0-24 hívható telefonszámom: 06 (30) 786 - 1000

Figyelem! Nálunk utalva is tudsz fizetni! Kérjük jelezd felénk, ha ezt választod.
Az adatkezelési tájékoztatót itt lehet elolvasni.
Az általános szerződési feltételek (ÁSZF) itt olvashatóak.

Címünk, adatok:

 • Cégnév:

  Provi Domus kft.
 • Cég-nyilvántartási szám:

  01-09-958053
 • Adószám:

  23277847-2-43
 • Székhely cím:

  1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.

Kérdéseink melyet a dugulással kapcsolatban fogunk megkérdezni amikor telefonon beszélünk önnel:

A telefonos kapcsolatfelvétel során néhány dologra kíváncsiak leszünk, hogy minden szükséges felszerelést magunkkal vigyünk a helyszínre a gyors és hatékony duguláselhárítás érdekében.

 • Házon belüli vagy a kertben előforduló dugulásról van szó?
 • Családi házban, társasház, panelben, vagy esetleg kereskedelmi épületben jelentkezett a probléma?
 • Területileg hol helyezkedik el az ingatlan?
 • Milyen dugulásról van szó? Az épület melyik helyiségében tapasztalta a kellemetlenséget?
 • Hasznos segítség lenne, ha tudná a csőátmérőt, valamint azt, hogy milyen anyagú és típusú vezetékről van szó.
 • Mikor vette észre először a dugulásra utaló jeleket?
 • Próbálkozott már házilagos módszerekkel, vagy lefolyótisztító vegyi anyagokkal?

Budapest és annak vonzáskörzetében:

Nincs mese, ha eldugul valami, akkor azt nem lehet használni és ki kell dugítani. Ez a probléma azóta fenn áll a világban amióta létezik a vízvezeték. Kezdetekben sokkal nagyobb probléma volt, de az évek során a technológia fejlődésével egyre kevesebbszer fordul elő. Nagyon sokan dolgoznak duguláselhárítóként, főleg egyedül egyéni vállalkozók az esetek 95%-ban.

Ez sok veszélyt rejthet mert nincs mögöttük egy komoly cég aki bármilyen problémát meg tud oldani. A duguláselhárítás fix áron egy Kft. ami immáron 2008-ban lett alapítva és azóta segítünk a dugulásban szenvedőknek.

Duguláselhárítás olcsón, profin, gyorsan! 0-24 Duguláselhárítás Budapest-en!

Sajnos a lerakódott szennyeződéseknek köszönhetően előbb-utóbb minden szennyvízvezeték eldugulhat. A szennyeződések és a dugulás jellegétől függően más és más módszer kínálkozik a probléma megszűntetésére. Épületgépész mester szakembereink a hosszú évek során a dugulás minden elképzelhető formájával szembetalálkoztak már, korszerű gépparkunkra, tapasztalataikra támaszkodva minden problémát gyorsan és hatékonyan képesek orvosolni.Ha baj van ne essen kétségbe, hívjon minket bátran éjjel-nappal, hétvégén és akár ünnepnapokon is! A duguláselhárításban a legfontabb, a tapasztalat. Kollégáink átlagosan több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek épületgépészeti, vízvezeték hálózat kiépítési, és karbantartási munkakörökben.

Talán Ön is próbálkozott már házilag elhárítani a egy-egy lefolyójában az eltömődést, néha ez sikerül is, de az esetek többségében csak részben, vagy csak időlegesen jelent ez megoldást, és akadnak olyan esetek is, amikor az ilyen módszerek csődöt mondanak, vagy ami még ennél is rosszabb: a házi duguláselhárítás kárt okoz a csőrendszerben, amelynek helyreállítása hatalmas anyagi ráfordítást követelhet! Megkülönböztető jelzéssel ellátott szervizkocsink sürgős helyzetben, akár 1 órán belül a lefolyójához ér, hogy helyreállítsa annak működését! Ne kockáztasson! A mi szakembereink a jelenlegi legmodernebb duguláselhárításra kifejlesztett gépparkal rendelkeznek. Munkatársaink precizitása és tapasztalata hétvégén és ünnepnapokon egyaránt, éjjel és nappal rendelkezésére áll Budapesten, és vonzáskörzetében!