Duguláselhárítás azonnal
7 nap garancia
20.000 ft -tól Alap szerelés költsége
 • 7 nap garancia
 • Gyorsszolgálat, azonnal indulunk
 • Vízvezeték szerelő végzi a munkát
Azonnal

Duguláselhárítás azonnal 7 nap garanciával Budapesten és Pest megye minden településén:

Cégünk bármilyen duguláselhárító munkát könnyedén fog megoldani! Hívjon minket, és már repülünk is, éjjel-nappal működő gyorsszolgálatunkkal azonnal. Telefonszámunk: 06 (30) 786 – 1000

Rendesen, cégünk azért volt képes több, mint 20 éven át fennmaradni, mert minden duguláselhárítási munkát úgy végeztünk, mintha a saját lakásunkba lenne. Csak akkor bontjuk fel a fürdőszobát, vagy ássuk fel a kertet, amikor a helyzet feltétlen megkívánja. Duguláselhárítóink kifejezetten figyelnek arra, hogy a duguláselhárítást követően minden esetben rendet hagyjanak maguk után, legyen az egy fürdőszoba felmosása, vagy egy kertben a föld elhordása, vagy ledöngölése. Fontos, hogy az azonnali szolgáltatás lényege, hogy nem kell várni mint az orvosnál. Ha valami folyik és nem lehet megállítani akkor mi azonnal megyünk.

Most kellene azonnal a duguláselhárítás?

Bármikor, az év minden napján éjjel-nappal elérhetőek vagyunk. Hívjon minket és érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Ha az azonnali szolgáltatásunkra van szüksége akkor természetesen azonnal megyünk! Lásd, értsd: tűzoltó, mentő. Azok mellett, hogy bizonyítottan rendet rakunk magunk után, mely olvasható a duguláselhárítás garanciális minőség blogunkban ügyfeleink elégedettsége is fontos számunkra, ezért minden visszatérő ügyfelünknek 20% kedvezményt nyújtunk – a korábbi számla ellenében. Továbbá duguláselhárításainkra garanciát vállalunk, melyről bővebben itt olvasható.

Mit lehet kipróbálni azonal ha dugulásunk lett?

 • A dugulás megelőzés érdekében, a sütő olajat ne meleg, hanem hideg vízzel hígítsuk fel és úgy öntsük a WC-be mert meleg vízzel dugulás okozója lehet.
 • Amikor nem darabos ételt mosogatunk, el ne használjunk szűrőt, mert lelassítja a víz áramlását és nem tudja a víz átmosni a csővezetéket,ellenkező esetben dugulás keletkezhet.
 • Ha nem mosunk hajat fürdés közben, a dugulás megelőzés miatt, ne használjunk szűrőt, mert lassítja vizet és ez előbb- utóbb dugulás okozója lehet.
 • Ha a dugulás elkezdődött, soha ne öntsünk bele lefolyótisztító szereket, mert nagyobb részben többet árt, mint használ.
 • A dugulás megelőzés érdekében, a mosogató lefolyó rendszerébe havonta egyszer egy nagylábos lobogó vizet öntsük, hogy a leülepedett zsírt feloldja és lemossa. Ellenkező esetben dugulás okozója lehet.
 • Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen öntsünk bele egy vödör vizet, mert ellenkező esetben lerakódhat benne a szennyeződés és ez dugulás okozója lehet.
 • A dugulás megelőzés miatt havonta egyszer húzzuk le a WC-tartályt és öntsünk mellé egy vödör vizet, a csővezetéket teljes keresztmetszetébe átmossa. ellenkező esetben dugulás keletkezhett.
 • Évente egyszer tisztítsuk a szifonokat, mert ellenkező esetben dugulás keletkezhet benne.
 • Használjunk vízben oldódó WC-papírt, mert ellenkező esetben a WC-papír nem tud feloldódni a vízben, és le tud rakódni a csővezetékben, és dugulás okozója lehet.
 • A dugulás megelőzés érdekében, ne dobjunk intim női pipereszereket a WC-be, inkább dobjuk a szemetesbe, mert ezek az anyagok megdagadnak, lerakódnak a csővezetékben és dugulás okozója lehet.
 • Aki már ezen az oldalon jár annak nem kell nagyon bemutatni, hogy mi az a dugulás és hol keletkezhet. Hiszen pont azért keresi ezt a szolgáltatást, mert már eldugult pl: wc. mosogató vagy kád és megoldásra van szüksége. Ezért nem is foglalkozunk a kialakulás okával és azzal sem, hogy 100 éve milyen volt egy dugulás.

