0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Szia! Briák László vagyok, vízvezeték és vízkészülék szerelő.

Szakmai tapasztalatom és specializációm a WC tartályok szerelésére, Wc tartály javítás összpontosul. Weboldalam célja, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb WC tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, valamint segítsem Önt a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.

Nézze meg weboldalamat, ahol részletes információkat találhat a WC tartályokkal kapcsolatban. Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, keressen bizalommal.

Remélem, segíthetek Önnek!

Üdvözlettel, Briák László Vízvezeték és vízkészülék szerelő

Üdvözöllek! Szükséged van WC tartály szerelésre vagy cserére?

Gyakran kell ütögetned vagy nyomogatnod a WC tartályt, hogy ne csordogáljon a víz az öblítés után? Elavult a jelenlegi WC tartályod, és modernizálni szeretnéd?

Wc tartály javítás 0-2406307861000

Nem probléma, specializálódtam különböző típusú WC tartályok szerelésére. Nem csak a hagyományos tartályos rendszerek javításával foglalkozom, hanem Grohe és Geberit rendszerekkel is, melyeket a fal mögé építenek. Wc tartály javítás

Rendelkezem saját gyári alkatrész és javító készletekkel, így bármely Magyarországon kapható típushoz biztosítani tudom a WC tartály cseréjéhez szükséges alkatrészeket. Még hétvégén vagy ünnepnapokon is elvégezhető a WC-jének javítása. Ha esetleg nincs raktáron egy-egy típushoz tartozó alkatrész, rövid időn belül beszerezhetem azt. Wc tartály javítás

Tudtad  miért fontos a WC tartály cserére?

Egy hibásan működő WC tartály jelentősen megnövelheti a vízszámládat. A látszólag jelentéktelen vízfolyás havi szinten komoly költségnövekedést eredményezhet.

Ezen kívül, a WC tartályból szivárgó víz elvízkövesítheti a WC csészét, ami hosszabb távon rontja a toalett megjelenését, és nehezen tisztíthatóvá teszi azt.

Amennyiben a Wc tartály javítás mellett döntesz, érdemes lehet megfontolni a teljes tartály cseréjét is. Ha úgy határozol, hogy cserélni szeretnéd a tartályt, érdemes megismerkedned a különböző típusokkal és az itthon elérhető WC-k és WC tartályok kínálatával.

Néhány a kínálatunkban elérhető márkák közül:

  • Vega
  • Dömötör
  • El fogja viselni
  • Alföldi
  • Grohe
  • Laguna/LIV
  • fő-
  • Alcaplast
  • MINT AZ

Amennyiben WC tartály cserére van szükséged, teljes körű szolgáltatást nyújtok a beszerzéstől a felszerelésig. Bátran állhatsz rendelkezésemre.

Remélem, segíthettem!

Falra szerelt WC tartály 06307861000 Hívjon

Falra szerelt WC tartály

A falra szerelt WC tartályoknak két alapvető típusa van, amelyeket magasra és alacsonyra szerelnek fel. Wc tartály javítás

Ezeket a WC tartályokat általában 150-400 cm magasságban helyezik el.

  • Wc tartály javítás, szerelés  

Minden típusra jellemző, hogy az öblítést működtető gomb a tartály tetején található.

Fontos, hogy a tartály közelében legyen elegendő kiállás, és a WC csésze legyen távolabb a faltól, hogy ne akadályozza az ülőke felhajtását.

A falra szerelt WC tartályok mindegyike hőszigetelt, így nem kell aggódnod a páralecsapódás miatt. WC tartály szerelés

Az öblítés folyamata bármikor megszakítható a lehúzó zsinór vagy az öblítő kapcsoló elengedésével. WC tartály szerelés 

Monoblokkos WC tartály

A monoblokkos WC tartály egy speciális típus, ahol a WC csésze és a tartály egybe van építve. WC tartály szerelés 06307861000

 Jellemzők és felépítés

A monoblokkos toalett jellemzően kerámiából készül és oldalbekötésű. A WC csésze legtöbbször mélyöblítésű kialakítással rendelkezik.

Funkcionalitás

A monoblokkos WC tartályok többféle funkcióval is rendelkeznek, lehetőséget nyújtva takarékos vagy teljes öblítésre is.

Vékony wc tartályok

A monoblokkos kivitelhez nagyon hasonló megjelenést kölcsönözhetnek a vékony wc tartályok is, melyek közvetlenül a WC csésze fölött helyezkednek el.

Öblítő szelep: A hatékony wc öblítés megoldása<Hasznos szerelvény, amikor nincs hely a wc tartálynak

Abban az esetben lehet igazán hasznos szerelvény az öblítő szelep, amikor nincs elégséges hely a fürdőszobában wc tartály felszereléséhez.

