0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Duguláselhárítás Fóton Garanciával fix áron

Duguláselhárítás Fóton és környékén – Ránk mindig számíthat!

A dugulások minden háztartásban kellemetlenségeket okozhatnak, és ha nem kezeljük időben, akár súlyosabb problémákhoz is vezethetnek. Azonnali segítségre van szükség, amikor a lefolyók nem működnek megfelelően. Ha a duguláselhárítás Fóton és környékén van szó, akkor Önnek segíthetünk.

Szolgáltatásaink

Szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal és speciális berendezéseinkkel bármilyen típusú dugulást elhárítunk. Szolgáltatásaink magukban foglalják:

 • Mosogatók és mosdók duguláselhárítása
 • WC-k duguláselhárítása
 • Fürdőszoba és zuhanyzók duguláselhárítása
 • Csatornák duguláselhárítása
 • Csatorna átmosás nagy nyomású vízzel
 • Csőtörések és csőrepedések javítása
 • Szennyvízszivattyúzás

Miért minket válasszon? Fóton

Az Ön elégedettsége az elsődleges célunk. Ügyfeleink számára garanciát vállalunk a munkánkra. Szakképzett szakembereink megbízhatóak és tapasztaltak, így biztosak lehetnek abban, hogy a duguláselhárítási munka a legmagasabb szinten lesz elvégezve.

Hívjon minket bármikor, a nap bármely szakában! Azonnali segítséget biztosítunk, és a lehető legrövidebb időn belül megérkezünk az Ön otthonába vagy irodájába Fóton és környékén. Rugalmas ügyfélszolgálatunk minden kérdésre választ ad, és örömmel segít az időpont egyeztetésében. Nálunk nincsenek rejtett költségek, és az áraink teljes mértékben átláthatóak és versenyképesek. Tehát ha duguláselhárításra van szüksége Fóton és környékén, hívjon minket bizalommal, és mi azonnal segítünk!

Duguláselhárítás Fóti vízszerelőtől 06307861000

Ha otthonunkban vagy irodánkban dugulás van, akkor a duguláselhárítás Fóton a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban történik, ha szakemberhez fordulunk. Azonban van néhány egyszerű tanács, amelyek segítségével elkerülhetjük a dugulások kialakulását. Íme néhány duguláselhárítási tanács Fóton:

Ne öntsük le a lefolyókba a zsírt és olajat. A zsíros ételek vagy az olajok összegyűlhetnek a csövekben és dugulást okozhatnak. Ha a zsírt a mosogatóba öntjük, akkor azt javasoljuk, hogy az ételmaradékokat előbb egy papírtörlővel töröljük le, mielőtt leengedjük a lefolyóba.

Ne dobáljunk bele papírtörlőt, pamutot vagy hajat a mosdóba vagy a WC-be. Ez a dolgok összeállnak és dugulást okozhatnak a csövekben.

A zuhanyzó és a mosogató szűrőit rendszeresen tisztítsuk meg. A szűrők eltávolítják a hajat és a szennyeződéseket, mielőtt azok a lefolyóba kerülnének, és dugulást okoznának.

Használjunk duguláselhárító szereket rendszeresen. A duguláselhárító szerek eltávolítják az apróbb dugulásokat, és segítenek megelőzni a nagyobb dugulások kialakulását.

Rendszeresen tisztítsuk meg a csatornarendszert. A csatornák rendszeres tisztítása megakadályozza a dugulások kialakulását és a kellemetlenségeket.

Ha a lefolyók lassabban folynak, akkor azonnal cselekedjünk. Ne várjuk meg, hogy a dugulás még nagyobb problémákat okozzon, mert akkor már a szakember segítségére lesz szükségünk.

Ha ezeket a tanácsokat követjük, akkor jelentősen csökkenthetjük a dugulások kialakulásának esélyét, és megelőzhetjük a kellemetlen problémákat. Ha azonban a dugulás mégis bekövetkezik, akkor ne habozzunk, és forduljunk szakemberhez a duguláselhárítás Fóton és környékén.

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy miért érdemes minket választani:

Amikor a duguláselhárításról van szó Fóton és környékén, akkor mi vagyunk az egyik legjobb választás. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy miért érdemes minket választani:

 • Tapasztalt és képzett szakemberek: Szakembereink évek óta dolgoznak a duguláselhárítás területén, így rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal és készségekkel, amelyekre szükség van a legjobb eredmények eléréséhez. Rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakész szaktudássa rendelkezzenek.

Gyors és hatékony szolgáltatás: Szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt, amikor Önnek a legjobban szüksége van rá. Gyorsan kiérkezünk, és azonnal megkezdjük a duguláselhárítási munkákat, így gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a problémákat.

