0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Cégünk GARANCIÁT VÁLLAL 7 napig az elvégzett munkára, azonban van pár hivatalos tény amit szükséges tudni ezzel kapcsolatban. Fontos: pl: az éttermek, társasházak, nagy forgalmú helyek számára is maximum 7 nap (1 hét) garanciát tudunk nyújtani. Hivatalosan – törvény szerint – duguláselhárításra nincs garancia! Csatornatisztításra se jár garancia, mert ez nem egy klasszikus hibajavítás, de ezektől függetlenül mi adunk garanciát.Itt nincs alkatrészcsere, nincs lefolyó- vagy csatornaátépítés. Csupán a meglévő lefolyóban, csatornarendszerben megszüntetjük a dugulást, felhígítjuk, eltoljuk a feltornyosult szennyeződést, kitisztítjuk a rendszert, ami csatornakamerával megbízhatóan ellenőrizhető.A duguláselhárítás, csatornatisztítás olyan, mint egy nagy takarítás.

Hiába takarítunk biztos újra kosz lesz ha nem tartjuk karban folyamatosan. A karbantartással mi magunk is meg tudjuk előzni a dugulást, úgy mint a nagy port a szobában. Ha nem takarítunk a szobában akkor por lesz, ugyan így van a dugulással is. Vissza fog dugulni attól függetlenül, hogy mi kidugítottuk.Abban az esetben ha törés, repedés az okozója, elöregedés miatti kitüremkedés az ismétlődő hiba oka, arról nem a duguláselhárító tehet.

Ezért a törvény nem ad garanciát sem a takarításra, sem a dugulásra, egyik sem számít javításnak.Nálunk mégis van minden elvégzett munka után duguláselhárítás garancia, ami egy hét, azaz 168 óra.Fontos, hogy a 7 nap azaz 168 óra az minden napra vonatkozik. Akkor is ha munkaszüneti nap avagy éppen nincs otthon senki. A fentiekre visszatérve akkor is koszolódik a lakás ha nincs otthon senki a dugulás sem kivétel eze alól.