0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 15. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

A Budapest duguláselhárítás 15. kerületéhez tartozó Újpalota, Rákospalota és Pestújhely területén is elérhető szolgáltatásunk, amely magában foglalja a mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC duguláselhárítását. Szakembereink tapasztaltak és magasan képzettek, így garantáltan megbízható és szakszerű szolgáltatást nyújtanak.

A duguláselhárítás mellett szolgáltatásunk része a vízvezeték szerelés, fertőtlenítés, csatornatisztítás és lefolyótisztítás is a XV. kerületben. Az ingatlanok szennyvízrendszerének karbantartása rendkívül fontos, és ha nem veszik figyelembe, komoly dugulások alakulhatnak ki, amelyek problémát okozhatnak a mindennapi életben. Ennek elkerülése érdekében fontos, hogy a csatornák és a lefolyók rendszeres tisztítása és karbantartása történjen meg.

A duguláselhárítás kedvező – fix áron, falbontás nélkül történik a XV. kerületben. Minden munkánkra garanciát vállalunk, így biztosak lehetnek abban, hogy a duguláselhárítás hatékonyan és hosszú távon megoldódik.

Duguláselhárítás 15. kerület Provi-domus Kft

Ha duguláselhárításra, csatornatisztításra vagy vízvezeték szerelésre van szüksége a XV. kerületben, akkor keressen minket bizalommal! Fix áron, gyorsan, és garanciával vállaljuk a munkát, és mindig a megrendelő igényeire szabjuk a szolgáltatást.

 

A duguláselhárítás mitől függ a 15. kerületben? A 15. kerület fővárosunk északon fekvő területe, mely számos áruháznak, bevásárlóközpontnak, kereskedelmi épületnek ad otthont. A lakóingatlanok típusairól elmondható, hogy a 70-es években épült lakótelep ad otthont a körülbelül 80 000 főnyi lakosság egy részének.

A kerület mintegy bejáratként is funkcionál Budapestre, hiszen északról számos bevezető út található meg területén. Az elmúlt időszakban épült közutakkal egyidejűleg az infrastruktúra is fejlődött, de sajnos még mindig tény, hogy a lakótelepi ingatlanok jelentős felújításra szorulnának, többek között a szennyvízelvezetést illetően is. Az elzsírosodott csövek esetében gyakrabban fordulnak elő dugulások, mint az új rendszereket illetően, de természetesen a problémás helyzetek kialakulásához a megelőzés, és a körültekintő használat hiánya is hozzájárulnak.

Hogyan szüntetik meg cégünk szakemberei bontás nélkül a dugulást?

A gyors hibaelhárítás mellett a másik igény, amivel gyakran találkozunk munkánk során, az a lehetőség szerinti bontás nélküli duguláselhárítás. Az esetek nagy részében erre mód nyílik, ugyanis legyen szó bármilyen makacs dugulásról, a spirálos módszer eredményre vezet. A csőtörés az a kivételes helyzet, amikor bizony a megrongálódott cső cseréjére, s ezzel együtt némi bontási munkálatra van szükség. S hogy milyen eszközök segítségével tudjuk megoldani a duguláselhárítást akkor, ha nincs szó törésről, repedésről?

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat minden apró hibát képes felfedezni, s a helyzet megoldása után is bevethető annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk, a cső valóban átjárható. Számunkra rendkívül fontosak a hosszú távú eredmények, és a siker akkor az igazi, ha nincs szükség néhány héten belül újra ránk. Mindezért garanciát vállalnak szakembereink.

Hogyan oldhatja meg a helyzetet szakember nélkül, házilag?

Fontos elmondanunk, hogy a makacs dugulások, és a csőtörés gyanúja mindenképpen profi cég beavatkozását igényli, de amennyiben lassan csordogál le a víz, vagy időszakosan vissza-visszatérő dugulásról van szó, úgy akár az üzletekben beszerezhető vegyi anyagok, akár a házilagos módszerek eredményesen alkalmazhatóak.

Próbálja ki az Önnek tetszőt pumpát, és a vegyi behatás a mechanikai erőkifejtéssel párosítva könnyen lehet, hogy eredményt hoz. Az ecet szódabikarbónával társítva legalább olyan hatásos, mint a bórax, vagy a trisó. A forró vízzel történő átöblítés után akár újra megismételheti a folyamatot, ezzel jó esélyt teremtve arra, hogy a lefolyó átjárható legyen újra.

A Kerületi Gyors Szolgálat helyi szakemberekkel dolgozik, akik széleskörű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a duguláselhárítást, womás csatornamosást és vízvezeték szerelést. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalnak. Főbb specialitásuk a mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC-k vezetékeinek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérőjű csatornahálózatok tisztítását is vállalják, beleértve a strang, alap- és gerincvezetékeket is. A duguláselhárítást nagy teljesítményű csatornamosó kocsival végzik.