Ami a lényeg: mit tehetek, ha dugulásom lett azonnal?

Léteznek hagyományos és extrémebb módszerek a duguláselhárításra amit mi magunk is véghez tudunk vinni. A hagyományos megoldás a lefolyótisztító granulátum, amit a lefolyóba öntve feloldja a dugulást. Ez egy hatásos módszer akkor ha még lefolyik a víz és el tud jutni a maró anyag a részleges dugulás helyére. Ebben semmi bonyolult nincs, meg kell venni azt a lefolyótisztítót ami tetszik és 1 nap és újra használható a részlegesen eldugult rendszer. Ez a hagyományos lefolyótisztítós megoldás abban az esetben nem működik, ha nem folyik le a víz semmilyen szinten. Mivel akkor a lefolyótisztító nem tud eljutni a dugulás helyére és nem tudja feloldani. A drága lefolyótisztító ott fog úszkálni a víz a vízben és a maró hatásától mindenki szenvedni fog. Még egyszer: ha nem tud lefolyni a víz akkor a lefolyótisztító nem használ soha semmilyen esetben! Aki nem akar kifizetni pár ezer forintot lefolyótisztítóra, az készíthet is magának egyet. Mivel az otthon meglévő (álltalában egy háztartásban meglévő) alapanyagokból tudunk erős lefolyótisztítót csinálni mi is.

Házi lefolyótisztító készítése otthoni alapanyagokból (azonnal):

 

1:  Szódabikarbóna és ecet házi lefolyótisztítószer:

 • A duó használata nagyon egyszerű, és megóvhatja mosogatóit a durva, büdös vegyszerektől.
 • Keverjen össze 1/2 csésze szódabikarbónát 1/4 csésze konyhasóval, és öntse le a lefolyóba, hogy gondot okozzon. Ezután öntsön 1 csésze forró ecetet a lefolyóba (habos és buborékos lesz). Fedje le a lefolyót egy dugóval, hogy megakadályozza a keverék szivárgását. Hagyja állni 15 percig. 15 perc elteltével engedjen forró vizet a csapból, vagy öntsön forró vizet a lefolyóba 30-60 másodpercig.
 • Makacs dugulások esetén ismételje meg a folyamatot. Ha ezt a módszert havonta egyszer rendszeresen elvégzi, a lefolyó nem fog eldugulni.

2: Egyszerű mosószer és forró víz + mosogatószer gyógyítja a zsírdugulást:

 • Azok, akik szeretik a kókuszolajat használni a szépségápolási rutinjukban, észrevehetik, hogy a lefolyójuk nagyon lassan folyik le. Lehet, hogy zsírdugulás van a lefolyóban. Ott van még az a „hoppá” tényező, amikor a főzés után véletlenül kiönti vagy leönti a zsiradékot a mosogatóba.
 • Tegyen két evőkanál mosogatószert egy fazék forró vízbe, majd lassan öntse a forró vizet a lefolyóba. Ez különösen hatékony a zsírdugulások feloldásában, mert a zsírt folyékony állapotba hozza vissza, majd a mosószer segít.

3: Borax, só és ecet:

 • Kezdje 1/4 csésze sóval és 1/4 csésze bóraxszal, valamint 1/2 csésze ecettel. Öntse le az oldatot a lefolyóba, majd öntsön rá egy fazék forró vizet. Legalább egy órán át hagyja állni, mielőtt forró csapvízzel kiöblíti.

