0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

 

Ingyenes kiszállás Pest vármegye területén Ingyenes kiszállással duguláselhárítás specialista !

Üdvözöljük a Providomus Kft. weboldalán! Cégünk pestmegyei székhellyel rendelkezik, és ingyenes kiszállást biztosít duguláselhárítási és womás csatorna tisztítási szolgáltatásainkhoz.

Vállalkozásunk magasan képzett és tapasztalt szakemberekkel rendelkezik, akik a legmodernebb eszközöket használva gyorsan és hatékonyan oldják meg az Ön otthonában vagy vállalkozásában fellépő problémákat. A duguláselhárítási szolgáltatásunk keretében eltávolítjuk a szennyeződéseket a mosdókban, kádban, zuhanyzóban és wc-kben, valamint a csatornákban, lefolyókban és egyéb vezetékekben.

A womás csatorna tisztítási szolgáltatásunkkal pedig hatékony megoldást kínálunk az olyan makacs dugulásokra, mint például a zsírlerakódások vagy az eldugult szennyvízcsatornák. A womás tisztítás során nagynyomású vízsugarakat használunk, amelyek segítségével a csatornarendszer teljes hosszában megtisztítjuk, és így elkerülhető a további dugulások kialakulása.

Cégünk kiemelkedő szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes kiszállás, amelynek keretében szakembereink kiszállnak az Ön otthonába vagy vállalkozásába, és helyszíni felmérést végeznek a probléma megoldása érdekében. A megbeszélt időpontban és helyszínen végezzük el a szükséges munkálatokat, és garantáljuk, hogy a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben oldjuk meg a problémát.

Bármilyen duguláselhárítási vagy csatorna tisztítási problémája is van, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen ingyenes árajánlatot honlapunkon keresztül vagy hívja munkatársainkat a megadott telefonszámon. Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat, és reméljük, hamarosan szolgáltatásaink igénybevételével segíthetünk Önnek.

Kiemeltem végzünk duguláselhárítást, akár 1 órán belül a következő pest vármegye településeken:

Érd
Szigetszentmiklós
Dunakeszi
Budaörs

– Duguláselhárítás Fix áron –

Duguláselhárítóként írok önnek néhány tanácsot !

Mosogató gépünkbe használjunk folyékony mosogatószert: A mosogatógépben való mosogatás során a folyékony mosogatószerek előnyösebbek, mert kevesebb maradványt hagynak a mosogatógép belsejében, így kevesebb esély van a dugulás kialakulására.

Kézi mosogatásnál soha ne használjunk balzsamos, fehér színű mosogatószert: A balzsamos mosogatószerekben található összetevők, például a krémes textúrájú adalékok és a fehér pigmentek hajlamosak a lecsapódásra és a dugulások kialakulására.

Padló összefolyónkat és szifonjainkat legalább 3-6 havonta takarítsuk ki: A padló összefolyók és szifonok rendszeres takarítása megakadályozza a dugulások kialakulását, és hosszú távon csökkenti a duguláselhárító szakemberhez való gyakori hívások számát.

A WC csésze nem szemetes, ezért soha ne dobáljunk bele ételmaradékot: Az ételmaradékok, mint például a zöldségek és a húsok, nagy mennyiségű szilárd anyagot és zsírt tartalmaznak, amelyek könnyen elakadhatnak a WC csésze lefolyójában és dugulást okozhatnak.

Műanyag WC illatosítót ne használjunk, mert könnyen lecsúszhat és hatalmas dugulást okozhat: A műanyag illatosítók könnyen eltömődhetnek, ha véletlenül lecsúsznak a WC csészébe. A lefolyó csatornájában, ahol a dugulások gyakran előfordulnak, ezek az illatosítók hatalmas dugulásokat okozhatnak.

Zuhanytálcánk és fürdőkádunk lefolyócsonkját havonta ellenőrizzük és tisztogassuk: A zuhanytálca és a fürdőkád lefolyójában könnyen felgyülemlő haj, szappanlerakódások és más szilárd anyagok dugulást okozhatnak. Havonta tisztogassuk ki ezeket a lefolyókat, hogy elkerüljük a dugulások kialakulását.

Apró lyukú műanyagszűrőt csak indokolt esetben használjuk, mert csönteti a lefolyó öntisztulását: Apró lyukú műanyagszűrők használata esetén javasolt rendszeres tisztítás, mert ezek a szűrők csökkentik a lefolyóban áramló vízmennyiséget, így csökkentik a lefolyó öntisztulását is.

Vékonyabb a vízben jobban oldódó toalettpapírt használjunk, ami nem tud csomókba összeállni: Az vastag, nehezen oldódó toalettpapírok nagyobb eséllyel okoznak dugulást, mert nehezen oldódnak a vízben és összekuporodnak a lefolyóban. Vékonyabb, jobban oldódó toalettpapírt használjunk, ami nem tud csomókba összeállni.

