0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Duguláselhárítás Érd településen olcsón, gyorsan, szakszerüen!

Üdvözöljük a Duguláselhárítás Érd és környékén weboldalán! Cégünk speciális duguláselhárítási szolgáltatásokat kínál Érd és környékén. A fix áras duguláselhárítási szolgáltatásunk garantálja, hogy nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt. Csak azt fizeti, amit a szolgáltatásért kérünk.

Az általunk kínált szolgáltatások közé tartozik a mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC duguláselhárítása. Szakembereink bontás nélküli megoldásokat alkalmaznak, így a falak, a csempe és a járólapok sértetlenek maradnak. Minden duguláselhárítási munkánkra 30 nap garanciát vállalunk, hogy biztosítsuk a maximális elégedettséget.

Provi-Domus Kft – Duguláselhárítás Érden 

A duguláselhárítás mellett, fertőtlenítési és lefolyótisztítási szolgáltatást is kínálunk, hogy otthona vagy vállalkozása a lehető legtisztább legyen. A fertőtlenítési szolgáltatásunk segít a baktériumok és vírusok eltávolításában, amelyek gyakran a dugulások kialakulásához vezetnek. A lefolyótisztítási szolgáltatásunk segít a lefolyókban és a csatornákban felgyülemlett szennyeződések eltávolításában, amelyek dugulásokat okozhatnak.

Ha Önnek vízvezeték szerelési problémája van, akkor is hívjon minket! Igény esetén vízvezeték szerelő szakembereink segítenek az Ön otthonában vagy vállalkozásában felmerült problémák megoldásában.

A Duguláselhárítás Érd és környékén csapata a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja, mindig a legjobb minőségű anyagokat és eszközöket használva. A munkánk során mindig figyelmet szentelünk a biztonságra és a környezetre is. Az általunk kínált szolgáltatások magukban foglalják a duguláselhárítást, a lefolyótisztítást, a fertőtlenítést, valamint a vízvezeték szerelést.

Keressen minket, ha duguláselhárításra van szüksége Érd és környékén! Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek.

az otthona vagy vállalkozása vízvezetékkel és dugulással kapcsolatos problémáinak megoldásában, garantáljuk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapja. Minden munkánkra garanciát vállalunk, és csak a munka elvégzéséért kérünk fizetést.

Az általunk kínált szolgáltatások kedvező áron állnak rendelkezésre, hogy segítsünk Önnek a vízvezetékkel és dugulással kapcsolatos problémáinak megoldásában. Szolgáltatásaink között szerepel a falbontás nélküli duguláselhárítás, amely garantálja, hogy az Ön otthona vagy vállalkozása épségben marad.

A Duguláselhárítás Érd és környékén csapata mindig arra törekszik, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsa, és mindig figyelembe veszi a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontokat. Szakembereink mindig tiszta munkát végeznek, és mindig gondoskodnak arról, hogy a munkahely tiszta és rendezett legyen.

Ha Önnek bármilyen vízvezetékkel vagy dugulással kapcsolatos problémája van Érd és környékén, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! A Duguláselhárítás Érd és környékén csapata készen áll arra, hogy segítsen Önnek a problémák megoldásában. Csapatunk minden esetben garanciát vállal a munkára, hogy biztosítsuk a maximális elégedettséget.

Pest vármegyei, Érdi duguláselhárítás

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lenni a wc és ez Érd községre is igaz. Akárhová ingázunk, a wc az, ami el szokott dugulni elsőízben, de ez nem is meglepő. A nem megfelelő használat elég sokat segít a dugulás kialakulásában. Maga a hiba – a dugulás – már nagyon régóta létezik a világban és ez igaz Érd-ra is. A rosszul megcsinált vezetékek is hozzátesznek + a működésének nem megfelelő használat is a dugulás kialakulásához. Létezik otthoni vagy házi duguláselhárítás is, ami többé-kevésbé olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok a konyhában hozzá. pl: szódabikarbóna, citromsav, ecet stb… Ezekről a technikákról a főoldalra navigálva olvashatunk tippeket.

Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Nálunk, mivel a nevünkben és benne van és ez a vezérmondatunk is, csak és kizárólag FIX díjakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat, akkor tudjuk megmondani, ha felhív minket és részletesen elmagyarázza / bemutatja / leírja a hibát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küldjön nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a hibát, vagy videóval, amire pár órán belül válaszolunk is.

Duguláselhárítás Érd: ezeket a kérdéseket fogjuk feltenni:

 1. Milyen településről hív pontosan? Pl: Pest megye Érd?
 2. Mivel van a gondja / probléma? Pl: Wc eldugult teljesen
 3. Mikor alakult ez ki?
 4. Megpróbálta e már dugulást elhárítani a hibát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 5. Mikor tudunk menni dugulást elhárítani ide: Érd?

Érd duguláselhárítás, vízvezetékszerelés árak, kalkuláció:

A weboldalon feltüntetett árak, alap információk. Ez azt jelenti pl hogyha Önnek itt: Érd wc dugulása van, akkor a cégünknél pl: 20.000ft+AFA-tól kezdődik a duguláselhárítása. Ez az összeg lehet több is vagy 20.000ft, de mivel nem láttuk még, hogy mi a hiba, ezért csak alap információs jelleggel teszünk ki árakat.

