0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Gyorsszolgálat Budapesten duguláselhárítás 5. kerület olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Ha duguláselhárításra van szüksége Budapesten az V. kerületben, akkor jó helyen jár. A szolgáltatások elérhetőek Belvárosban és Lipótvárosban is. Az árak kedvezőek, és a duguláselhárítás falbontást nem igényel. Fertőtlenítést és lefolyótisztítást is vállalnak az V. kerületben. Mosogatók, mosdók, kádak, zuhanytálcák, padlóösszefolyók és WC-k duguláselhárítását is végzik az 5. kerületben. A szolgáltatásokat Budapesten más kerületekben is elérheti, fix árakon és garanciával, olcsón.


Budapesten V. kerületi szakemberek !

Kerületi gyorsszolgálatunk helyi szakemberekből áll, akik duguláselhárításra, womás csatornamosásra és vízvezeték szerelésre szakosodtak. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Különösen specializálódtunk mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC-k duguláselhárításában, és nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Womás duguláselhárítást is végzünk nagy teljesítményű csatornamosó kocsival. Ingyenes kiszállással dolgozunk minden kerületben, és a hétvégén is dolgozunk!


Szolgáltatásaink között szerepel a fertőtlenítés és lefolyótisztítás is, amelyet az összes kerületben elérhetővé teszünk. Így akár a Belvárosban, akár a külsőbb kerületekben lakik, ha duguláselhárításra van szüksége, hívjon minket bizalommal! Minden munkát precízen és szakszerűen végzünk el, hogy a probléma ne jelentkezzen újra a közeljövőben.

Munkáink során a környezetvédelemre is ügyelünk, és megfelelő hulladékkezelést biztosítunk. Az árakban nincsenek rejtett költségek, és a szolgáltatásaink árai versenyképesek. Emellett ügyelünk arra is, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal, így szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Ha bármilyen kérdése van a duguláselhárítással vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakembereink szívesen segítenek Önnek, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást találjuk a problémára.

Hol végezzük A duguláselhárítást 5 kerületen kívül?

Tehát, duguláselhárítási szolgáltatásainkat különböző helyszíneken végezzük, így dolgozunk lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban és ipari telephelyeken is.

Ha telefonon felhív minket, részletesen beszélheti velünk a dugulás jellemzőit, amely alapján kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát. Emellett minden esetben ügyelünk arra, hogy áraink versenyképesek legyenek, és a végösszegben nincsenek rejtett költségek.

Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek a duguláselhárítás során, és megtalálják a legmegfelelőbb megoldást a problémára.

A spájzos megoldás a legolcsóbb: amit már mindenki kívülről fúj: forróvíz, kóla, szódabikarbóna különböző variációkban, mosószóda stb…

Budapest 5 kerület – Provi Domus Kft 0630 786 1000

Közigazgatási szempontból a főváros, és hazánk központjának számít a közvetlenül a Duna partján elhelyezkedő 5. kerület. A területen nem csak hivatalok, kereskedelmileg fontos intézmények találhatóak meg, hanem olyan turisztikai értékek is, melyek egyedülállóak Budapesten. Belváros-Lipótváros közel három négyzetkilométeres területén körülbelül 27 000 fő lakik, de sokan keresik fel a nemrégiben létrehozott művészeti negyedet is, mely szintén emeli az 5. kerület idegenforgalmi vonzerejét.

A korszerű, újépítésű ingatlanok mellett természetesen megtalálhatóak a kerületben a régebbi házak is, melyeknek csőrendszere felújításra szorulna. Esetükben nagyobb valószínűséggel fordul elő dugulás, de a probléma nyilvánvalóan nem csak ezeket a lakásokat érinti. A duguláselhárítás bárhol szükségessé válhat, ekkor bizonyul remek választásnak cégünk.

Nagyon fontos 5. kerületi információ ha dugulásod van.

Nagyon fontos információ! Az időben történő beavatkozás elengedhetetlen a duguláselhárítás során. Ha már kialakult a dugulás, minél tovább várunk a megoldással, annál nehezebb és költségesebb lehet az elhárítás. Ezért nagyon fontos, hogy mielőbb hívjon profi duguláselhárítót, amint észleli a dugulás jelét.

Azonban érdemes odafigyelni arra is, hogy megelőzzük a dugulás kialakulását. Weboldalunkon rengeteg tippet, trükköt és hasznos tanácsot olvashat a dugulás megelőzéséről. Kisebb kezdődő dugulások esetén számos bevált praktikát ismertetünk a weboldalunk „duguláselhárítás házilag” menüpontjában, amelyek segítségével házilag is el lehet távolítani a dugulást.

Ha bármilyen kérdése van a duguláselhárítással, a dugulás megelőzésével vagy a házilagos duguláselhárítással kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal. Szakértő kollégáink szívesen segítenek Önnek a probléma elhárításában és a dugulás megelőzésében is.

 

Duguláselhárítás bontás nélkül? Mi tudjuk a megoldást!

A dugulást az esetek nagy százalékában nem csőtörés, és ehhez hasonló komoly probléma okozza, sokkal inkább egy hajszálaktól, sampon-, és mosópor maradványoktól, ételmaradékoktól, vagy a toalettbe ejtett apró tárgyaktól eltömődött csőről van szó. Ahhoz, hogy pontosan be tudjuk határolni a dugulás helyét, a kamerás cső-, és csatornavizsgálat van segítségünkre. A száloptikás készülékre a cső méretétől függően felhelyezzük a kamerát, mellyel azután mintegy betekinthetünk annak belsejébe.