15. kerületi duguláselhárítónkat hívja most!

Amennyiben szakembereink mellett dönt, hasznos segítség számunka, ha az előzetes egyeztetés alkalmával válaszol néhány kérdésünkre. Válaszaival megkönnyítheti munkánkat, hogy minél gyorsabban végezzünk azzal, és ne zavarjuk túl sokáig otthona nyugalmát. Nem kell attól tartania, hogy koszt hagyunk magunk után, ugyanis a keletkezett szennyeződéseket, és esetleges kellemetlen szagot a megfelelő anyaggal eltüntetjük, valamint fertőtlenítjük is az érintett helyiséget. A 15. kerületben dugulást tapasztalva forduljon olyan céghez, melynek szakemberei már bizonyították, hogy otthonosan mozognak a területen, és nem jelenthet gondot egyetlen dugulás sem, legyen az bármilyen makacs is!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is!

Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!

Ha duguláselhárításra van szüksége a 15. kerületben, akkor jó hírünk van

Ha duguláselhárításra van szüksége a 15. kerületben, akkor jó hírünk van: szolgáltatásunk elérhető 0-24 órában, hétvégén és ünnepnapokon is, ráadásul felár és kiszállási díj nélkül! Ha bármilyen dugulásos probléma merül fel, akár a legrosszabb időpontban is, hívjon minket bizalommal, és mi azonnal reagálunk a kéréseire.

Szolgáltatásunk különlegessége, hogy csatorna kamerázást és duguláselhárítást falbontás nélkül is tudunk végezni. Ez azt jelenti, hogy korszerű eszközeink és technológiáink segítségével hatékonyan el tudjuk távolítani a dugulásokat, anélkül, hogy kárt okoznánk a falakban vagy a csatornákban.

A duguláselhárítás során az első lépés a probléma okának feltárása, amit a csatornák kamerázásával végezünk el. A kamerákkal pontosan meg tudjuk határozni a dugulás helyét és mélységét, így a duguláselhárítás hatékonyabbá és gyorsabbá válik. A falbontás nélküli megoldásainkkal pedig nem kell aggódnia a falak vagy a padlók károsodásától, hiszen azokat érintetlenül hagyjuk.

Duguláselhárító szakembereink magasan képzettek és tapasztaltak a területen, így garantáltan megbízható és szakszerű szolgáltatást nyújtanak minden megrendelőnek. A duguláselhárítás során modern gépeket és eszközöket használunk, amelyekkel hatékonyan és gyorsan tudjuk elvégezni a munkát.

Ha duguláselhárításra van szüksége a 15. kerületben, akkor hívjon minket bizalommal, és mi azonnal a rendelkezésére állunk, hogy hatékonyan és gyorsan elhárítsuk a problémát.

Mitöl függ a duguláselhárítás 15. kerületben

A duguláselhárítás a 15. kerületben számos tényezőtől függ, elsősorban az ingatlan típusától és az ingatlan szennyvízrendszerének állapotától. A 70-es években épült lakótelepen sokszor előfordulnak olyan esetek, amikor az elöregedett szennyvízrendszer és az elzsírosodott csövek miatt dugulások alakulnak ki. Az ilyen csövek elzsírosodása lehetővé teszi a lerakódásoknak, hogy lerakódjanak és akadályozzák a víz áramlását a csatornákon keresztül. A dugulások elkerülése érdekében fontos, hogy a csöveket időnként tisztítsák és karbantartsák.

A 15. kerület kereskedelmi épületei és bevásárlóközpontjai szintén jelentős terhelést jelenthetnek a szennyvízrendszerre. A nagyobb forgalmú bevásárlóközpontokban és áruházakban rendszeres csatornatisztítás és karbantartás szükséges ahhoz, hogy megakadályozzák a dugulások kialakulását.

Az infrastruktúra fejlődése, és az új utak építése a 15. kerületben biztosítja a könnyebb hozzáférést, és növeli a forgalmat a kerületben. Ez azonban azt is jelenti, hogy az ingatlanok szennyvízrendszereinek karbantartása még fontosabbá válik. A duguláselhárítás szakértői az új technológiák és szerszámok segítségével képesek hatékonyan és gyorsan eltávolítani a dugulásokat, és biztosítani a megfelelő szennyvíz elvezetést.

A megelőzés azonban mindig a legjobb megoldás. A körültekintő használat, a megfelelő karbantartás és a rendszeres csatornatisztítás elkerülheti a dugulások kialakulását a 15. kerületben. Amennyiben azonban duguláselhárításra van szüksége, keressen minket bizalommal. Vállaljuk a gyors és hatékony duguláselhárítást a 15. kerület egész területén.