Ha már a lefolyótisztítók sem segítenek, akkor vákuumpumpa azonnal:

 • Ekkor sem kell azonnal még a duguláselhárítót hívni ha még próbálkoznánk a dugulás megszüntetésével. Lehetőségeink között van még a vákuumpumpa ha van otthon. Itt nem az ipari vákuumpumpára gondolunk hanem a barkácsboltban kapható pár ezer forintos pumpára. Levegőpumpa elven működik víznyomással, lefolyók, mosdók tusolók, fürdőkádak dugulásainak elhárítására. Amennyiben gyakran van otthon dugulás, akkor érdemes lehet egy ilyet beszerezni és néha vákuumot képezni a rendszerben. Ez a módszer nagyon hatásos és környezetbarát is egyben. Nem beszélve arról, hogy bármikor kölcsön tudjuk adni bárkinek, ezzel egy jó pontot szerezve magunknak.
 • Amennyiben a pumpa sem használt, úgy még 1 végső lehetőségünk akadt, ha még mindig próbálkoznánk!
 • A lefolyótisztító csőgörény maradt mint lehetőségünk. Itt sem az ipari termékekre kell gondolni hanem az otthoni használatura. Ezt is be kell szerezni, mert nem valószínű, hogy van otthon egy elfekvőben. A legjobb választás az összes lefolyó rendszeres tisztításához az eltömődés elkerülése céljából, többször is használható. Használata hetente 1-2 alkalommal ajánlott. Az ára 6.000-15.000 forint között mozog de ha belegondolunk, hogy egy duguláselhárítás ennek a duplája is lehet, akkor már megéri. Nem beszélve arról, hogy ezt egy alkalommal kell megvenni és évekig nem lesz vele problémánk. (Ehhez a lefolyókat azért helyesen is kell használni)
 • Amennyiben semmi sem használt, amit mi meg tudtunk tenni a dugulás elhárítása érdekében, akkor már csak az ipari gépek jöhetnek szóba:
   

  A duguláselhárító szakemberek is ehhez hasonló gépekkel dolgoznak, csak ők ipari szinten. Egy vákuum pumpa több 100ezer forinttól kezdődik. A 20-30 méter spirál a géppel együtt pedig majdnem hogy milliós költség.

  Ezért meg sem fordulhat a fejünkben, hogy ilyeneket veszünk mert igazság szerint nem éri meg. Amikor már mindent kipróbáltunk és még mindig dugulás van akkor le kell tolni annyi csőgörényt a lefolyóba ami eljut a dugulásig. Ezért kell nekünk ilyenkor a duguláselhárító szakember.

Milyen duguláselhárító gépeket használnak a mi duguláselhárítóink?

 1. Rothenberger csőtisztító Super Plus
 2.  Rothenberger R600 VarioClean duguláselhárító gép + vezetőcső: Erős csőtisztító különböző méretű spirálokkal és átfogó fúrófejekkel van kiszállítva, amelyek lehetővé teszik a csövek tisztítását és a dugulások eltávolítását. A lefolyótisztító professzionális és háztartási alkalmazásokhoz is alkalmas.
 3. Elektromos csőtisztító spirál – 240 W – 580 ford./perc – 7,5 m – Ø 19 – 40 mm
 4. Spirál készlet – MSW-Drills-32
 5. Endoszkóp kamera – 3,5″ LCD – 360° – SD kártya hely – Ø 10 mm – IP67

Mint ahogy látni lehet, ezekkel az eszközökkel nincs olyan dugulás amit ne tudnánk elhárítani!

Cégünk nem ma kezdte a szakmát! Már 10+ éve vízvezetéket szerelünk és dugulás elhárítunk (azonnal):

Először is Budapesten és annak 60km-es vonzáskörzetében dolgozunk éjjel és nappal. Mivel mi egy gyorsszolgálat vagyunk, így mindig készenlétben állunk. Miért? Azért mert ha ömlik ki a sz**r a wc-ből akkor ott nincs mire várni. Nincs idő arra, hogy magunk megoldjuk a problémát és lehet meg sem tudjuk oldani, mégis elmegy pár nap vele. Nem beszélve azokról az alapanyagokról amit beszereztünk hozzá.