Lefolyóinkat havonta tartsuk karban: A legjobb az ecetes – forró vizes átöblítést: A lefolyók rendszeres tisztítása megelőzi a dugulások kialakulását. A legjobb tisztítószer az ecet és a forró víz keveréke, amely eltávolítja az eltömődéseket és a kellemetlen szagokat is.

Reméljük, hogy ezek a duguláselhárító szakembertől származó tanácsok segítenek Önnek megelőzni a dugulások kialakulását otthonában vagy vállalkozásában. Ha bármilyen duguláselhárítási problémája van, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek a probléma megoldásában.

 

Mosogató dugulás Pest Vármegyében:

Duguláselhárító szakembereinket leggyakrabban mosogató duguláselhárításhoz hívják. A mosogató lefolyója a leggyakoribban dugul el  egy házban. A mosogatószerek, mosogatógép-tabletták, zsírok, olajok és ételmaradékok mind-mind okozhatják. Ha a lefolyórendszerrel egyéb problémák is vannak, például vékony lefolyó (32-40 mm), túl sok könyök, hosszú lefolyószakaszok vagy rossz lejtés, akkor gyakrabban kell szakembert hívni. A mosogató dugulását az is okozhatja, ha nem folytatunk le elég vizet. A mosogató lefolyók dugulásmentesítésére mechanikus spirálokat használhatunk.

Dugulások a zuhanyzó- és kád Pest Vármegyében:

A nagy mennyiségű szőr és bőrmaradványok komoly dugulásokhoz si vezethetnek. A duguláselhárító szakember csak akkor tud segíteni, ha hozzáfér a lefolyószakaszhoz. Ha a kád oldalán van vízvezeték ablak, a zuhanyzóban pedig egy fix lefolyócső, a beépített fülkében pedig egy csempézett medencével, akkor hozzáférhet a lefolyószakaszhoz. Ha a kád teljesen beépített, akkor a szakemberek csak úgy férhetnek hozzá a lefolyórendszerhez, ha azt eltávolítják. Itt a bontás nélküli megoldás nem létezik ilyen esetben.

Dugulás a piszoár- és kézmosóban Pest vármegyében

A kézmosó csövek eldugulhatnak, ha a tisztítás során lerakódott szerves anyagok (haj, bőr és szőr) és vegyi anyagok (borotvakrémek, folyékony kézmosó, szappanmaradványok) keveréke van bennük. Ezek hónapról hónapra felhalmozódnak a lefolyócsőben és a szifonban. A piszoárcsövek dugulása a vizeletpikkelyek és szőrszálak borzalmas keverékét okozhatja. Mindkét eset nyugtalanító és gyomorforgató lehet. Általában 32 mm átmérőjű, függetlenül attól, hogy kézmosócsőről vagy piszoárcsőről van szó. Mivel könnyen károsíthatják a lefolyóhálózatot, a vastag ipari spirálok nem ajánlottak. A profi duguláselhárító alaposan megtisztítja a szifont, majd egy adapterspirállal megszabadul a dugulástól.

Hogyan távolítsuk el a mosogató dugulását Pest vármegyében:

A duguláselhárító szakembereket leginkább a mosogatók duguláselhárításával bízzák meg. A legtöbb munkát egy házban lévő mosogató lefolyójával végzik. A háztartási mosogató dugulásai a legkárosabbak. Ha a lefolyórendszerrel egyéb problémák is vannak, például vékony 32-40 mm-es lefolyó, túl kevés könyök, túl hosszú lefolyószakaszok vagy rossz lejtés, akkor gyakrabban kell szakembert hívni. A mosogató lefolyók dugulásmentesítésére mechanikus spirálokat használhat.

Ami a WC-dugók kialakulását illeti Pest megyében:

A WC csészék vagy lefolyók dugulását különféle idegen anyagok okozhatják. A WC kagyló és a lefolyó dugulásai számos idegen anyagtól keletkezhetnek, többek között nedves törlőkendők (műanyag WC-papír, műanyag parfüm, tampon), intimbetétek (élelmiszerhulladék, festékhabarcs, csemperagasztó) és a tamponok miatt. A szakemberek a következő eszközöket használják a dugulások eltávolítására: nagy teljesítményű, ipari nyomású szivattyú, professzionális, spirálos duguláselhárító gép és szükség esetén WOMA nagynyomású csatornamosó.

A következő pest vármegyei településeken végzünk kiemelten duguláselhárítást womás duguláselhárítást.

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Tárnok, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kistarcsa, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kocsér, Kóka, Köröstetétlen, Kosd, Kospallag, Leányfalu, Letkés, Lorév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ocsa, Örbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Peröcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlörinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szöd, Szödliget, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Toalmás, Tök, Tököl, Tárnok, Törtel, Tura, Újhartyán, Ujlengyel, Ujszilvás, Üllő, Uri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Veroce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Csepel, Zugló, Kőbánya, Kispest, Buda, Pest, Kamaraerdő