A wc tartályhoz képest pontosabb vízmennyiség-szabályozás

A wc csészékhez többnyire öblítő tartály is tartozik, mely lehet falba szerelt, falra szerelt illetve monoblokkos (egybe épített) kivitelű is. Azonban bár a legtöbb wc tartályban szabályozható az öblítési vízmennyiség, de közel sem lehet olyan pontosan kontrollálni, mint egy öblítő szelep esetén

Víztakarékos megoldás az öblítő szelep

A családi vízfogyasztás közel 30%-át adja a wc tartály öblítése során felhasznált víz. A magasra szerelt, oldalán húzókarral ellátott wc tartályok öblítéskor a teljes vízmennyiséget (jellemzően 12 liter) felhasználják, és csökkentik a rendelkezésre álló helyet.

Ezzel szemben a wc tartályoknál jóval hely és víztakarékosabb megoldásnak számít a hálózati vízvezetékre csatlakoztatható öblítő szelep. Számtalan kivitel és gyártmány létezik (például Mofém, Grohe, Schell), melyek működésben közel azonosak és 1-6 bar víznyomású rendszerbe lehet őket beszerelni.

Kézi vagy automata működtetés

A modernebb öblítő szelepek már automata módon zárják a vizet és kétféle módon képesek üzemelni. Régebbi kivitelek esetén a kezelőgomb segítségével, azaz kézi működtetés során öblítettek, ami könnyű szabályozhatóságot eredményezett. Az öblítő víz mennyisége körülbelül 6-9 liter, és az átfolyó víz mennyisége általában 1,3 liter/mp.

Víztakarékosság előtérben: Kétfunkciós öblítő szelepek

A víztakarékosság ma már fő szempont, ezért az öblítő szelepek is átalakultak. Előtérbe kerültek a kétfunkciós szelepek, melyek öblítés során 3 illetve 6 liter vizet használnak fel, így még többet spórolhatsz vízfogyasztásodon.

Falba épített WC tartály

Különleges szerelési módszer a helytakarékosság és az esztétikum jegyében, Wc tartály javítás, szerelés

A falba épített WC tartály egy új típusú szerelési módszer, amelynek lényege, hogy a WC tartályt a falba építik. Ez a megoldás ideális választás lehet, ha helyet szeretnél megtakarítani, vagy egy igazán esztétikus helyiséget szeretnél kialakítani.

Acél tartókeret biztosítja a kiindulási alapot

A falba épített WC tartály esetén egy acél tartókeret szolgál a kiindulási alapnak, amelyet a falhoz kell rögzíteni. Ehhez a tartókerethez kapcsolódik a 6 vagy 9 literes öblítőtartály.

A szerkezet könnyedén biztosítja a WC csésze szilárd rögzítését.

Elrejtett tartály és keret a tökéletes megjelenésért

A tartókeretet akár előfal mögé is el lehet helyezni, és számtalan méret és forma áll rendelkezésre.

Az így kialakított falba épített megoldás esetén csak a nyomólap látható, míg a tartály és a keret teljesen rejtve marad. Ezáltal elérheted a tökéletesen letisztult megjelenést a fürdőszobádban vagy WC-ben.

WC tartály javítás, szerelés A WC tartály javítása: Az esetek jelentős részében megoldás lehet!

Nem mindig szükséges azonnal cserélni a WC tartályt, ha hibásan működik! Sok gyártó kínál javítókészleteket a saját tartályaihoz. Ha a WC tartály javításának költsége olcsóbb, mint egy új tartály beszerelése, akkor érdemes a javítást választani és pénzt spórolni.

Beépített WC tartályok: A javítás a könnyebb megoldás

A beépített WC tartályokkal más a helyzet, hiszen ezek a rendszerek a fal mögé vannak felszerelve. Ebben az esetben a WC tartály javítása az egyszerűbb megoldás, mert a tartályokat burkolat mögé építik, és a cseréhez felesleges lenne bontási munkálatokat végezni. Fontos azonban tudni, hogy ezeknek a beépített rendszereknek a szervizelése speciális eszközöket és szaktudást igényel. Ezért nem minden szerelő vállalja a WC tartály szerelést és javítást. Mivel 10 éve ezzel foglalkozom, forduljon hozzám bizalommal, akár fal mögé épített vagy süllyesztett tartállyal rendelkezik.

