0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Vízvezeték szerelés Gyorsszolgálat azonnal 7 nap garanciával Budapesten és Pest megye minden településén: Telefonszámunk: 06 (30) 786 – 1000

 

Vízvezeték Szerelő Budapest – Providomus Kft

A Providomus Kft a városban számos kiváló minőségű szolgáltatást kínál, mint a vízvezeték szerelés Budapesten. Megfizethető áraink és hosszú távú szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

Leggyakrabban kérnek minket különböző feladatokra, mint például a csaptelep csere, szaniterek le- és felszerelése, csőtörés javítása és a meghibásodások javítása. Emellett szakértők vagyunk mosógép vagy mosogatógép bekötésében is.

A Providomus Kft vállalja, hogy gyors és hatékony szolgáltatást nyújt, amire szüksége van. Budapest bármely részén elérhetőek vagyunk, hogy segítsünk megoldani vízvezeték szerelési problémáit. Ha szüksége van egy megbízható, tapasztalt vízvezeték szerelőre Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal.

Providomus Kft: Gyors és Hatékony Vízvezeték Szerelő Budapesten

A Providomus Kft nem csak egy egyszerű vízvezeték szerelő, hanem egy gyors és hatékony szolgáltató, aki a munkáját szenvedéllyel és odaadással végzi. A szolgáltatásaink közé tartozik a gyors vízvezeték szerelés Budapest területén.

Mit NEM Vállalunk?

Van néhány munka, amit nem vállalunk, ezek közé tartozik a hidromasszázs kád javítása, a csaptelep javítása. Eze a munkák általában nagyobb csoportokat igényelnek, és mivel főként egyedül dolgozom, elsősorban olyan munkákat vállalok, amelyek egy szerelőpárosnak már túl kis munkának számítanának.

Milyen Munkákat Vállalunk? Hívjon 06307861000

A Providomus Kft képes kisebb és közepes vízszerelési munkákat vállalni. Az áraink versenyképesek, nincsenek rejtett díjak és extra költségek. Büszkék vagyunk arra, hogy pontos, rendezett és tiszta munkát végzünk.

Mi a Providomus Kft Elkötelezettsége?

Elkötelezettek vagyunk a gyors, megbízható, udvarias, barátságos, megfizethető és hatékony vízszerelő szolgáltatás iránt. Az ügyfeleinktől kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben adjanak meg minden szükséges információt a munkához, így képesek vagyunk előre beszerezni a szükséges anyagokat.

Anyagbeszerzés

Ha a szerelés közben külön anyagbeszerzésre van szükség, azt pár napon belül tudjuk beszerezni. Ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudunk újra kimenni. Sajnos gyakran előfordul, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, sérült az új WC tartály, vagy nem megfelelő az átmérő. Kérjük, vásároljanak minőségi anyagokat, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

Providomus Kft: Szakértő Vízszerelés Budapesten és Környékén

A Providomus Kft a vízszerelés szakértője Budapesten és környékén. Legyen szó szaniterek felszereléséről, csaptelepek cseréjéről vagy lefolyó szifon cseréről, a Providomus Kft a legjobb választás.

Szolgáltatásaink 06307861000

Szolgáltatásaink közé tartozik a WC-tartályok és kagylók beépítése és cseréje, WC-csészék és WC-tartályok szerelése, mosdók és mosogatók bekötése, sarokcsapok, flexi csövek vagy fali elzárók cseréje.

Ha vízszerelési problémád van a mosógéppel vagy mosogatógéppel, a Providomus Kft segítséget nyújt a bekötésben. Ezen túlmenően, ha csőtörésed van, vagy bármilyen lefolyóhibád, a Providomus Kft a segítségedre lesz.

A Providomus Kft Elkötelezettsége

A Providomus Kft elkötelezett a gyors hibaelhárítás iránt és a vizes problémák megoldásában van a szakterületünk. Figyelem, nem foglalkozunk csaptelep javítással, csak cserével, mert a javítás többe kerülhet, mint a csaptelep csere.

A Minőség Fontossága

Az egyik leggyakoribb hiba a csaptelepek vásárlásánál a gyenge minőségű termékek választása. Tapasztalataink szerint ezek a termékek gyakran csak egy évig bírják. Ezért mindig javasoljuk, hogy vásárolj magasabb minőségű csapot.

Tapasztalat és Szakértelem

Vízvezeték- és központifűtés szerelő végzettséggel rendelkezem. Több évet dolgoztam egy közepes cégnél, ahol tapasztalatot szereztem nagy építkezéseken, iskolákban, óvodákban, bankokban. 2017 óta dolgozom egyéni vállalkozóként és nagy igényt látok a kisebb lakossági munkákra is. A szakértő vízszerelő ritka, mint a fehér holló, de a Providomus Kft-nél több éves tapasztalatunk és széleskörű ismereteink vannak a vízvezeték problémákkal és azok megoldásaival. A visszajelzések alapján ügyfeleink nagyon örülnek a pontos érkezés

nekünk, és rendkívül értékelik, hogy a feltüntetett árak valós árak. Ha probléma adódik szerelés közben, akkor is annyi az ára, amennyit megbeszéltünk. A Providomus Kft nem csak a vízszerelés szakértője, hanem az ügyfél elégedettségére is törekszik.

Válassza a Providomus Kft-t a vízszerelési igényeihez Budapesten és környékén. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek.