0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Duguláselhárítás Budaörs településen olcsón, gyorsan, szakszerüen!

– Duguláselhárítás fix áron – ez a mi jelmondatunk, nem csak Budapesten hanem itt is Budaörs . Tisztelt látogató, olvasó: sok 1000 szakember van már a vízvezeték szerelés piacán, mivel nagyon megnövekedett az érdeklődés a munkáikra. Aki valaha látott már vízvezetéket vagy aknát, az már vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Budaörs.

Név szerint senkit sem kívánunk megszólni és nem is fogunk, de azt üzenjük, hogy ezt hagyják csak a igazán profi avagy járatos szakemberekre. Cégünk most már nem is tudjuk…., mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel dolgozott. Valamennyi a google találati lista első oldalán lévő rivális ismer minket, és mi is őket.

Pest –  Vármegye, Budaörs: duguláselhárítás:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lenni a wc és ez Budaörs községre is igaz. Akárhová ingázunk, a wc az, ami el szokott dugulni elsőízben, de ez nem is meglepő. A nem megfelelő használat elég sokat segít a dugulás kialakulásában. Maga a hiba – a dugulás – már nagyon régóta létezik a világban és ez igaz Budaörs-ra is. A rosszul megcsinált vezetékek is hozzátesznek + a működésének nem megfelelő használat is a dugulás kialakulásához.

Létezik otthoni vagy házi duguláselhárítás is, ami többé-kevésbé olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok a konyhában hozzá. pl: szódabikarbóna, citromsav, ecet stb… Ezekről a technikákról a főoldalra navigálva olvashatunk tippeket.

Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Nálunk, mivel a nevünkben és benne van és ez a vezérmondatunk is, csak és kizárólag FIX díjakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat, akkor tudjuk megmondani, ha felhív minket és részletesen elmagyarázza / bemutatja / leírja a hibát.

A másik lehetőség hogy interneten keresztül küldjön nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a hibát, vagy videóval, amire pár órán belül válaszolunk is.

Duguláselhárítás Budaörs: ezeket a kérdéseket fogjuk feltenni:

 1. Milyen településről hív pontosan? Pl: Pest megye Budaörs?
 2. Mivel van a gondja / probléma? Pl: Wc eldugult teljesen
 3. Mikor alakult ez ki?
 4. Megpróbálta e már dugulást elhárítani a hibát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 5. Mikor tudunk menni dugulást elhárítani ide: Budaörs?

Budaörs duguláselhárítás, vízvezetékszerelés árak, kalkuláció:

A weboldalon feltüntetett árak, alap információk. Ez azt jelenti pl hogyha Önnek itt: Budaörs wc dugulása van, akkor a cégünknél pl: 20.000ft+AFA-tól kezdődik a duguláselhárítása. Ez az összeg lehet több is vagy 20.000ft, de mivel nem láttuk még, hogy mi a hiba, ezért csak alap információs jelleggel teszünk ki árakat.

Miután felhívott minket és megismertük a probléma pontos okát, akkor tudunk tisztább árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket, mi felteszünk mérvadó tényeket ami meghatározza az árat pl: milyen súlyos a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb…

Ezt követően a duguláselhárító tud a kért információk alapján FIX árat mondani Budaörs területén is. Pl: 15.000Ft+2.000Ft+3.500Ft= 20.500 FT + Áfa az összeg (jelen esetben nem kellett a wc-t felszedni és visszatenni!) de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár bemutatása volt.

 

Duguláselhárítás áraink 15.000Ft-tól 30.000Ft-ig nőhetnek (itt: Budaörs) általánosságban de ténylegesen, csak akkor tudjuk megállapítani, ha már tudjuk mi van eldugulva és mekkora mértékben! Miután telefonon megvolt az egyeztetés, a megfelelő duguláselhárítás árunk FIX sosem fog változni! Mindez igaz egész Pest megyére és Budapestre is.

