0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Duguláselhárítás Dunakeszi településen olcsón, gyorsan, szakszerüen!

– Duguláselhárítás fix áron – ez a mi jelmondatunk, nem csak Budapesten hanem itt is Dunakeszi . Tisztelt látogató, olvasó: sok 1000 szakember van már a vízvezeték szerelés piacán, mivel nagyon megnövekedett az érdeklődés a munkáikra. Aki valaha látott már vízvezetéket vagy aknát, az már vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Dunakeszi.

Név szerint senkit sem kívánunk megszólni és nem is fogunk, de azt üzenjük, hogy ezt hagyják csak a igazán profi avagy járatos szakemberekre. Cégünk most már nem is tudjuk…., mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel dolgozott. Valamennyi a google találati lista első oldalán lévő rivális ismer minket, és mi is őket.

Pest megye, Dunakeszi: duguláselhárítás:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lenni a wc és ez Dunakeszi községre is igaz. Akárhová ingázunk, a wc az, ami el szokott dugulni elsőízben, de ez nem is meglepő. A nem megfelelő használat elég sokat segít a dugulás kialakulásában. Maga a hiba – a dugulás – már nagyon régóta létezik a világban és ez igaz Dunakeszi-ra is. A rosszul megcsinált vezetékek is hozzátesznek + a működésének nem megfelelő használat is a dugulás kialakulásához. Létezik otthoni vagy házi duguláselhárítás is, ami többé-kevésbé olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok a konyhában hozzá. pl: szódabikarbóna, citromsav, ecet stb… Ezekről a technikákról a főoldalra navigálva olvashatunk tippeket.

Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Nálunk, mivel a nevünkben és benne van és ez a vezérmondatunk is, csak és kizárólag FIX díjakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat, akkor tudjuk megmondani, ha felhív minket és részletesen elmagyarázza / bemutatja / leírja a hibát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küldjön nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a hibát, vagy videóval, amire pár órán belül válaszolunk is.

Duguláselhárítás Dunakeszi: ezeket a kérdéseket fogjuk feltenni:

 1. Milyen településről hív pontosan? Pl: Pest megye Dunakeszi?
 2. Mivel van a gondja / probléma? Pl: Wc eldugult teljesen
 3. Mikor alakult ez ki?
 4. Megpróbálta e már dugulást elhárítani a hibát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 5. Mikor tudunk menni dugulást elhárítani ide: Dunakeszi?

Dunakeszi duguláselhárítás, vízvezetékszerelés árak, kalkuláció:

A weboldalon feltüntetett árak, alap információk. Ez azt jelenti pl hogyha Önnek itt: Dunakeszi wc dugulása van, akkor a cégünknél pl: 20.000ft+AFA-tól kezdődik a duguláselhárítása. Ez az összeg lehet több is vagy 20.000ft, de mivel nem láttuk még, hogy mi a hiba, ezért csak alap információs jelleggel teszünk ki árakat.

Miután felhívott minket és megismertük a probléma pontos okát, akkor tudunk tisztább árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket, mi felteszünk mérvadó tényeket ami meghatározza az árat pl: milyen súlyos a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb… Ezt követően a duguláselhárító tud a kért információk alapján FIX árat mondani Dunakeszi területén is. Pl: 15.000Ft+2.000Ft+3.500Ft= 20.500 FT + Áfa az összeg (jelen esetben nem kellett a wc-t felszedni és visszatenni!) de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár bemutatása volt.

Duguláselhárítás áraink 15.000Ft-tól 30.000Ft-ig nőhetnek (itt: Dunakeszi) általánosságban de ténylegesen, csak akkor tudjuk megállapítani, ha már tudjuk mi van eldugulva és mekkora mértékben! Miután telefonon megvolt az egyeztetés, a megfelelő duguláselhárítás árunk FIX sosem fog változni! Mindez igaz egész Pest megyére és Budapestre is.

A vízvezeték szerelés szolgáltatásunkat a következő linket tudja megtekinteni: vízvezeték szerelő fix áron Dunakeszi
 

Cégünk székhelye a – Duguláselhárítás Fix Áron – nem Dunakeszi településen van, de egész Pest megyében végzünk vízvezeték szerelést és duguláselhárítást. Büszkén kijelentjük, hogy az egyik legprofibb és legrégebben működő cég mi vagyunk. Ha megkérdeznénk, hogy Ön szerint egy nap hány dugulás van Pest megyében? Biztos nem tudna rá, még megközelítő választ sem adni. A google elemzése szerint havonta több mint 3000 keresés van erre a szolgáltatásra. Azaz naponta több mint 100 dugulás keletkezik Pest megyében minden nap minimum. Sok a dugulás Magyarországon és Dunakeszi területén is nap mint nap. A kiépített szennyvízhálózatot nem lehet csak úgy lecserélni hipp-hopp csak idővel és költségesen. Addig pedig szükség van ránk, azaz a duguláselhárítókra Dunakeszi környékén is napi szinten. Mivel minden településen nem lehet duguláselhárító cég pl: Dunakeszi, így Budapestről indulva, szoktak Pest megyébe menni a szakemberek dugulást elhárítani.

