0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 23. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

A duguláselhárítás mitől függ a 23. kerületben? Mivel a szolgáltatásunk nem helyhez kötött és a működése az, hogy ingyen elmegy mindenkihez ezért nálunk nem számít, hogy melyik kerületben van a baj. Legyen az épp a 23. kerület vagy a 22. kerület nem vesszük számításba. Hétköznaponként és hétvégén is Budapest 20. kerületéből startolnak el a duguláselhárítóink dugulást elhárítani, alapjába véve több mint 12 éve ennek élünk. Nincs olyan dugulás legyen az a 23. kerületben vagy bárhol, amire mi ne tudnánk megoldást találni.

A 23. kerületben a duguláselhárítás költségét a duguláselhárítás árak lehet látni és fontolóra venni, hogy abonálja e szolgáltatásunkat. Érdemes megemlíteni, hogy weboldalunkon van lehetőség online vásárlásra is. Ez egy komfortábilis, amit mi nyújtunk minden kedves ügyfélnek Budapesten vagy Pest megye bármelyik településén.

Mit értünk azon, hogy duguláselhárítás 16.000 ft-tól vagy ig itt: 23. kerület?

Sok weboldalon lehet ilyesféle tételeket nézni, hogy 15ezer forinttól vagy forintig. A duguláselhárítás egy szolgáltatás, olyan mint egy ház építés. Előre nem lehet eltalálni, hogy milyen bökkenőbe ütközünk és ezért a duguláselhárítók gyakran megadnak egy minimum és max árat amit elkérhetnek a duguláselhárításért.

Cégünk FIX áron bütyköl, azaz megszabott áron végez duguláselhárítást a 23. kerületben is és bármelyik más kerületben is. mi is felvilágosítjuk, hogy mi lehet egy minimum ár amire remélni lehet látatlanúl. Amikor felhív minket, akkor átbeszélik a duguláselhárítóval, hogy mi dugúlt el pontosan és mi ekkor adunk egy mondhatni megközelítőleges 100%-os árat ami FIX nemigazán változhat.

Mennyi időt kell várni mire megérkezik egy duguláselhárító a 23. kerületbe?

Ez sok mindentől függ. Egyértelműen a forgalom vagy baleset ami hátramozdító faktor főleg Budapesten. A 23. kerületbe sem egyszerűbb eljutni mint a 22. vagy 23. kerületbe. Ez függ a napszaktól és az építkezésektől / felújításoktól, de szerintünk ezt nagyon nem kell kommentálni egy Budapesti főleg itt a 23. kerületben.

A következő tényező az, hogy van e szabad zárt kisteherautónk és duguláselhárítónk. Mert ha épp mindenki bütyköl akkor sajnos most nem tudunk oda vezetni csak egy közösen kipécézett időpontban. az a tapasztalat szerencsére, hogy szokott fölösleges duguláselhárítónk lenni itt a 23. kerületben, ha nem akkor megoldjuk.

A harmadik variáns az, hogy mennyire pontosan kapjuk meg a címet és az egyéb egyéb információkat. Ugyanis ha nem találja a duguláselhárító a címet amit kapott, akkor kutatnia kell és rosszabb esetben újabb információkat kérni.

Előfordúl valami gazdaságos házi mód a 23. kerületben? Vagy ez mitől függ?

A házi megoldásokat nem kötjük budapesti kerületekhez, így a 23. kerületben is ugyan azt ajánljuk mint amit a 20. kerületben. Minden nagyobb vegyesboltban lehet kapni duguláselhárító lefolyótisztítót. Ez az első lépés mindig ha nem komoly a dugulás, azonban ha már a víz sem folyik le akkor a lefolyótisztító sem fog eljutni a dugulás helyéig, így az csak pénzkidobás lenne.

