0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Aktuális nyeremények:

1db:  csocsó asztal

– Adatvédelmi tájékoztató: itt
– Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

  A Nyereményjátékok szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik az Duguláselhárítás fix áron (dugulaselharitas-fix-aron.hu), (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Facebook oldalon megjelenő valamennyi Nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék), az adott Játéknál feltüntetett egyedi feltételekkel.
 • 1. A Játékban résztvevő személyek:
  A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.
 • 2. A Játék leírása:
  A Játék Duguláselhárítás fix áron Facebook oldalán megosztott posztban érhető el. Ott olvasható a Játék leírása, tekinthetők meg az ahhoz kapcsoló anyagok és ott lehet regisztrálni, illetve jelentkezni a Játékra. Ha a feltételek máshogy nem szólnak, általánosan a következő feltételekkel indítunk nyereményjátékot:


  ✅ Válaszoljon üzenetben a játékban feltett kérdésre

  A megosztás nem feltétele a játékban való részvételnek.

 • 3. A Játék időtartama:
  Mindig az akutális játékan megjelölt ideig tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.
 • 4. Jelentkezés a Játékra:

  A Játékra jelentkezni:

  – Mindig a nyereményjátékban feltüntetett módon lehet.

  A játékban csak facebook fiókkal rendelkező játékos vehet részt. 1 személy csak 1 alkalommal jelentkezhet az adott játékra.

  A játékban csak akkor vehet részt valaki, ha a Játékos a játék pályázati feltételt teljesítette.

 • 5. Nyeremény:
  A nyereményjátékban meghatározott termékek vagy szolgáltatások.
 • 6. Soroslás időpontja:
  Mindig az akutális játékan megjelölt időben.
 • 7. Sorsolás:
  A játékosok közötti sorsolás alkalmazás segítségével történik. A sorsolás folyamatát videóban rögzítjük.
 • 8. Nyertesek értesítése:
  A nyertes / nyertesek külön posztban megnevezésre kerülnek.
 • 9. A nyeremények kézbesítése:
  A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe!
 • 10. Adatkezelés:

  A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

  – a Szervező a Játékos által megadott személyes adatokat (pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám) kezelje kapcsolatfelvétel céljából, a cél teljesüléséig, de legkésőbb a nyeremény feladásáig.

  A Szervező a személyes adatokat, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

 • 11. Felelősségkizárás:
  A pályázatok hiányosságáért (névelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik.
 • 12. Egyéb:

  – Amennyiben a nyeremény tárgy nyeremény, abban az esetben az ország bármely pontjára postán eljuttattja a játék üzemeltetője.

  – A szolgáltatás jellegű nyereményeket csak Pest megyei településeken tudjuk érvényesíteni.

  – Amennyiben a nyertes nem tudja igénybe venni a szolgáltatás jellegű nyereményét, úgy újabb sorsolást indítunk.

  – Amennyiben nem tudja a játék szervezője elérni a nyertest és a nyertes sem jelentkezik a nyereményért, úgy 1 héten után újra sorsolunk.

  – A nyertes szolgáltatás jellegű nyeremény esetén, elfogadja hogy a munkafolyamatról videót rögzítsünk és ezt nyilvánosan közzé tegyük a játék szervező hivatalos facebook oldalán. A nyertes nem köteles a videóban részt venni.

  A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai / Facebook fiókja megfelelnek a valóságnak.

  A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.