0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

A szakemberek spirál típusú mechanikus lefolyótisztító gépet használva eltávolíthatják a súlyosabb lerakódásokat és dugulásokat, amelyeket öblítéssel nem lehet megoldani. A hagyományos fürdőszobai padlóösszefolyóknak három fő típusa létezik.
+ Az elavult csavaros bűzelzáró csapda.
+A legismertebb kivehető szagelzáró könyökcsapda.
+Design és modern buborékos úszó típusok.

Kérd árajánlatunkat és 1-2 órán belül mi küldjük is az árajánlatot. Amennyiben sűrgős, úgy hívj minket és azonnal minden kérdésedre választ adunk:

06 (30) 786 – 1000

Leírás

Mit kell tennie, ha a padlóösszefolyó eldugul?

Sokan tapasztalták már a kellemetlen érzést, amikor a padlóösszefolyó vize eldugult vagy bűzlött. A fürdőszobai padlóösszefolyó elsődleges funkciója a víz elvezetése. Ez néha dugulás, vagy lerakódások felhalmozódása miatt történhet meg.

A hagyományos fürdőszobai padlóösszefolyóknak három fő típusa létezik:
+ Az elavult csavaros bűzelzáró csapda.
+A legismertebb kivehető szagelzáró könyökcsapda.
+Design és modern buborékos úszó típusok.

A padlóösszefolyók nemcsak hagyományosan a középső fürdőszobában találhatók, hanem máshol is használhatók, például garázsban vagy konyhában. Egyre elterjedtebb az úgynevezett „zuhanyzólefolyó” is. Ez is az elsődleges célt, a lefolyást szolgálja.

Az egyik leggyakoribb dugulás, amelyet saját magagunk is megjavíthatunk, a padlóösszefolyó dugulás. A padlóösszefolyó dugulását gyakran az okozza, hogy szennyeződés kerül a lefolyóba. Azonban az is okozhatja, ha egy apró tárgy kerül a lefolyóba a lyukakon keresztül. A jellegzetes bűz általában a dugulás jele.

Az erős vízsugár gyakran képes feloldani a dugulást, feldarabolva a darabokat és átjárhatóvá téve azt. Ne próbálkozzon semmilyen házi szerrel, ha nem észlel javulást. Ha csővágóval próbálkozik, az komoly problémát okozhat a padlóösszefolyóban. Jobb, ha szakembert hív.

A szakemberek spirál típusú mechanikus lefolyótisztító gépet használva képesek eltávolítani a komolyabb dugulásokat és lerakódásokat.