A vízvezeték szerelés szolgáltatásunkat a következő linket tudja megtekinteni: vízvezeték szerelő fix áron Budaörs
 

Cégünk székhelye a – Duguláselhárítás Fix Áron – nem Budaörs településen van, de egész Pest megyében végzünk vízvezeték szerelést és duguláselhárítást. Büszkén kijelentjük, hogy az egyik legprofibb és legrégebben működő cég mi vagyunk. Ha megkérdeznénk, hogy Ön szerint egy nap hány dugulás van Pest megyében? Biztos nem tudna rá, még megközelítő választ sem adni. A google elemzése szerint havonta több mint 3000 keresés van erre a szolgáltatásra. Azaz naponta több mint 100 dugulás keletkezik Pest megyében minden nap minimum. Sok a dugulás Magyarországon és Budaörs területén is nap mint nap.

A kiépített szennyvízhálózatot nem lehet csak úgy lecserélni hipp-hopp csak idővel és költségesen. Addig pedig szükség van ránk, azaz a duguláselhárítókra Budaörs környékén is napi szinten. Mivel minden településen nem lehet duguláselhárító cég pl: Budaörs, így Budapestről indulva, szoktak Pest megyébe menni a szakemberek dugulást elhárítani.

A – mikor tudják dugulást elhárítani ? – kérdésre, csak akkor tudunk választani ha tudjuk mi a hiba. PL: eldugult a wc-m 2 napja itt: Budaörs és ezt próbáltam már otthon megoldani lefolyótisztítókkal de sikertelenűl. Ilyen esetben ha van szabad szakemberünk, akkor 1-2 órán belül ide tudunk érni: Budaörs. Amennyiben ha minden kollégánk dolgozik épp, akkor másnap vagy jó pár órával később tudunk odaérkezni.

Mi nem csak duguláselhárítással foglalkozunk itt: Budaörs:

Vállalatunk fő profilja a duguláselhárítás de nem csak ezzel foglalkozunk. Mivel minden szakmabeli vízvezeték szerelő ezért bármilyen vízvezeték szerelésről van szó, profik benne. Leggyakrabban a csőtöréssel van dolgunk a dugulás mellett. Vízvezetéket kell kiépíteni? Egy rossz rendszert kellene átalakítani? Ki értene ehhez jobban mint egy vízvezeték szerelő? Részletesebben erről itt lehet olvasni: vízvezeték szerelő fix áron.

Hány napig jár garancia vízvezeték szerelésre itt: Budaörs?

Természetesen vízvezeték szerelésre és duguláselhárításra is jár garancia duguláselhárító cégünknél. Az elvégzett munkánkra, attól független, hogy hol végezzük jár a 168 órás garancia. Itt is: Budaörs. A garancia arra vonatkozik, ha újra előjönne a hiba pl: a dugulás. Ilyenkor költség nélkül visszamegyünk egy megbeszélt időpontba, és újra megcsináljuk. Sokan nem tudják, hogyha nem rendeltetés szerűen használjuk a lefolyóinkat, akkor újra előjöhet a hiba.

Még akkor is előfordulhat, ha a vezetékek lejtése nem megfelelő. Amikor a lejtéssel van a hiba akkor 2 lehetősége van. Időről időre kihívja a duguláselhárítót ide: Budaörs, vagy kibontja a falat és újjáépíti a rendszert.

A duguláselhárítás Budaörs tudásunk, nélkülözhetetlen itt is: Budaörs!

 • Azért mert .. gyorsak vagyunk. Hamar ideérünk: Budaörs és vonzáskörzete.
 • Azért mert .. Budaörs területén is dolgozunk 0-24 órában.
 • Azért mert .. nagy eséllyel Budaörs településen is van referenciánk.
 • Azért mert .. 168 óra azaz egy hét garanciát nyújtunk az elvégzett munkára, itt is: Budaörs
 • Azért mert .. kedvesek vagyunk és mindig mosolygunk bárhol járunk.
 • Azért mert .. mi éjszaka sem alszunk, hanem dugulást hárítunk el.
Budaörs településén a következő szolgáltatásokat vállaljuk.