A Kerületi Gyors Szolgálat lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban és ipari telephelyeken dolgozik. Amennyiben telefonos megkeresés során részletesen ismertetik az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégáik megpróbálják pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát. 18. kerület  Pestlőrinci 

Dugulások leggyakoribb okai a különböző lefolyó típusokban.

A konyhai mosogató lefolyó dugulásának fő okai közé tartoznak a vékony lefolyó átmérő, a rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer használata, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

A fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának fő okai között szerepel a túl vékony lefolyó, sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata, szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai közé tartoznak az öreg elvízkövesedett WC. csészében, idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, a WC. öblítő víz mennyiségének spórolása.

A mosógép lefolyó vezeték dugulásának fő okai között szerepelnek a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, a túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszeres tisztító karbantartásának hiánya.

A padlóösszefolyó dugulásának főbb okai közé tartoznak a túlságosan vékony elmenő lefolyócső átmérője, a nem megfelelő lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, a hiányzó időszakos tisztítás és a nem megfelelő bűzelzáró kialakítása.

Amikor felhívja a duguláselhárítót, a szakember felteheti a következő kérdéseket:

 • Melyik lefolyó vagy összefolyó van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, WC stb.?
 • Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
 • Milyen dugulásra utaló jelek vannak jelen – lassú lefolyás, kellemetlen szagok?
 • Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag stb.?
 • Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
 • Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
 • Ha a fővezeték dugult el, van-e tisztítóakna, csatornafedél?
 • Melyik időpont lenne a legmegfelelőbb a szakemberek számára a munkavégzésre?
 • Ezek a kérdések segítenek a szakembernek abban, hogy pontosan megértse a problémát és felkészüljön a megoldásra. A pontos és részletes válaszokkal pedig elősegítheti a hatékony duguláselhárítást és a probléma gyorsabb megoldását.

A munka menete a duguláselhárítás során általában a következő lépésekből áll:

 • A telefonos egyeztetés során a szakember árajánlatot ad a munka várható költségeire.
 • A szakember a helyszínen felméri a problémát, majd eldönti, hogy milyen berendezést és módszert alkalmaz a dugulás eltávolítására.
 • Az ipari duguláselhárító gépek és eszközök bevetésre kerülnek a dugulás megszüntetése érdekében.
 • A dugulás megszüntetése után a szakember visszahelyezi az összes szerelvényt és berendezést a helyére.
 • A helyiség takarítása és fertőtlenítése is elvégezhető, ha szükséges.
 • Fontos megemlíteni, hogy a munka menete változó lehet attól függően, hogy milyen típusú dugulásról van szó és milyen berendezéseket és eszközöket alkalmaz a szakember. Mindazonáltal a duguláselhárítás során a szakember minden esetben igyekszik a lehető leghatékonyabb és legtisztább módszert alkalmazni a dugulás eltávolítására.
 •  

Ahhoz, hogy elkerüljük a dugulás kialakulását, az alábbi tippeket érdemes követni:

Használjunk bőséges mennyiségű meleg vizet a mosogatáshoz, zuhanyzáshoz és fürdéshez, hogy a lefolyórendszer tisztán maradjon.

Csak a szükséges mennyiségű mosogatószer használata javasolt, hogy a mosogatóba kerülő zsíros, olajos szennyeződés mennyisége minimális legyen.

Folyékony gépi mosogatószert érdemes használni a mosogatógépben, mert az jobban oldja fel a szennyeződéseket, mint a tabletták.

Heti egy alkalommal vagy havonta érdemes ecetes átöblítést végezni a mosógépben és mosogatógépben, hogy eltávolítsuk az esetleges zsír- és szappanmaradványokat.
Az alábbi dolgokat ne tegyük a lefolyókkal:

Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál, mert ez csak tovább hajlamosít a zsíros, olajos szennyeződések lerakódására a csőfalakon.

Ne spóroljunk a vízzel a WC lehúzásánál, mert így nem tudja a lefolyórendszer megfelelően átmosni magát.

Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát, mert a tabletták kicsapódnak a lefolyócsőben és dugulást okozhatnak.

Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert a benne lévő kemikáliák károsíthatják a csőrendszert, illetve a granulátum maga is beleakadhat a lefolyóba.

Ne használjunk WC illatosítót, mert az eldugíthatja a lefolyókat. Ha kellemetlen szagokat érzünk, inkább használjunk frissítő spray-t vagy illóolajat.

Az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásának legfőbb szempontjai:

Szakmai tapasztalat és professzionális technológiák: A duguláselhárító szakembernek rendelkeznie kell a megfelelő szakmai tapasztalattal és professzionális gépekkel, szerszámokkal, hogy hatékonyan és biztonságosan elvégezze a munkát.

