kerület

A dugulások kialakulásának főbb okait részletezzük, az alábbiakban az ingatlan különböző részein előforduló dugulások főbb okait ismertetjük

 A konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai a vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása és a folyamatos tablettahasználat a mosogatógépben.

A fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai a túl vékony lefolyó, sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC csésze és lefolyó dugulásának főbb okai az öreg, elvízkövesedett WC csészében, idegen tárgyak WC csészébe kerülése (pl. műanyag WC illatosító, nedves törlőkendő, ételmaradékok) és a nem megfelelő WC öblítő vízmennyiség használata. A mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, valamint a mosógép szűrőrendszerének hiányos tisztítása.

A padlóösszefolyó dugulásának főbb okai a túlságosan vékony elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, és nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.

Az említett dugulások kialakulása sok bosszúságot okozhat, és akár jelentős költségekkel is járhat, ha nem időben veszik észre és nem kezelik a problémát. Éppen ezért fontos odafigyelni a megelőzésre is, például a megfelelő mennyiségű meleg víz használatával, a szükségesnél kevesebb mosogató- és WC-tisztítószer használatával, és rendszeres karbantartással, tisztítással.

Ha mégis elakadás tapasztalható, érdemes minél előbb szakember segítségét kérni, mert így még lehetőség van a gyors és olcsó megoldásra. A szakember szakértelme és megfelelő eszközei révén hatékonyan és bontás nélkül tudja elhárítani a dugulást, és garantálja a hosszú távú működést.

Mit kérdezünk öntől ha felhív minke?

 • Melyik részén áll fenn a dugulás – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
 • Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
 • Milyen jelei vannak a dugulásnak – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
 • Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag?
 • Milyen átmérőjű a cső, ahol a dugulás van?
 • Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
 • Ha a fővezeték dugult el, van-e tisztítóakna, csatornafedél?
  Melyik időpont lenne a legmegfelelőbb a szakemberek számára, hogy meglátogassák Önt és elvégezzék a duguláselhárítást?
 •  

A duguláselhárítás folyamata több lépésből áll, amelyek biztosítják a hatékony és minőségi szolgáltatást. Első lépésként már a telefonos megbeszélés során árajánlatot adunk, hogy tisztán és világosan látható legyen az ár, amit a munkáért kérünk. Ezután a szakember a helyszínen eldönti, hogy milyen berendezést fog alkalmazni a dugulás megszüntetésére. Fontos, hogy minden eszközünk modern és hatékony, így a duguláselhárítás gyorsan és eredményesen történik.

 • Miután az ipari duguláselhárító gépek munkába álltak, a dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére. Az általunk használt berendezések és eljárások nem roncsolják a környezetet, így a dugulás megszüntetése után sem kell aggódnia az esetleges károk miatt.
 • Végül elpakoljuk, takarítjuk a helyszínt, hogy a lehető legkevésbé zavarjuk az Ön életét. Ha szükséges, akkor fertőtlenítjük a területet, hogy biztonságos legyen a használatra.
 • Összességében, a duguláselhárítás folyamata átlátható és zökkenőmentes, hogy az ügyfeleink minél kevesebb stresszel és zavaró tényezővel szembesüljenek.

Hogyan zajlik a duguláselhárítás? – Duguláselhárítás 13. kerületben

 • Az első lépés a telefonos megkeresés, amely során a szakember felméri a helyzetet és árajánlatot ad a munkára.
  A szakember a helyszínen megvizsgálja a dugulás jellegét és eldönti, hogy milyen berendezést és módszert fog alkalmazni.
  A szakember elkezdi a munkát, és az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
  A dugulás megszüntetése után a szakember visszahelyezi a szerelvényeket és megtisztítja a munkaterületet.
  Ha szükséges, a szakember fertőtlenítést is végrehajt.
  Az általános duguláselhárítás után a szakember tanácsokkal látja el az ügyfelet a dugulás megelőzése érdekében.
  Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?
  A duguláselhárítás mellett fontos, hogy odafigyeljünk a megelőzésre is. Az alábbi tippek segíthetnek a dugulások kialakulásának elkerülésében:
 • Használjunk bőséges meleg vizet a mosogatáshoz és tisztításhoz.
  Csak a szükséges mennyiségű mosogatószerrel dolgozzunk.
  A mosogatógépbe használjunk folyékony gépi mosogatószert, és havonta végezzünk ecetes átöblítést.
  A mosógépbe is végezzünk havonta ecetes átöblítést, és ne használjunk túl sok mosószert.
  Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál, és mindig húzzuk le teljesen a WC-t.
  Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot vagy WC-illatosítót, mert ezek beleköthetnek a lefolyóba és dugulást okozhatnak.