A WC tartályok leggyakoribb hibái és okai

A leggyakoribb probléma a WC tartályoknál a vízkövesedés. A szűk keresztmetszet miatt, ahol viszonylag sok víz halad át, a gumialkatrészek megvetemedhetnek a folyamatos használat során, ami problémákat okozhat. Egy másik jellemző hiba, hogy a berendezések már felszereléskor nem megfelelően vannak kalibrálva, ezért a mozgó alkatrészek nem biztosítanak tökéletes zárást.

Monoblokkos WC tartályok

Fontos megemlíteni a monoblokkos WC tartályokat is. Ezek a tartályok általában kerámiából készült WC-kkel együtt vannak beszerelve. Sok esetben azonban a vásárlók nem veszik figyelembe, hogy bár esztétikailag szép termékek, a legtöbb ázsiai vagy török gyártású verzióhoz nincs könnyen beszerezhető alkatrész. Ezért egy egyszerű vízfolyás megszüntetéséhez nem csak a tartályt kell cserélni, hanem a WC kagylót is.

Keressen bizalommal!

Ha bármilyen kérdése merül fel a WC tartály szereléssel vagy javítással kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal, és a legjobb tudásom szerint segítek.

Dömötör WC tartály: Víztakarékos és könnyen szerelhető

Dömötör WC tartály

A Dömötör WC tartály egy kiváló minőségű, magas beépítésű öblítőtartály, amely megfelel minden modern fürdőszobában. Ez a tartály elsődleges célja, hogy víztakarékos megoldást nyújtson, miközben hatékonyan működik.

Víztakarékos öblítés

A WC tartály fő feladata az, hogy biztosítsa a víztakarékosságot. A Dömötör WC tartály esetében lehetőség van tetszőleges vízmennyiség kiengedésére, 0,5 litertől egészen 10 literig, csupán a szelep meghúzásával. Így minden használatkor a megfelelő mennyiségű vizet engedhetjük ki, optimalizálva a vízfelhasználást

Egyszerű telepítés és alkatrész utánpótlás

A Dömötör WC tartály könnyen szerelhető,

Igy nem igényel komoly technikai tudást a telepítése. A tartály mindkét oldalán elhelyezhető a húzókar, így a felhasználó kényelme és igényei szerint beállítható. Emellett, az alkatrész utánpótlás is gyorsan történik, így ha esetlegesen bármilyen probléma merülne fel, könnyen és gyorsan megoldható.</p> <p>Válassza a Dömötör WC tartályt, és élvezze a víztakarékos és praktikus megoldást fürdőszobájában!

06307861000

Geberit 110 – Az Alacsonyra Szerelhető Falon Kívüli Öblítőtartály

Tökéletes megoldás a modern vécék számára

A Geberit öblítőtartályok magas szintű technológiai fejlesztései és korszerűsítései révén világszerte több mint húszmillió működik. Ha Ön is egy jó minőségű, megbízható terméket szeretne megfizethető áron beszerezni, akkor a Geberit AP 110 az Ön számára ideális választás.

Széleskörű felhasználási területek

A Geberit AP 110 tökéletesen alkalmas mind háztartásokban, mind közösségi épületekben történő használatra. Ez a falon kívül szerelhető öblítőtartály lehetővé teszi, hogy a WC-t alacsonyan szereljük fel, ezzel helyet takarítva meg a fürdőszobában vagy a mosdóban.

Kiemelkedő jellemzők

A Geberit AP 110 öblítőtartály számos előnyt kínál:

Halk működés:

A Geberit öblítőtartályok csendes működése biztosítja a zavartalan kényelmet a fürdőszobában.

Megállítható öblítés:

Az AP 110 lehetővé teszi az öblítés folyamatának közvetlen irányítását, így a vízmennyiséget a szükségleteknek megfelelően szabályozhatjuk.

Kompakt kialakítás

Az öblítőtartály közvetlenül a WC mögé szerelhető, így praktikus és helytakarékos megoldást nyújt.

Flexibilis vízcsatlakozás:

A vízcsatlakozást balról, jobbról vagy rejtetten is elhelyezhetjük, így alkalmazkodhatunk a fürdőszoba vagy mosdó kialakításához.

Páralecsapódás elleni védelem

 A Geberit AP 110 öblítőtartály rendelkezik páralecsapódás elleni védelemmel, amely megakadályozza a kondenzvíz képződését a tartályon és a WC-n.

Fedezze fel a Geberit AP 110 öblítőtartályt!

A Geberit AP 110 öblítőtartály a modern és funkcionalitásra törekvő fürdőszobák és mosdók ideális kiegészítője. Vásároljon egy megbízható és minőségi terméket, amely garantáltan hosszú éveken át biztosítja a tökéletes öblítési élményt.

Wc tartály szerelés Még ma