Közben mi, a duguláselhárítók 30-40 perc alatt meg tudjuk oldani a dugulást és minden eszközünk megvan hozz. A garancia pedig természetes! Minden elvégzett duguláselhárításra 7 nap garanciát adunk. Azaz ha újra eldugulna a rendszer 7 napon belül, akkor újra kimegyünk és ingyen megcsináljuk.

Az újra eldugulás egy meglévő jelenség! Azért mert ha nem megfelelően használjuk a lefolyókat akkor el fog dugulni, ennyi a történet. A másik ilyen jelenség pedig a rossz rendszer kiépítés miatt alakul ki. Ugyanis ha nem lejt a vezeték, akkor nem tud úgy lefolyni a szennyvíz és egyszer csak megáll. Ezekben az esetekben komoly elköteleződésre van szükség, mert újra vezetékelni egy rendszert nem egy leányálom és anyagilag is nagyon drága.

Mit kell tudnom, ha hívni akarok egy duguláselhárítót? Mit fog tőlem kérdezni?
 • Helyileg hol van a dugulás? (Település)
 • Lakásról vagy családi házról, ikerházról van szó?
 • Mikor keletkezett a dugulás és hol? (wc, mosogató stb?)
 • Valaki megpróbálta már kidugítani? (akár szakember akar mi magunk)
 • Mennyire sürgős a duguláselhárítás?
 • Mikor tudunk menni?


Mennyibe kerül a duguláselhárítás azonnal?

Általánosságban méteráron dolgoznak a duguláselhárítók de mi nem! Azért nem mert meg szeretnénk tartani az ügyfelet és azt akarjuk, hogy ajánljon másnak minket. Mi FIX áron dolgozunk azaz nem méter díjon. Így egy duguláselhárítás ára nálunk 15.000 és 35.000 ft között mozog.

Amikor a spirált beletolja a duguláselhárító a lefolyóba akkor azt addig tolja amíg a dugulás meg nem szűnik. Egy laikus ember aki nem ért hozzá az hiába áll ott, nem tudja megmondani, hogy a dugulás milyen mélyen volt. A duguláselhárító csak tolja és tolja a spirált és csak úgy pörögnek felfelé a 10ezrek. Miközben lehet, hogy az első 3 méteren megoldódott a probléma és a végösszeg csak 20 ezer lenne. Ilyenkor a duguláselhárító szakember lelkiismeretén van múlik minden.

Mi nem így csináljuk! A duguláselhárító szakember kimegy és megnézi a problémát és megmondja azt, hogy mennyi az a maximum összeg amire számítani lehet. Innentől kezdve mind1, hogy 10 vagy 20 méteren van a dugulás az összeg amit mondtunk, az nem lehet több mint amit az elején meghatároztunk.

A nagy lakótelepeken sok probléma szokott lenni a dugulással. Főleg azoknál akik a földszinten laknak, mert oda gyűlik össze minden. Gondoljunk bele, hogy annyi ember használja azt a hálózatot és nem lehet ellenőrizni, hogy ki mit önt a lefolyóba. Ezért ha panel lakásban dugulásunk van akkor minden esetben kérdezzük meg a duguláselhárítót, hogy hol volt a dugulás. Amennyiben olyan helyen ami nem a mi hibánk, akkor a háznak a közös költségből állnia kell a kiadásunkat.

Amennyiben értékesnek találtad az odalunk, úgy kérünk értékeld, köszünjük:
5/5
 • Mind
 • Csepel
 • csatornaszag
 • csőtörés
 • dugulás megelőzése
 • duguláselháritás
 • duguláselhárítás
 • ecet
 • házi praktikák
 • lefolyótisztító
 • padlóösszefolyó dugulás
 • vízvezeték
 • vízvezetékszerelés
 • wc dugulás