Duguláselhárítás azonnal Dunakeszi,  Mosogató duguláselhárítás Dunakeszi, WC duguláselhárítás Dunakeszi, Padlóösszefolyó duguláselhárítás Dunakeszi, Mosdó, zuhanytálca duguláselhárítás Dunakeszi, Kád duguláselhárítás Dunakeszi, Csatorna kamerázás, csatorna duguláselhárítás Dunakeszi, Zsírfogó tisztítása Dunakeszi, Piszoár duguláselhárítás Dunakeszi, Fő, gerincvezeték duguláselhárítása Dunakeszi, Csőtörés bemérése Dunakeszi, Womás duguláselhárítás Dunakeszi, Vízvezeték szerelés Dunakeszin 1 órán belül

A – mikor tudják dugulást elhárítani ? – kérdésre, csak akkor tudunk választani ha tudjuk mi a hiba. PL: eldugult a wc-m 2 napja itt: Dunakeszi és ezt próbáltam már otthon megoldani lefolyótisztítókkal de sikertelenűl. Ilyen esetben ha van szabad szakemberünk, akkor 1-2 órán belül ide tudunk érni: Dunakeszi. Amennyiben ha minden kollégánk dolgozik épp, akkor másnap vagy jó pár órával később tudunk odaérkezni.

Mi nem csak duguláselhárítással foglalkozunk itt: Dunakeszi:

Vállalatunk fő profilja a duguláselhárítás de nem csak ezzel foglalkozunk. Mivel minden szakmabeli vízvezeték szerelő ezért bármilyen vízvezeték szerelésről van szó, profik benne. Leggyakrabban a csőtöréssel van dolgunk a dugulás mellett. Vízvezetéket kell kiépíteni? Egy rossz rendszert kellene átalakítani? Ki értene ehhez jobban mint egy vízvezeték szerelő? Részletesebben erről itt lehet olvasni: vízvezeték szerelő fix áron.

Hány napig jár garancia vízvezeték szerelésre itt: Dunakeszi?

Természetesen vízvezeték szerelésre és duguláselhárításra is jár garancia duguláselhárító cégünknél. Az elvégzett munkánkra, attól független, hogy hol végezzük jár a 168 órás garancia. Itt is: Dunakeszi. A garancia arra vonatkozik, ha újra előjönne a hiba pl: a dugulás. Ilyenkor költség nélkül visszamegyünk egy megbeszélt időpontba, és újra megcsináljuk. Sokan nem tudják, hogyha nem rendeltetés szerűen használjuk a lefolyóinkat, akkor újra előjöhet a hiba. Még akkor is előfordulhat, ha a vezetékek lejtése nem megfelelő. Amikor a lejtéssel van a hiba akkor 2 lehetősége van. Időről időre kihívja a duguláselhárítót ide: Dunakeszi, vagy kibontja a falat és újjáépíti a rendszert.

A duguláselhárító tudásunk, nélkülözhetetlen itt is: Dunakeszi!

 • Azért mert .. gyorsak vagyunk. Hamar ideérünk: Dunakeszi és vonzáskörzete.
 • Azért mert .. Dunakeszi területén is dolgozunk 0-24 órában.
 • Azért mert .. nagy eséllyel Dunakeszi településen is van referenciánk.
 • Azért mert .. 168 óra azaz egy hét garanciát nyújtunk az elvégzett munkára, itt is: Dunakeszi
 • Azért mert .. kedvesek vagyunk és mindig mosolygunk bárhol járunk.
 • Azért mert .. mi éjszaka sem alszunk, hanem dugulást hárítunk el.
Pest megyében Dunakeszi településén a következő szolgáltatásainkat nyúljuk:
Mikor kell a duguláselhárítót és mikor a vízműveket hívnom Dunakeszi környékén, ha dugulásom van?

Vannak olyan helyzetek, amikor nem a lakásban, hanem a kertben vagy az utcán dugul el a rendszer. A kertben a kivezető nyíláson keresztül meg tudjuk nézni, hogy áll e a víz a szennyvíz csatornában és ha igen, akkor milyen magasan. Amennyiben a legközelebb lévő (az utca felől) nyíláson úgy látjuk, hogy fel van torlódva a szennyvíz és nem megy tovább, úgy nagyon valószínű, hogy az utcában van a dugulás. Ilyen esetben természetesen a vízműveket kell hívni, mert nem nálunk van a dugulás.