 • Megfizethető árak: Áraink nagyon versenyképesek, és átláthatóak. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így mindig tudni fogja, hogy mennyibe kerül a szolgáltatásunk.
 • Széles körű szolgáltatások: Nem csak duguláselhárítási szolgáltatásokat nyújtunk, hanem vízvezeték szerelési szolgáltatásokat is. Ha bármilyen problémája van a vízvezetékkel vagy a csatornarendszerrel, akkor bátran forduljon hozzánk.
 • Rugalmas ügyfélszolgálat: Rugalmas ügyfélszolgálatunk segít az időpont egyeztetésében, és a lehető legjobb megoldást kínáljuk Önnek. Mindig készen állunk arra, hogy válaszoljunk a kérdéseire és segítsünk Önnek bármilyen problémával kapcsolatban.
 • Garanciát vállalunk: Ügyfeleink számára garanciát vállalunk a munkánkra. Ha bármilyen probléma merül fel a duguláselhárítási munka után, akkor visszajövünk és kijavítjuk azt.

Összességében, ha duguláselhárítási szolgáltatásokra van szüksége Fóton vagy környékén, akkor mi vagyunk az egyik legjobb választás. Gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan szüntetjük meg a dugulást, és mindig a lehető legjobb megoldást kínál

Padlóösszefolyó duguláselhárítás Fóton

Padlóösszefolyó duguláselhárítás: Ahhoz, hogy elvégezzük a padlóösszefolyó duguláselhárítását, néhány szerszámra lesz szükségünk: csavarhúzó, vízpumpafogó és kézi csőgörény.

Első lépésként távolítsuk el a padlóösszefolyó bűzelzáró elemét, ami lehet könyök, csavar vagy buborék. Ezután alaposan tisztítsuk ki a lefolyót. Ha a dugulás továbbra is fennáll, használjunk kézi spirált vagy csőgörényt a lefolyó kitisztításához. Általában 1-2 méter hosszú lesz az összefolyó szakasz. Amikor sikerült meglazítani a dugulást, folyamatosan öntsünk forró vizet az összefolyóba, hogy megtisztuljon a lefolyóvezeték.

A munka befejezése után szereljük vissza a bűzelzáró elemet a helyére.

WC ülőke cseréje házilag Fót

A régi WC ülőke leszereléséhez először távolítsuk el azt. Ez nem mindig megy könnyen, mivel a csavarok anyái megfeszülhetnek a vízkő miatt. Használjunk kis csavarlazítót és fogót, hogy könnyebben le tudjuk szerelni. Alaposan tisztítsuk meg a felfekvő felületeket.

Ha minőségi WC ülőkét vásároltunk, akkor a telepítés pár perc alatt elvégezhető. Fontos, hogy a porcelán felülete csak műanyag alátétekkel érintkezzen, hogy elkerüljük a sérüléseket. Továbbá, mindig lehetőség van az előre-hátra pozíció állítására, erre ügyeljünk. A rögzítő csavarokat erősen húzzuk meg, így nem fog elmozdulni az ülőke használat közben.

Ezek a tippek segíthetnek a padlóösszefolyó duguláselhárításában és a WC ülőke cseréjében házilag. Mindig ügyeljünk a biztonságra és ha bizonytalanok vagyunk, mindig ajánlott szakember segítségét kérni.

WC tartály töltőszelep cseréje:

A WC tartály túltöltésének gyakori oka a meghibásodott töltőszelep. Első lépésként zárjuk el a vizet a sarokszelepnél vagy a főelzárónál. Ezután villáskulcs segítségével csavarjuk le a flexibilis nyomócsövet a töltőszelepről. Az anyák leszerelése után emeljük ki a töltőszelepet. Az új töltőszelep behelyezéséhez és a flexibilis bekötőcső visszaszereléséhez szükség lehet két fogóra is, hogy stabilan tartsuk a hollander húzásakor. Teszteljük a WC tartályt víznyomás alatt, majd állítsuk be a megfelelő vízszintet az új töltőszelep szabályzójával.

Mosógép és mosogatógép bekötése házilag:
Ha már volt korábbi berendezés a helyszínen, akkor a bekötéshez csak egy csavarhúzó és fogó szükséges. Csomagoljuk ki az új gépet. Érdemes áttekinteni az új gép csomagolásában található bekötési utasításokat. Első lépésként távolítsuk el az esetlegesen beépített dob- és ajtórögzítő elemeket. Használjuk a menetes lábakat a berendezés tökéletes síkba állításához. Rögzítsük a ürítőcsövet a szifonra a bilincs segítségével. Ezután kössük be a töltőcsövet a kombinált szelepre, majd nyissuk meg a vízcsapot a víznyomás beállításához. Csatlakoztassuk a gépet az áramforráshoz. Indítsuk el a próbaüzemet. Ha a víz- és szifoncsatlakozásnál nem tapasztalunk vízfolyást, akkor sikeresen elvégeztük a bekötést.

Ügyeljünk mindig a biztonságra és a gyártó által adott bekötési utasítások betartására. Ha bármilyen bizonytalanság merül fel, mindig ajánlott vízvezeték szerelő szakember segítségét kérni.

Hasznos
roland

Ok, amiért a csövek tönkremennek

Az otthonodban és a telked alatt futó csövek nap mint nap nagy terhelésnek vannak kitéve, és az idő múlásával sok kopásnak és károsodásnak vannak kitéve.

Read More »