Mit tegyünk, ha már kialakult a dugulás? A 13 kerületben

 • • Ne próbáljuk megoldani házilagosan, mert további károkat okozhatunk.
  • Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a dugulást okozó anyagokba és még nagyobb dugulást okozhat.
  • Ne használjunk csőgörényt, mert az a csőfalakat karcolja és sérülést okozhat.
  • Ne használjunk erős vegyszereket, mert azok károsak lehetnek az egészségre és a környezetre.
  • Hívjunk minél hamarabb szakembert, aki a megfelelő berendezéssel és technikával megszünteti a dugulást.
Hogyan zajlik a duguláselhárítás?
 • • Az első lépés a telefonos egyeztetés, amikor az ügyfél részletesen elmondja a problémát, és az alapján azonnal árajánlatot kap.
  • A szakember a helyszínen megvizsgálja a dugulást és eldönti, milyen berendezést és technikát kell alkalmazni.
  • Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak, és a dugulás megszüntetésére kerül sor.
  • A duguláselhárítás után a szerelvények visszakerülnek a helyükre, és a szakember elvégzi az elpakolást és a takarítást.
  • Szükség esetén a helyiség fertőtlenítése is elvégezhető.

Hogyan keressünk megbízható duguláselhárító szakembert?

 • • Kérjük ki ismerőseink, barátaink véleményét, ajánlását.
  • Ellenőrizzük a szakember hivatalos engedélyeit és referenciáit.
  • Kérjünk árajánlatot több szakembertől, és hasonlítsuk össze az árakat és a szolgáltatásokat.
  • Érdemes olyan szakembert választani, aki non-stop elérhető, és rövid időn belül kijön az ingatlanba.
  • Fontos, hogy a szakember fix árakat kínáljon, és ne hagyja, hogy az árak a munka közben emelkedjenek.

Hogyan kezeljük a kezdeti jeleket?

• Ha lassan folyik le a víz, már az is jel lehet egy kialakulóban lévő dugulásra. Ekkor ajánlott azonnal elkezdeni az otthoni duguláselhárítási praktikákat vagy szakember hívása.
• Kellemetlen szagok, visszacsapó víz is előfordulhat, amikor elkezdődik a dugulás. Ilyenkor azonnal reagálni kell, hogy megelőzzük a dugulás súlyosabb kialakulását és megelőzzük az esetleges vízkárokat.

Mit tegyünk, ha már kialakult a dugulás?

• Ne használjunk további vegyszereket vagy más duguláselhárító eszközöket, mert csak ronthatnak a helyzeten és nehezebbé tehetik a duguláselhárítás folyamatát.
• Hívjunk szakembert, aki az ipari duguláselhárító gépekkel gyorsan és hatékonyan eltávolítja a dugulást.
• Ha van rá lehetőség, zárjuk el a vízvezetéket a dugulás helyén, hogy megakadályozzuk a további károk keletkezését.
• Ne próbálkozzunk a dugulás kinyitásával saját kezűleg, mert az akár súlyosabb problémákat is okozhat, például a csövek eltörését, ami nagyobb javítási költségeket vonhat maga után.

Mi a teendő a duguláselhárítás után?

• Ellenőrizzük a vízvezeték rendszert, hogy nincs-e további eldugult rész.
• Ügyeljünk a rendszeres karbantartásra, hogy elkerüljük a további dugulásokat.
• A szakember által adott tanácsokat érdemes betartani a dugulás megelőzése érdekében.
• Ha szükséges, takarítsuk és fertőtlenítsük a helyszínt a duguláselhárítás után.

Ha ideális duguláselhárító szakembert keresünk, érdemes figyelmet fordítani az alábbi szempontokra:
 • A szakember rendelkezik informatív és szakmai weboldallal, amelyen minden releváns információ megtalálható, beleértve a vállalási feltételeket, árakat, technológiákat és garanciákat.
  A szakember professzionális technológiákkal dolgozik, mint például modern gépek és szerszámok.
  A szakember munkaidőben mindig elérhető telefonon, hogy gyorsan és hatékonyan meg tudja oldani a problémát.
  A szakember nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik a duguláselhárítás terén, és az elvégzett munkára garanciát vállal.
  A szakember árai fixek, nincs folyóméter díj, kiszállási díj vagy hétvégi felár, és legalább 30 napos garanciát nyújt az elvégzett munkára.
  Az ideális szakember minden típusú dugulást képes hatékonyan és higiénikusan elhárítani, akár külső vagy belső csatornahálózatokról van szó, fix áron.
  Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, mielőtt kiválasztjuk a duguláselhárító szakembert. A fent említett szempontok segítenek abban, hogy megbízható és hatékony szakembert találjunk a duguláselhárításhoz.