Miután felhívott minket és megismertük a probléma pontos okát, akkor tudunk tisztább árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket, mi felteszünk mérvadó tényeket ami meghatározza az árat pl: milyen súlyos a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb… Ezt követően a duguláselhárító tud a kért információk alapján FIX árat mondani Érd területén is. Pl: 15.000Ft+2.000Ft+3.500Ft= 20.500 FT + Áfa az összeg (jelen esetben nem kellett a wc-t felszedni és visszatenni!) de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár bemutatása volt.

Duguláselhárítás áraink 15.000Ft-tól 30.000Ft-ig nőhetnek (itt: Érd) általánosságban de ténylegesen, csak akkor tudjuk megállapítani, ha már tudjuk mi van eldugulva és mekkora mértékben! Miután telefonon megvolt az egyeztetés, a megfelelő duguláselhárítás árunk FIX sosem fog változni! Mindez igaz egész Pest megyére és Budapestre is.

A vízvezeték szerelés szolgáltatásunkat a következő linket tudja megtekinteni: vízvezeték szerelő fix áron Érd
 

Cégünk székhelye a – Duguláselhárítás Fix Áron – nem Érd településen van, de egész Pest megyében végzünk vízvezeték szerelést és duguláselhárítást. Büszkén kijelentjük, hogy az egyik legprofibb és legrégebben működő cég mi vagyunk. Ha megkérdeznénk, hogy Ön szerint egy nap hány dugulás van Pest megyében? Biztos nem tudna rá, még megközelítő választ sem adni. A google elemzése szerint havonta több mint 3000 keresés van erre a szolgáltatásra. Azaz naponta több mint 100 dugulás keletkezik Pest megyében minden nap minimum. Sok a dugulás Magyarországon és Érd területén is nap mint nap. A kiépített szennyvízhálózatot nem lehet csak úgy lecserélni hipp-hopp csak idővel és költségesen. Addig pedig szükség van ránk, azaz a duguláselhárítókra Érd környékén is napi szinten. Mivel minden településen nem lehet duguláselhárító cég pl: Érd, így Budapestről indulva, szoktak Pest megyébe menni a szakemberek dugulást elhárítani.

Mikor tudják dugulást elhárítani Házilag ? 

Ha a dugulás nem túl súlyos, akkor házilag is megpróbálhatja eltávolítani a dugulást. Azonban, ha nem vagy biztos az eljárásban, vagy ha a dugulás súlyosabb, akkor javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, mert a helytelen vagy nem megfelelő eljárások további problémákat okozhatnak. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan módszert, amelyeket házilag is alkalmazhat a dugulás elhárítására:

 1. Használjon pumpát: Használjon kézi pumpát, amely a lefolyóra helyezhető. A pumpálás hatására a dugulás eltávolítható.

 2. Forró vízzel próbálkozzon: Forraljon fel vizet, majd öntse a lefolyóba. A forró víz hatására a dugulás feloldódhat.

 3. Használjon mosogatószert: Tegyen mosogatószert a lefolyóba, majd öntse rá a forró vizet. Hagyja állni 5-10 percig, majd öblítse le a lefolyót.

 4. Kábelduguláselhárító eszközzel próbálkozzon: Használjon kábelduguláselhárító eszközt, amely beilleszthető a lefolyóba. A kábel segít eltávolítani a dugulást.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a módszerek csak akkor hatékonyak, ha a dugulás nem súlyos. Ha a dugulás nagyon súlyos, akkor javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, mert az otthoni próbálkozások további károkat okozhatnak, és az általuk okozott probléma súlyosabbá válhat.

.

Mi nem csak duguláselhárítással foglalkozunk itt: Érd:

Vállalatunk fő profilja a duguláselhárítás de nem csak ezzel foglalkozunk. Mivel minden szakmabeli vízvezeték szerelő ezért bármilyen vízvezeték szerelésről van szó, profik benne. Leggyakrabban a csőtöréssel van dolgunk a dugulás mellett. Vízvezetéket kell kiépíteni? Egy rossz rendszert kellene átalakítani? Ki értene ehhez jobban mint egy vízvezeték szerelő? Részletesebben erről itt lehet olvasni: vízvezeték szerelő fix áron.

Hány napig jár garancia vízvezeték szerelésre itt: Érd?

Természetesen vízvezeték szerelésre és duguláselhárításra is jár garancia duguláselhárító cégünknél. Az elvégzett munkánkra, attól független, hogy hol végezzük jár a 168 órás garancia. Itt is: Érd. A garancia arra vonatkozik, ha újra előjönne a hiba pl: a dugulás. Ilyenkor költség nélkül visszamegyünk egy megbeszélt időpontba, és újra megcsináljuk. Sokan nem tudják, hogyha nem rendeltetés szerűen használjuk a lefolyóinkat, akkor újra előjöhet a hiba. Még akkor is előfordulhat, ha a vezetékek lejtése nem megfelelő. Amikor a lejtéssel van a hiba akkor 2 lehetősége van. Időről időre kihívja a duguláselhárítót ide: Érd, vagy kibontja a falat és újjáépíti a rendszert.

