0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000
Kád duguláselhárítás
7 nap garancia
20.000 ft -tól Alap szerelés költsége
 • 7 nap garancia
 • Gyorsszolgálat, azonnal indulunk
 • Vízvezeték szerelő végzi a munkát
Azonnal

Duguláselhárítás azonnal 7 nap garanciával Budapesten és Pest megye minden településén: Telefonszámunk: 06 (30) 786 – 1000

A legegyszerűbb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját.
 
Az egyik legbosszantóbb dugulás az a kádnak az eldugulása. Természetesen vannak előjelei amit ha észreveszünk akkor megóvhatjuk magunkat a problémáktól. Az esetek közel 100%-ban még a dugulás előtt érezhető hogy nehezebben folyik le a víz, szinte senki sem foglalkozik ezzel a dologgal amit nagyon rosszul tesznek. Ilyenkor még a dugulás elkerülhető. Léteznek olyan tisztítószerek amiket ha beleöntünk a kádba és fél napig állni hagyjuk akkor a dugulást meg szokta oldani.
 
Abban az esetben ha nem foglalkozunk a lassan folydogáló vízzel olyan dugulások is keletkezhetnek amikhez akár a kádnak a kibontására is szükség van. A leggyakoribb probléma az hogy a haj, szappan, túlzott tusfürdő, fürdősó bekerül a lefolyóba és a nagy sűrűség miatt eldugítja azt. A lefolyótisztító szer ezeket a szenteződéseket még fel tudja ha időben cselekszünk.
 
Abban az esetben ha már semmi sem segít akkor kell szakembert hívni aki először ha hozzáfér akkor kitisztítja a szűrőt ha nem akkor más megoldást keres. Fontos hogy a kádat sosem kezdjük el kibontani hogy a szűrűhöz eljussunk mert maradandó károkat tud okozni!

 

kád dugulás mitől más mint pl a wc vagy a mosogató?

A régi építésű házakban még szokás volt bebetonozni a csöveket így szinte lehetetlen hozzáférni bontás nélkül bármihez is. A kádat szétbontani nem olyan egyszerű mint egy mosogató szifont lecsavarni és maradandó károkat is okozhat. A kádban sokkal több a szennyeződés és a haj mint a wc vagy a mosogatónál ezért sokkal körültekintőbben kell figyelni a dugulás kialakulására.

 

Mit tegyek ha teljesen eldugult a kádam?

Ilyen esetben nincs más megoldás mint duguláselhárító szakembert hívni ha a otthoni praktika nem segít.

Ha eldugul a kád lefolyója, a legfontosabb, hogy ne próbáljuk meg szétszedni a lefolyót, ha nem értünk hozzá, mert az széteséshez vezet és biztos bontás lesz a vége. Enyhébb dugulás esetén először próbáljunk meg némi vízkő oldót önteni a lefolyóba, majd a zuhanyzó gumicsövével nagy nyomású, vizes átmosással. Amennyiben ez a megoldás nem célravezető, szódabikarbóna és ecet keverékét öntsük a lefolyóba. Ehhez 2-3 zacskó szódabikarbónát juttassunk a lefolyóba, majd öntsünk rá 1,5 liter forrásban lévő ecetet. Rásegíthetünk a duguláselhárítására pumpa segítségével is. Ha ezek a praktikák nem oldják meg a problémát, a boltban vásárolt lefolyótisztító szerekhez is fordulhatunk.

Ezek közül a legtöbbet este kell a lefolyóba önteni és egy éjszaka alatt fejtik ki hatásukat. Reggel 4-5 liter forró vízzel tudjuk leöblíteni ezeket a szereket, sőt fokozhatjuk a hatást, ha forró vízsugarat is használunk. Legvégső esetben (szakember hívása előtt) fordulhatunk a háztartási sósavhoz is, melyből a literes kiszerelés körülbelül 1/3-ára lesz szükségünk. Öntsük ezt a mennyiséget a lefolyóba és hagyjuk hatni a szert 15-20 percig. Ezután engedjünk hideg vizet a lefolyóba. Ha a probléma még ezután is fennáll, nem tehetünk mást, forduljunk szakemberhez, aki képes elhárítani a dugulást.

Miért válasszon minket Budapesten?

A zuhany duguláselhárításában csapatunk nagyon jól teljesít. Cégünk szinte mindig bontás nélkül tudja elvégezni a feladatot. Mivel számunkra az ügyfél a legfontosabb, mindig szem előtt tartjuk, hogy neki mi a legjobb. Időpont-egyeztetéskor is alkalmazkodunk a kliens kéréséhez, amikor ő ráér, mi akkor megyünk ki hozzá, ugyanakkor a végösszeget is előre közöljük vele. Nem kell attól tartania, hogy folyóméterben vagy óradíjban számlázunk, nálunk mindig fix összegekre lehet számítani

. A zuhany duguláselhárítás vállalkozásunknak köszönhetően nem jelent anyagi megterhelést, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy pénzéért minőségi munkát kap. Bár elsőre azt gondolnánk, hogy csak a hajszálak miatt dugulhat el a zuhany lefolyója, a szappan- és samponmaradványok is ludasak lehetnek a dologban. Különösen, ha spórolunk a vízzel, és nem öblítjük le megfelelően a zuhanytálcát, akkor a fent említett maradványok megtapadnak a vezeték falán, szűkítve annak átmérőjét. Így amikor egy kisebb tárgy vagy hajszálak jutnak a vezetékbe, már meg is történik a zuhanytálca dugulása. Ilyenkor forduljon bátran hozzánk, mi a zuhany duguláselhárításában is profik vagyunk!

Amennyiben értékesnek találtad az odalunk, úgy kérünk értékeld, köszünjük:
5/5
 • Mind
 • Csepel
 • csatornaszag
 • csőtörés
 • dugulás megelőzése
 • duguláselháritás
 • duguláselhárítás
 • ecet
 • házi praktikák
 • lefolyótisztító
 • padlóösszefolyó dugulás
 • vízvezeték
 • vízvezetékszerelés
 • wc dugulás