Átlátható árazás: A duguláselhárító szakembernek átlátható árazást kell biztosítania, ami tartalmazza a munkadíjat, a szükséges anyagokat és eszközöket. A fix árak jobbak, mint a folyóméter alapú díjak, mivel nincs meglepetés költség.

Garancia: Az ideális duguláselhárító szakember garanciát vállal az elvégzett munkára, ami bizalmat ad az ügyfélnek, és arra utal, hogy a szakember magabiztos a munkájában.

Elérhetőség: A duguláselhárító szakembernek mindig elérhetőnek kell lennie telefonon, hogy az ügyfél bármikor fel tudja venni vele a kapcsolatot, ha probléma merül fel.

Honlap és referenciák: Az ideális duguláselhárító szakember rendelkezik informatív és szakmai honlappal, ahol megtalálhatóak a vállalási feltételek, referenciák és árak.

Kiszállási díj és garancia: A duguláselhárító szakembernek nem szabad kiszállási díjat számítania, és garanciát kell vállalnia az elvégzett munkára.

Ezek a szempontok segítenek kiválasztani az ideális duguláselhárító szakembert, aki hatékonyan és megbízhatóan oldja meg a dugulásproblémákat.

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk Önnek. Minden duguláselhárítási munkánkra garanciát vállalunk, hogy biztosak lehessünk abban, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Rugalmasan állunk az időpontokhoz, és mindig igyekszünk az Ön igényeinek megfelelően dolgozni. Ha szükséges, akár vízvezeték szerelő szakember bevonásával is megoldjuk a problémákat. Legyen szó akár lakásról, üzlethelyiségről vagy bármilyen épületről, nálunk minden duguláselhárítási feladatot ellátunk XV. kerületben, különösen Rákospalotán, Pestújhelyen és Újpalotán.

Budapesten az 1. kerületben végzünk duguláselhárítás Garanciával. az 1 kerületen kívül számos Budapesti kerületbe ingyenesen megyünk ki önhöz, Duguláselhárítás 11. kerület,  Keresse meg a helyi vízvezeték-szerelőket vagy duguláselhárító szolgáltatókat a 2. kerületben.

Fontos megjegyezni, hogy a duguláselhárítás folyamata a probléma súlyosságától és a csőrendszer sajátosságaitól függően változhat. Ha a dugulás komplex vagy nem sikerül önállóan elhárítani, mindig érdemes szakértő segítséget kérni egy vízvezeték-szerelőtől vagy duguláselhárító szakembertől.

A Duguláselhárítás Folyamata Budapesten

Felkészülés: Győződjön meg róla, hogy rendelkezik a szükséges eszközökkel és anyagokkal a duguláselhárításhoz. Ez magában foglalhatja a gumikesztyűt, duguláselhárítás 3. kerület ben is igy kell csinálni nem másképpen. védőszemüveget, lefolyótisztító szereket, dugulásfelszakító spirált vagy pumpát stb.

Az érintett terület előkészítése: Helyezzen egy vödröt vagy egyéb tartályt az érintett lefolyó alá, hogy felfogja a folyadékot vagy szennyeződéseket, amelyek a dugulás elhárítása során felszabadulhatnak. Duguláselhárítás 4. kerület –  Újpesten is. 

Duguláselhárítás a Belvárosban,  5. kerület Lipótváros Adok egy Tippet Csatorna zárásának ellenőrzése: Ellenőrizze, hogy a lefolyóhoz tartozó csatorna zárva van-e. Ez segít megelőzni, hogy víz vagy szennyeződés szivárogjon ki a munka során. VI. kerület Terézvárosban is  használható az információ VII. kerület Erzsébetvárosban sincs másképpen.

15. kerület, 16. kerület, 17. kerület,

Lefolyótisztító szer alkalmazása: Ha vegyi anyagot tartalmazó lefolyótisztítószert használ, kövesse az adott termék használati utasításait. Általában a lefolyótisztítószert a lefolyóba öntik, majd hagyják hatni a javasolt időtartamon keresztül. Duguláselhárítás 12. kerület,ben

Mechanikai beavatkozás 13. kerület : Ha a dugulás mélyebben van a lefolyórendszerben, használhat mechanikai eszközöket, mint például dugulásfelszakító spirált vagy pumpát. Ezeken az eszközökön keresztül kifejtett nyomás vagy forgatás segíthet megszüntetni a dugulást. Zuglói duguláselhárítás

Locsolás vagy öblítés: Használjon bő mennyiségű meleg vizet vagy vízsugarat a dugulás utáni öblítéshez. Ez segít eltávolítani a szennyeződéseket és átöblögni a lefolyórendszert.