Az ideális duguláselhárító szakember további szempontjai:

 • Rendelkezik megfelelő engedélyekkel és biztosításokkal a munkavégzéshez.
  Rugalmasan alkalmazkodik a megrendelő igényeihez, lehetőségeihez.
  A munkavégzés során tiszteletben tartja az ingatlan tulajdonosának vagy bérlőjének személyes értékeit és tulajdonát.
  Tisztában van azzal, hogy milyen anyagok okozhatnak kárt a csatornahálózatban, és ennek megfelelően jár el a munkavégzés során.
  Az elvégzett munkáról átfogó dokumentációt ad, amely tartalmazza a munka pontos leírását, a használt anyagokat és eszközöket, valamint a garanciális feltételeket.
  Megbízható és pontos munkavégzést biztosít, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel a megrendelő számára.
  Az elvégzett munka után is elérhető marad a megrendelők számára, amennyiben további kérdéseik vagy problémáik merülnének fel.

Cégünk széleskörű duguláselhárítási szolgáltatásokat kínál Zuglóban, a XIV. kerületben. Szakembereink gyorsan és hatékonyan oldják meg a lefolyókban, csatornákban és csatornahálózatokban fellépő dugulásokat. Az általunk kínált szolgáltatások között megtalálható a csatornatisztítás, a duguláselhárítás fix áron, az olcsó duguláselhárítás, valamint a dugulás elhárítása bontás nélkül.

Non-stop szolgáltatásunk keretében bármikor elérhetőek vagyunk, hogy azonnal segítsünk a duguláselhárításban. WC-k, mosdók, kádak, zuhanytálcák, mosogatók, padlóösszefolyók és aknák duguláselhárítását is vállaljuk. Emellett csatorna- és ereszcsatorna duguláselhárítására is szakosodtunk. Hívjon minket bizalommal, ha Zuglóban vagy a XIV. kerületben duguláselhárításra van szüksége!

Kedves Ügyfelünk,

Számos szolgáltatást kínálunk a 14. kerületben, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunkkal. Vállaljuk a vízvezeték szerelést, fűtés szerelést, duguláselhárítást, gépi csatornatisztítást, lefolyótisztítást, csatornamosást, womás csatornatíztítást, szennyvízakna tisztítást, esővezeték tisztítást, WC. duguláselhárítást, mosogató és kézmosó duguláselhárítást, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítást.

A duguláselhárítás során csőgörényes (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiát alkalmazunk. Igény esetén végzünk Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is. Minden munkánkra fix előre megbeszélt árat adunk és garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

Munkatársaink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a csatornatisztítás, a vízvezeték és fűtés szerelés területén, és a különféle helyszíneken dolgoznak, beleértve a lakásokat, családi házakat, állami intézményeket, kereskedelmi egységeket, vendéglátó egységeket, irodákat, kórházakat, üzemeket és gyárakat.

Az eszközök széles skálájával rendelkezünk, amelyek közé tartozik az ipari kézi lefolyótisztító spirál, a szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve, a csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer), amely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok), valamint a magasnyomású csatorna mosó – WOMÁZÁS kis és nagy teljesítményű változatokban (100-300 bár nyomással).

Ha bármilyen duguláselhárítási vagy vízvezeték szerelési problémája van, számíthat ránk a Budapest XIV. kerületében.

Üdvözlettel,
Duguláselhárító – Provi Domus kft

Milyen hosszú idő mire ide vezet egy duguláselhárító a 14. kerületbe?

Ez sok mindentől függ. Egyértelműen a többi ember ami akadályozó faktor főleg Budapesten. A 14. kerületbe sem egyszerűbb eljutni mint a 6. vagy 10. kerületbe. Ez függ a napszaktól és az építkezésektől / felújításoktól, de szerintünk ezt nagyon nem kell kommentálni egy Budapesti főleg itt a 14. kerületben.

A további tényező az, hogy van e üres járművünk és duguláselhárítónk. Mert ha épp mindenki dugulást elhárít akkor sajnos máris nem tudunk menni csak egy közösen kinézett időpontban. az a tapasztalat szerencsére, hogy szokott fölös duguláselhárítónk lenni itt a 14. kerületben, ha nem akkor kitalálunk valamit.

A harmadik szempont az, hogy milyen pontosan kapjuk meg a címet és az egyéb nem mindennapi információkat. Ugyanis ha nem találja a duguláselhárító a címet amit kapott, akkor nyomoznia kell és rosszabb esetben újabb információkat kérni.

Létezik filléres házi opció a 14. kerületben? Vagy ez mitől függ?

