0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Wc duguláselhárítás

Nem lehetetlen megoldani a WC dugulást 1 órán belül. A WC lehúzása után a lefolyóból a víz eléri a csésze peremét, és olyan helyzetben találjuk magunkat, amellyel ritkán találkozunk. Ott ülünk a wc-n és alattunk egy nagy tó keletkezik, ami nem oda való, és a tetején WC-papír úszkál vagy még rosszabb. Ez nem normális dolog. Nem várhatunk csodára megoldást kell találni.

Kérd árajánlatunkat és 1-2 órán belül mi küldjük is az árajánlatot. Amennyiben sűrgős, úgy hívj minket és azonnal minden kérdésedre választ adunk:

06 (30) 786 – 1000

Leírás

MI OKOZHATJA A WC DUGULÁSÁT?
Az első természetes védekező reakció: Nem én voltam, ezt nagyon gyakran halljuk.

  • Lehetett gitt, építési törmelék, macskaalom, beleesett gyerekjáték, parfümös doboz, telefon, bankkártya vagy kiömlött étel. Egy tampon, egy szivacs, egy vattapamacs, eldobható szexuális játékszerek vagy hasmenés után fel nem oldódó WC-papír.- A lefolyó lejtésével lehet probléma.
  • Lehet, hogy a csövet nem öblítik eléggé, vagy kondenzált anyagok halmozódtak fel.
  • Az is előfordulhat, hogy egy autó először hajtott át a lefolyón az udvaron. Ha a lefolyó alapja nincs kiépítve vagy döngölve, az dugulást okozhat.

Ne hagyd magad becsapni a szépen csomagolt vegyszerekkel, ha…

Ha az apró betűs használati utasítást nagyítóval sem tudod elolvasni vagy megérteni, akkor meg se vedd. Ezzel nagy kárt okozhatsz magadnak és a környezetednek. Ha egy lejtős csövön belül akár egy parányi víz is van, az a kémiai hő hatására felmelegedhet, így a falban vagy a padlóban lévő cső deformálódhat. A hő hatására a kémiai hő a csövet is felmelegítheti úgy, hogy a cső elég forró lesz ahhoz, hogy elrepedjen. A nem sima, hanem kidudorodó cső szabályos dugulást okozhat simán. Ezt szét lehet bontani és oldalfalakkal és padlócsempékkel helyettesíteni.

Ha a vegyszert nem az utasításoknak megfelelően alkalmazzuk, akkor az visszafordíthatatlan károkat okozhatott a csőben. A megkeményedett anyag még a betonnál is erősebbé válik. Ez azt jelenti, hogy a falon belüli csőrendszert szét kell bontani, újra kell építeni, és ez sokszorosába kerül, mint egy szakszerű duguláselhárítás.

A wc duguláselhárítás költségeit befolyásoló tényezők:

Kiszállási díj – Egyes vízvezeték szerelők ingyenes becslést adnak, míg mások  15.000 forintot számítanak fel a kiszállási díjért.

Hozzáférhetőség – A gerincvezeték dugulása nehezebb, mint a mosogatómedencénél vagy a kádnál lévő dugulás. Bizonyos munkákhoz több hozzáférési ponthoz való hozzáférésre vagy a WC ideiglenes eltávolítására lehet szükség.

Súlyosság – A legtöbb dugulás 5 percig képes kígyózni. A többszörös dugulások vagy a súlyos fővezetékek dugulása azonban akár egy órát is igénybe vehet. Videokamerás ellenőrzésre van szükség.

A dugulásokat haj, ételmaradék, háztartási törmelék és zsír okozhatja. Ezeket nehezebb kijavítani, mint az olyan természetes akadályokat, mint a gyökerek, botok vagy gyökerek, amelyek a vízelvezető rendszerbe kerülhetnek.

Előre nem látható károk: Előfordulhat, hogy a vízvezeték szerelőknek csöveket, WC-alkatrészeket kell kicserélniük, vagy hulladékot kell ártalmatlanítaniuk.