Ha látjuk, mivel állunk szemben, hatékonyabb lehet a duguláselhárítás, melynek eredményéről utólag szintén a már említett készülékkel bizonyosodunk meg, garanciát vállalva arra, hogy hosszú távon is átjárható lesz a vezeték. A spirálos módszernek köszönhetően még makacs dugulásokkal is szembeszállunk, s ehhez arra sincs szükség, hogy károkat okozva szétbontsuk a falat, a járólapot.

Hogyan szüntetheti meg a dugulást házilag?

A helyzetek nagy részében elegendő lehet a pumpálás, vagy a különféle vegyi anyagok bevetése a cél érdekében. Azok számára, akik a környezet-, és pénztárcakímélő megoldások hívei, jó hír, hogy a háztartásban is megtalálható számos olyan alapanyag, melyeket eredményesen használhatunk a létrejött dugulások kapcsán is. Az ecet már számtalanszor bebizonyította, hogy mind a vízkőoldás, mind a tisztítás terén hatékony, s nincs ez másként duguláselhárításnál sem. Akár önmagában, akár szódabikarbónával keverve, s a lefolyóba öntve, átjárhatóvá teszi a vezetéket.

 Ez utóbbi anyagot helyettesítheti sóval is, de a bórax, vagy a trisó is bevethető a cél érdekében. Amire nagyon fontos odafigyelnie, az a megelőzés. Ne kerüljenek a lefolyóba olyan tárgyak, ételmaradékok, elhasznált zsiradék, vagy szappandarabok, amelyek eldugíthatják azt egy idő után! Mindemellett öntsön néha egy fazék forró vizet a lefolyóba, ezzel meggátolhatja az elzsírosodást. A szaküzletekben beszerezhető vegyi anyagok nem csak utólagos „tűzoltásra” vethetőek be, hanem akkor is, ha a dugulást szeretné megelőzni.

Ahhoz, hogy szakembereink felkészülten érkezhessenek a helyszínre, néhány kérdéssel igyekeznek már előre feltérképezni, hogy milyen dugulással állnak majd szemben.

Milyen duguláselhárítót válasszunk az 5. kerületben?

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! 

Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

  1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
  2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
  3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
  4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
  5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
  6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!

Duguláselhárítás Érd 1 órán belül garanciával.
Szigetszentmiklósi duguláselhárítás Fix áron
Duguláselhárítás Dunakeszi éjjel nappal hívhat megyünk
Budaörsi duguláselhárító várja minden kedves elhárításra szoruló megrendelőjét

Hogyan kerülheti el a dugulás kialakulását az 5. kerületben?

Az alábbiakban részletesebben is kifejtem, hogy miért nem ajánlott a lefolyókba adni bizonyos anyagokat és mit érdemes helyettük tenni:

Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál: A forró víz segíthet a zsíros lerakódások feloldásában, de nagyobb mennyiségű zsírt nem old fel teljesen. Emellett az is problémát okozhat, hogy a túl forró víz roncsolja a csöveket.

Mivel ne spóroljon hogy ne legyen dugulása?

Ne spóroljunk a vízzel a WC lehúzásnál: Az elégtelen vízhasználat miatt nem tudnak kellően elmozdulni a WC-ben található szilárd anyagok, aminek következtében a csatornarendszerben lerakódnak, dugulást okozva.

Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát: A tablettákban található keményítő és ragasztóanyag a mosogatás során nem teljesen oldódik fel és lerakódhat a csatornarendszerben, dugulást okozva. A folyékony mosogatószerek jobban oldódnak és nem okoznak ilyen problémát.

Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe: A granulátumokban található kemikáliák feloldják a lerakódásokat, de ha túl sokat használunk belőle, akkor az anyag összeállhat, beleköthet a lefolyócsőbe és dugulást okozhat.

A wc illatosító nagyon drága tud lenni.

Ne használjunk WC illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója: Az illatosítókban található anyagok lerakódhatnak a WC-ben és azon kívül is, dugulást okozva. Ráadásul a kémiai anyagok irritálhatják a bőrt és a nyálkahártyákat.

Ha betartjuk ezeket az ajánlásokat, csökkenthetjük a dugulás kialakulásának esélyét, és hosszabb élettartamot biztosíthatunk a lefolyórendszernek. Ha mégis dugulás alakulna ki, akkor érdemes minél hamarabb szakértőt hívni, hogy minél kisebb kárt okozva oldják meg a problémát.

Amiben tudunk segíteni önnek a duguláselhárítás 5.  kerületben.

Köszönjük, hogy bennünket választott a duguláselhárítással kapcsolatos problémái megoldására. Biztos lehet benne, hogy mindig számíthat ránk, ha konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó duguláselhárításra van szüksége. Emellett vállaljuk a piszoár, bidé, mosogatógép és mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítását is. Ha vízvezeték szerelő szakemberre is szüksége lenne, akkor azt is biztosítani tudjuk.

Duguláselhárítási szolgáltatásainkat Budapesten és a V. kerületben is elérhetővé teszünk. Amennyiben sürgős segítségre van szüksége, 1 órán belül a helyszínre érkezünk, és elvégezzük a duguláselhárítást. Az áraink a legolcsóbbak közé tartoznak, és minden esetben fix árakat alkalmazunk, amelyekben nincsenek rejtett költségek.

Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy a duguláselhárításra van szüksége, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szakértő kollégáink szívesen segítenek Önnek a probléma elhárításában, és megtalálják a legmegfelelőbb megoldást a dugulás megszüntetésére.