A házi megoldásokat nem kötjük budapesti kerületekhez, így a 14. kerületben is ugyan azt ajánljuk mint amit a 20. kerületben. Minden nagyobb vegyesboltban lehet kapni duguláselhárító lefolyótisztítót. Ez az első lépés mindig ha nem komoly a dugulás, azonban ha már a víz sem folyik le akkor a lefolyótisztító sem fog eljutni a dugulás helyéig, így az csak pénzkidobás lenne.

A spájzos megoldás a legolcsóbb: amit már mindenki kívülről fúj: forróvíz, kóla, szódabikarbóna különböző variációkban, mosószóda stb…

Zugló Budapest harmadik legnépesebb régiójaként ad otthont körülbelül 123 ezer főnek. Ellenben a főváros sok más területével, a 14. kerületben igen sok zöldövezet található, közülük kétségtelenül a legnépszerűbb a Városliget. Turisztikai nevezetességei mellett gyógyfürdők, egyházi intézmények, strandok, könyvtárak és felsőoktatási intézmények is szép számmal megtalálhatóak a kerületben.

A területen egyébként sok a lakótelep, melyek közül nem mind a legújabb építésű, s ez természetesen rányomja bélyegét a vízvezetékek és a csőrendszerek állapotára is. Az előforduló dugulások kapcsán forduljon bizalommal cégünkhöz, melynek szakemberei nagy gyakorlattal végzik el a rájuk bízott munkát!

Hogyan oldjuk meg mi a duguláselhárítást bontás nélkül?

A háztartásban előforduló problémák alkalmával legtöbben igyekszünk olcsó és gyors megoldást találni a helyzetre. Nincs ez másként a konyhában, a fürdőszobában, vagy a toalettben előforduló dugulások alkalmával sem.

Mivel legtöbbször a mosogatószerek, mosószerek túlzott használata, a haj-, és szőrszálak, a zsiradék, valamint az ételmaradékok okolhatóak a dugulásért, így megoldható a probléma anélkül, hogy csőcserére, és a vele együtt járó bontásra lenne szükség.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már régóta áll a szakemberek rendelkezésére, s nem csak dugulások kapcsán használható a száloptikás készülék kiválóan, hanem akkor is, ha a csövek rejtett hibáinak megismeréséről van szó. Ha nem boldogul a házilagos módszerekkel, és szívesen bízná a feladatot profikra, akkor hívja bátran cégünket! A már említett berendezéssel, valamint spirálos módszerrel távolítjuk el a dugulást – legyen szó otthona bármely helyiségéről is!

Hogyan teheti újra átjárhatóvá a lefolyókat házilagos módszerekkel, alapanyagokkal?

Ecet, szódabikarbóna, só, bórax, trisó és forró víz – ezek azok a hatóanyagok, melyeket a megfelelő mennyiségben kombinálva Tárnok elháríthatja a dugulást. Természetesen csőtörés, vagy makacs helyzetek alkalmával nem biztos, hogy eredményre vezetnek ezek, de egy-két próbálkozást mindenképpen megérnek. Az ecet a háztartásban már több területen bizonyított, hasonlóan a trisóhoz, amely a mosógép tisztántartásakor is jó választásnak bizonyul.

A szódabikarbónát vegyítheti ecettel, vagy simán forró vízzel, és néhány alkalommal a lefolyóba öntve a keveréket, remélhetőleg mihamarabb megszűnik a probléma. A boltokban kapható méregdrága vegyi anyagok helyett lehet, hogy kedvezőbben kijön, ha olyan termékeket választ, melyek általában mindig vannak otthon, praktikusak és főként hatékonyak duguláselhárítás kapcsán is.

Hívja a 14. Duguláselhárítónkat

Előfordulhat, hogy olyan makacs problémával áll szemben, amikor hiába a pumpálás, a vegyszerek, és egyéb módszerek, csak nem jön a várt eredmény. Ilyenkor cégünk kitűnő választásnak bizonyul, ugyanis szakembereink már jelentős tapasztalattal rendelkeznek mind a lakáson belül, mind a kertben előforduló dugulások kapcsán.

A kellemetlenség bizony a lakás falain kívül is bosszantó tud lenni. Nem egyszer tapasztaltuk már, hogy a gyökérbenövés indukálta csőtörés a toalettben visszafolyó szennyvizet, ezzel nem kevés bosszúságot és fertőzésveszélyt okozott.

Hívja szakembereinket a nap bármely szakában, ossza meg velük, hogy hol, milyen jellegű dugulást tapasztalt, s ha vannak információi a cső méretéről, anyagáról, ezt is jó néven veszik. Gyors, garanciális, és hatékony segítség, megbízhatóság, teljes körű takarítás és szagtalanítás, korrekt árak – ezt kínálja cégünk duguláselhárítás terén.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is!

Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!