Duguláselhárítás azonnal Budaörsön,  Mosogató duguláselhárítás Budaörsön, WC duguláselhárítás Budaörsön, Padlóösszefolyó duguláselhárítás Budaörsön, Mosdó, zuhanytálca duguláselhárítás Budaörsön éjjel nappal, Kád duguláselhárítás Budaörsön, Csatorna kamerázás, csatorna duguláselhárítás Budaörsön, Zsírfogó tisztítása Budaörsön, Piszoár duguláselhárítás Budaörsön, Fő, gerincvezeték duguláselhárítása Budaörsön, Csőtörés bemérése Budaörsön, Womás lefolyó duguláselhárítás Budaörsön, Vízvezeték szerelés Budaörsön 1 órán belül

Mikor kell a duguláselhárítót és mikor a vízműveket hívnom Budaörs környékén, ha dugulásom van?

A duguláselhárító szakembert akkor kell hívni, ha a dugulás a lakás vagy épület belső vízvezeték rendszerében van. Ha például a mosogató, a WC, a fürdőkád vagy a zuhanyzó eldugult, akkor a duguláselhárító szakember segíthet.

Ha viszont a dugulás a közös vízvezeték rendszerben van, például az utcán vagy a ház előtti szakaszban, akkor a vízműveknek kell értesíteni. Ebben az esetben az ingatlan tulajdonosa vagy a közös képviselő lehet az érintett fél.

Ha Budaörs környékén él vagy tartózkodik, akkor érdemes keresni a környékbeli duguláselhárító és vízművek elérhetőségeit, és felhívni őket az adott helyzet függvényében. A pontos telefonszámokat és elérhetőségeket a helyi szolgáltatók weboldalán, telefonkönyvében, vagy az interneten találhatóak meg.

Ha Budaörs környékén él vagy tartózkodik, akkor érdemes keresni a környékbeli duguláselhárító és vízművek elérhetőségeit, és felhívni őket az adott helyzet függvényében. A pontos telefonszámokat és elérhetőségeket a helyi szolgáltatók weboldalán, telefonkönyvében, vagy az interneten találhatóak meg.

Ha a dugulás a kertben lévő lefolyórendszerben található, akkor általában a duguláselhárító szakember szolgáltatásait kell igénybe venni. A kerti lefolyórendszerek általában bonyolultabbak és nehezebben hozzáférhetőek, így a duguláselhárító szakember tapasztalata és megfelelő felszerelése nélkül nehéz lenne hatékonyan elhárítani a dugulást.

A lefolyótisztítók és kis házi pumpák általában hatékonyak lehetnek kisebb dugulások esetén, de ha a dugulás már mélyebben van, akkor valószínűleg nem lesznek elegendőek a probléma megoldásához. Az ilyen esetekben a duguláselhárító szakember tapasztalata és megfelelő felszerelése segíthet a dugulás hatékonyabb és biztonságosabb elhárításában.

Tehát ha a kertben lévő lefolyórendszerben van a dugulás, akkor érdemes hívni a duguláselhárító szakembert, aki tapasztalt és megfelelő felszereléssel rendelkezik a dugulás hatékony és biztonságos elhárításához.

Budaörs településen is ugyan az a helyzet mint bármely más településen. Nincs semmilyen speciális tudnivaló a dugulással kapcsolatban, mivel ez nem település függő. A vízműveknek az aktivitása és problémamegoldó képessége eltérhet településenként.

Honnan tudom Budaörs településen, hogy hol van a dugulásom?

Fentebb leírtuk, hogy a kertben, hogyan lehet megnézni és azt is, hogy ez nem településfüggő. Ahol a rendszer egyszerű pl: 1 családiház 1 szint 1 wc és ha nem folyik le a wc de a mosogató igen, akkor ott a wc a ludas és nem is olyan mélyen.

Azonban vannak komolyabb esetek is pl: 10 emeletes társasház, ikerházak, panelok stb.. ahol sokan laknak és egy rendszert használnak. Itt ha nem folyik le a mosogató vagy wc, esetleg a zuhanyzó, akkor nem érdemes találgatni, hívni kell a duguláselhárítót pl itt: Budaörs.

Amennyiben nem vagyunk biztosak a dolgunkban, úgy érdemes felhívni az ügyfélszolgálatunkat és készséggel segítenek a megoldás megtalálásában. A hívás még nem jár semmilyen kötelezettséggel Budaörs településen sem.