A duguláselhárító tudásunk, nélkülözhetetlen itt is: Érd!

 • Azért mert .. gyorsak vagyunk. Hamar ideérünk: Érd és vonzáskörzete. Érden ügyel a szerviz autónk. Érden lakik a kolléga.
 • Azért mert .. Érd területén is dolgozunk 0-24 órában.
 • Azért mert .. 168 óra azaz egy hét garanciát nyújtunk az elvégzett munkára, itt is: Érd
 • Azért mert .. kedvesek vagyunk és mindig mosolygunk bárhol járunk.
 • Azért mert .. mi éjszaka sem alszunk, hanem dugulást hárítunk el.
Pest megyében Érd településén a következő szolgáltatásainkat nyúljuk:

Mikor kell a duguláselhárítót és mikor a vízműveket hívnom Érd környékén, ha dugulásom van?

Vannak olyan helyzetek, amikor nem a lakásban, hanem a kertben vagy az utcán dugul el a rendszer. A kertben a kivezető nyíláson keresztül meg tudjuk nézni, hogy áll e a víz a szennyvíz csatornában és ha igen, akkor milyen magasan. Amennyiben a legközelebb lévő (az utca felől) nyíláson úgy látjuk, hogy fel van torlódva a szennyvíz és nem megy tovább, úgy nagyon valószínű, hogy az utcában van a dugulás. Ilyen esetben természetesen a vízműveket kell hívni, mert nem nálunk van a dugulás.

Amennyiben a kertünkben van a dugulás, úgy duguláselhárítót kell hívni, vagy megpróbálni magunknak kidugítani. Fontos megemlíteni, hogyha a dugulás nem az első métereken van, akkor felesleges lefolyótisztítót vagy vakum pumpát használni. Mert a kis házi pumpával nem lehet akkora vákumot csinálni, hogy eljusson a dugulásig. Illetve a lefolyótisztító mire eléri a célt, már nem akkora a hatásfoka, amekkora kellene. (ha elér odáig!)

Érd településen is ugyan az a helyzet mint bármely más településen. Nincs semmilyen speciális tudnivaló a dugulással kapcsolatban, mivel ez nem település függő. A vízműveknek az aktivitása és problémamegoldó képessége eltérhet településenként.

Honnan tudom Érd településen, hogy hol van a dugulásom?

Fentebb leírtuk, hogy a kertben, hogyan lehet megnézni és azt is, hogy ez nem településfüggő. Ahol a rendszer egyszerű pl: 1 családiház 1 szint 1 wc és ha nem folyik le a wc de a mosogató igen, akkor ott a wc a ludas és nem is olyan mélyen.

Azonban vannak komolyabb esetek is pl: 10 emeletes társasház, ikerházak, panelok stb.. ahol sokan laknak és egy rendszert használnak. Itt ha nem folyik le a mosogató vagy wc, esetleg a zuhanyzó, akkor nem érdemes találgatni, hívni kell a duguláselhárítót pl itt: Érd.

Amennyiben nem vagyunk biztosak a dolgunkban, úgy érdemes felhívni az ügyfélszolgálatunkat és készséggel segítenek a megoldás megtalálásában. A hívás még nem jár semmilyen kötelezettséggel Érd településen sem.

Érd duguláselhárítás azonnal 0-24 gyorsszolgálat és környékén:

Amennyiben duguláselhárítóra van szüksége Érd településen vagy vonzáskörezérben, úgy – Duguláselhárítás FIX áron – a megoldás. 168 óra garancia és 1-2 órán belüli gyors segítség. Ami a mi malmunkra hajtja a vizet, azaz, hogy a mi csapatunkban vízvezeték szerelő végzettségű kollégák dolgoznak. Így ha épp csőtörés keletkezik avagy eltört a csap épp, úgy azt is azonnal meg tudjuk javítani Érd községben vagy környékén.

Szódabikarbóna, citromsav, ecet, hipó, sósav, lefolyótisztítók stb… mit tehetek Érd településen én magam?

Figyelem! ez fontos! Amennyiben csak részlegesen van eldugulva pl a wc, úgy azt még van esély ki dugítani. Azért mert a dugulás helyén még átszivárog a víz és így a címben felsorolt szerek hatni tudnak. Amennyiben nem folyik már le a víz, úgy ha öntünk bele pl lefolyótisztítót, akkor a tetején fog úszkálni a maró hatású anyag.

Érd vonzáskörzetében sincs ez másképp, a csatornarendszerek mindenhol ugyan úgy működnek, így nincs ezzel kapcsolatban semmilyen különös más teendő.

Ami fontos, hogy a duguláselhárítók valószínűleg nem Érd településén laknak, így idő mire odaérnek. Pest megyében a cégek többsége Budapesten van vagy a szűk vonzáskörzetében, mert ott van a nagy embertömeg és a sok dugulás. Így ezt figyelembe kell venni a duguláselhárító választása során, hogy hol van a székhelye és hány szerelővel dolgozik.