Amennyiben a kertünkben van a dugulás, úgy duguláselhárítót kell hívni, vagy megpróbálni magunknak kidugítani. Fontos megemlíteni, hogyha a dugulás nem az első métereken van, akkor felesleges lefolyótisztítót vagy vakum pumpát használni. Mert a kis házi pumpával nem lehet akkora vákumot csinálni, hogy eljusson a dugulásig. Illetve a lefolyótisztító mire eléri a célt, már nem akkora a hatásfoka, amekkora kellene. (ha elér odáig!)

Dunakeszi településen is ugyan az a helyzet mint bármely más településen. Nincs semmilyen speciális tudnivaló a dugulással kapcsolatban, mivel ez nem település függő. A vízműveknek az aktivitása és problémamegoldó képessége eltérhet településenként.

Honnan tudom Dunakeszi településen, hogy hol van a dugulásom?

Fentebb leírtuk, hogy a kertben, hogyan lehet megnézni és azt is, hogy ez nem településfüggő. Ahol a rendszer egyszerű pl: 1 családiház 1 szint 1 wc és ha nem folyik le a wc de a mosogató igen, akkor ott a wc a ludas és nem is olyan mélyen.

Azonban vannak komolyabb esetek is pl: 10 emeletes társasház, ikerházak, panelok stb.. ahol sokan laknak és egy rendszert használnak. Itt ha nem folyik le a mosogató vagy wc, esetleg a zuhanyzó, akkor nem érdemes találgatni, hívni kell a duguláselhárítót pl itt: Dunakeszi.

Amennyiben nem vagyunk biztosak a dolgunkban, úgy érdemes felhívni az ügyfélszolgálatunkat és készséggel segítenek a megoldás megtalálásában. A hívás még nem jár semmilyen kötelezettséggel Dunakeszi településen sem.

Dunakeszi duguláselhárítás azonnal 0-24 gyorsszolgálat és környékén:

Amennyiben duguláselhárítóra van szüksége Dunakeszi településen vagy vonzáskörezérben, úgy – Duguláselhárítás FIX áron – a megoldás. 168 óra garancia és 1-2 órán belüli gyors segítség. Ami a mi malmunkra hajtja a vizet, azaz, hogy a mi csapatunkban vízvezeték szerelő végzettségű kollégák dolgoznak. Így ha épp csőtörés keletkezik avagy eltört a csap épp, úgy azt is azonnal meg tudjuk javítani Dunakeszi községben vagy környékén.

Szódabikarbóna, citromsav, ecet, hipó, sósav, lefolyótisztítók stb… mit tehetek Dunakeszi településen én magam?

Figyelem! ez fontos! Amennyiben csak részlegesen van eldugulva pl a wc, úgy azt még van esély ki dugítani. Azért mert a dugulás helyén még átszivárog a víz és így a címben felsorolt szerek hatni tudnak. Amennyiben nem folyik már le a víz, úgy ha öntünk bele pl lefolyótisztítót, akkor a tetején fog úszkálni a maró hatású anyag.

 

Dunakeszi vonzáskörzetében sincs ez másképp, a csatornarendszerek mindenhol ugyan úgy működnek, így nincs ezzel kapcsolatban semmilyen különös más teendő.

Ami fontos, hogy a duguláselhárítók valószínűleg nem Dunakeszi településén laknak, így idő mire odaérnek. Pest megyében a cégek többsége Budapesten van vagy a szűk vonzáskörzetében, mert ott van a nagy embertömeg és a sok dugulás. Így ezt figyelembe kell venni a duguláselhárító választása során, hogy hol van a székhelye és hány szerelővel dolgozik.

Hasznos
roland

Ok, amiért a csövek tönkremennek

Az otthonodban és a telked alatt futó csövek nap mint nap nagy terhelésnek vannak kitéve, és az idő múlásával sok kopásnak és károsodásnak vannak kitéve.

Read More »
Padlóösszefolyó
Briák László

Duguláselhárítás-Csepel-Dunavarsany-duguláselháritás

  Duguláselhárítás-Csepelen Dunavarsány: Professzionális Szolgáltatás, Kedvező Áron Duguláselhárítás Dunavarsányban-Csepelen: Falbontás Nélkül, Fix Áron Duguláselhárítás szolgáltatásunk Dunavarsányban falbontás nélkül, kedvező áron elérhető. WC-k, mosogatók, mosdók, kádak,

Read More »

Radiátor Bekötése

A Radiátor bekötése – energiatakarékosság és hőkomfort A Radiátor Bekötése – Energiatakarékosság és Hőkomfort a Profi Vízvezetékszerelő, Briák László Segítségével Üdvözöljük Briák László weboldalán! Ha

Read More »
vízvezeték szerelés fix áron
Hasznos
Dugulaselharito

Csőtörések bemérésének a fajtái

Csőtörés esetén minden perc számít, ezért fontos, hogy a lehető legrövidebb időn belül megtörténjen a csőtörés pontos helyének bemérése, és a hiba mielőbbi javítása. A

Read More »