A spájzos megoldás a legolcsóbb: amit már mindenki kívülről fúj: forróvíz, kóla, szódabikarbóna különböző variációkban, mosószóda stb…

Soroksár a maga negyven négyzetkilométeres nagyságával a főváros második legnagyobb kerülete. Önálló városrészként való létrejöttekor még az infrastruktúra sok kívánnivalót hagyott maga után, de mára megújultak a közterek, számos intézmény létesült, beruházások vették kezdetüket, és sok kereskedelmi egység, multinacionális vállalat is letelepedett a 23.kerületben. Annak köszönhetően őrizte meg kertvárosias jellegét, hogy Budapest peremkerületeként szolgálja a fővárosban élők kényelmét. A hatalmas lakótelepek és a nagy népsűrűség nem jellemző rá, így mindazok, akik az emberléptékű környezetet kedvelik, megtalálják számításukat a 23.kerület ingatlanjai mellett döntve. Mivel azonban dugulások nem csak a régebbi építésű lakótömbök esetében jöhetnek létre, így családi házzal rendelkezők számára is érdemes odafigyelni a csövek állapotára, valamint a nehezen lefolydogáló szennyvízre, mint intő jelre.

Hogyan hárítja el falbontás nélkül a dugulást szakemberünk?

Ingatlan tulajdonosként bizonyára Ön is úgy gondolja, hogy egy-egy hasonló kellemetlenségnek a lehető leggyorsabban a végére szeretne járni. Különösen így van ez a dugulások esetében, főként, ha fennáll a csőtörés veszélye. Fontos, hogy ne kelljen plusz költségekkel számolnia a falbontásért, a csempék felszedéséért. Mindezt szolgálja a kamerás cső-, és csatornavizsgálat, melyet cégünk is alkalmaz a dugulás helyének, jellegének feltérképezésére. Ha tudjuk, pontosan hol, és milyen dugulással állunk szemben, a spirálos módszerrel garantáltan újra átjárhatóvá tudjuk tenni a rendszert, és még arra sincs szükség, hogy bármit meg kelljen ehhez rongálni, bontani. A módszer bármilyen átmérőjű cső esetében remekül alkalmazható, sőt a kertben előforduló dugulások esetében is eredményesen használható.

Milyen anyagok használhatóak dugulás ellen?

Dugulást tapasztalva elsőként hajlamosak vagyunk az üzletekben kapható drága, de korántsem biztos, hogy hatékony vegyszerek mellett dönteni. Pedig a háztartásban is megtalálhatóak azok az anyagok, amelyeket megfelelően párosítva megszüntethetőek a dugulások. Keverjen el forró vizet és szódabikarbónát, vagy ez utóbbit ecettel társítsa, és a lefolyóba öntve már várhatja is a kívánt hatást. A szódabikarbóna habzani fog, ettől ne ijedjen meg, majd ha eltelt a kb. 15-20 perces hatóidő, öblítse át a lefolyót forró vízzel! Ezt akkor is megteheti, ha a dugulás megelőzéséről van szó, hiszen így eltávolíthatja a csövek falán lerakódott zsiradékot. Amennyiben bórax, vagy trisó van otthon, ezeket is bevetheti duguláselhárítás kapcsán, hiszen az anyagok a tisztításban is bizonyítottak már többször. Érdemes házilagos módszerekkel próbálkoznia, hiszen akár a szakember kihívását is megelőzheti ezzel, arról nem is beszélve, hogy környezetkímélő, és olcsó lehetőséget kínálnak Önnek.

Hívja duguláselhárító szakemberünket most!

A vegyszerek, a pumpa, vagy a sokak által kedvelt házilagos módszerek nem mindig hoznak eredményt, ilyenkor nélkülözhetetlen a megbízható, hatékony munkát végző szakember segítsége.

Amennyiben cégünk mellett dönt, nem kell attól tartania, hogy néhány héten belül újra dugulással szembesül, hiszen garanciát vállalunk az elvégzett duguláselhárításra. Forduljon hozzánk bizalommal, és a telefonos egyeztetés alkalmával ossza meg velünk, hol tapasztalt dugulást, és mióta van jelen a probléma otthonában! Olyan további információkkal, mint az érintett cső átmérője, típusa, vagy anyaga szintén segítségünkre lehet.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! A megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

  1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
  2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
  3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
  4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
  5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
  6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!