Budaörs duguláselhárítás azonnal 0-24 gyorsszolgálat és környékén:

Amennyiben duguláselhárítóra van szüksége Budaörs településen vagy vonzáskörezérben, úgy – Duguláselhárítás FIX áron – a megoldás. 168 óra garancia és 1-2 órán belüli gyors segítség. Ami a mi malmunkra hajtja a vizet, azaz, hogy a mi csapatunkban vízvezeték szerelő végzettségű kollégák dolgoznak. Így ha épp csőtörés keletkezik avagy eltört a csap épp, úgy azt is azonnal meg tudjuk javítani Budaörs községben vagy környékén.

Szódabikarbóna, citromsav, ecet, hipó, sósav, lefolyótisztítók stb… mit tehetek Budaörs településen én magam?

Figyelem! ez fontos! Amennyiben csak részlegesen van eldugulva pl a wc, úgy azt még van esély ki dugítani. Azért mert a dugulás helyén még átszivárog a víz és így a címben felsorolt szerek hatni tudnak. Amennyiben nem folyik már le a víz, úgy ha öntünk bele pl lefolyótisztítót, akkor a tetején fog úszkálni a maró hatású anyag.

Budaörs vonzáskörzetében sincs ez másképp, a csatornarendszerek mindenhol ugyan úgy működnek, így nincs ezzel kapcsolatban semmilyen különös más teendő.

Ami fontos, hogy a duguláselhárítók valószínűleg nem Budaörs településén laknak, így idő mire odaérnek. Pest megyében a cégek többsége Budapesten van vagy a szűk vonzáskörzetében, mert ott van a nagy embertömeg és a sok dugulás. Így ezt figyelembe kell venni a duguláselhárító választása során, hogy hol van a székhelye és hány szerelővel dolgozik.

Budaörsi csatornahálozat története

Budaörs csatornázása a 20. század elején kezdődött. Az első fővárosi szennyvíztisztító 1902-ben, Rákoskeresztúron épült meg, amelynek segítségével a főváros nagy részének szennyvize bekerült az újonnan létesített csatornarendszerbe.

A csatornahálózat bővítése és fejlesztése az évek során folyamatosan történt. Az 1960-as években a csatornahálózat már elérte Budaörs városát is. Az első csatornázási program az 1970-es években zajlott le, amelynek keretében a város több pontján is csatornahálózatot építettek ki.

Azonban az évek során a városban élők száma tovább nőtt, ami újabb csatornafejlesztéseket tett szükségessé. Az 1990-es években az akkori Budaörsi Városi Tanács egy újabb csatornázási programot kezdeményezett, amelynek keretében újabb csatornahálózat-építéseket hajtottak végre a városban.

A 2000-es években az árvízvédelmi és környezetvédelmi szempontok is egyre fontosabbak lettek, így a csatornázási projektek a városban is ezekre az igényekre fókuszáltak. Ma a Budaörsi csatornahálózat modern és jól működő rendszer, amely biztosítja a szennyvíz és esővíz elvezetését a város területén.
A Budaörsi csatornahálózat működtetését és karbantartását a

Budaörsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. végzi. A városban élő lakosok és vállalkozások számára fontos szerepet játszik a csatornahálózat rendszeres karbantartása és tisztítása, hogy a csatornahálózat zavartalanul működjön, és elkerülhető legyen a dugulások és a szennyvíz visszacsapódása.

Milyen hosszú a budaörsi csatorna hálózat?

A Budaörsi csatornahálózat ma már több száz kilométer hosszú, és számos szennyvíztisztító üzemel a városban és a környékén, amelyek biztosítják a szennyvíz tisztítását és visszajuttatását a természetbe. Az árvízvédelemre is nagy hangsúlyt fektetnek a városban, így a csatornahálózat és a vízelvezető rendszerek folyamatosan fejlesztés alatt állnak.

A Budaörsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. által végzett karbantartási és tisztítási munkák mellett a lakosság is hozzájárulhat a csatornahálózat megfelelő működéséhez azzal, hogy figyelnek arra, hogy a szennyvízbe csak az arra vonatkozó szabályoknak megfelelő anyagok kerüljenek, és nem dobnak a csatornába olyan dolgokat, amelyek dugulást okozhatnak.

Összességében a Budaörsi csatornahálózat folyamatosan fejlődik és a modern igényeknek megfelelően működik, biztosítva a lakosság számára az egészséges környezetet és az életminőség javítását.